- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Ben tarhana corbasi,bide peynirli tost yaptim yemek pismeyince aciktim sabahta sekizde yemistim
Afiyet olsun sana
İnan senin adına bende heyecanlanıyorum. İnşallah olacak istedğin gibi. Sonrasını deneyimlerini merakla bekliyor olacağımİnşallah istediğim gibi bir sonuç alırım canim kilomda aynı kaldı ama doktorum ameliyat sonrası da verirsin odemlerle beraber dedi zaten hem belime hem göbeğe tüm liposuction yapilicak hayırlısı gireyimde heyecanda tavan tabi.
Aksama nohut bulgur salata yapiyomBen ton balığı yanına hemen pişer diye bulgur pilavı yaptım
Bu hafta bildirim yapmadan listeden ayrilamiyorsun canimSelam kizlar gecmise bakamiyorum
Tekrar disciye gidiyorum
Eminim gecmis olsun yazanlar olmuştur alintilayamadim cok teşekkür ederim
Zipzip- artim bugündahada cok. Cuma eksi gelemeyecegim Freeye gecmek istiyorum ordan devam ediyim stres oluyorum çok. Hakkim var mı. Gecen haftakibildirimimi son bildirim mi yapalim. Ne diosan
Ben barbunya pilaki yicem yanına salata cacık ıspanak varAksama nohut bulgur salata yapiyom
1 kg dan fazla artim var dun daha azdi. Buhun cogalmis yine.Bu hafta bildirim yapmadan listeden ayrilamiyorsun canim
Cumaya kadar artiyi temizlersin moralini bozma
Cuma cikmak istersen yine bildirim sonrasi karar verirsin
Gecmis olsun disin icin1 kg dan fazla artim var dun daha azdi. Buhun cogalmis yine.
Valla diş zaten bunaltti 3 gündür. Bu gece sabahladim resmen.
diyete elbette devam ama liste icin üzülmek istmiyorumda ondan canim. Yanlis anlasilmayim gram gram ne yaziyorsam onu yiyorum
Nasil olmasi gerekiyorsa öyle olsun canim. Her sekilde burdayım ben allahin izniyle . Anlaştık elifcim
Insallah. TamamGecmis olsun disin icin
Uykusuzluk ödem yapmis olabilir
Moralini bozma olur mu
Afiyet olsun sana ozamanBen barbunya pilaki yicem yanına salata cacık ıspanak var
Gecmis olsun canim cok üzüldüm1 kg dan fazla artim var dun daha azdi. Buhun cogalmis yine.
Valla diş zaten bunaltti 3 gündür. Bu gece sabahladim resmen.
diyete elbette devam ama liste icin üzülmek istmiyorumda ondan canim. Yanlis anlasilmayim gram gram ne yaziyorsam onu yiyorum
Nasil olmasi gerekiyorsa öyle olsun canim. Her sekilde burdayım ben allahin izniyle . Anlaştık elifcim
Iyiyim canim sen nasilsin
Selam canım hoşgeldin iyiyim sen nasılsın
İyiyim bende öğlen salata yedim acıktımVe aleykum selam canim hamdolsun ıyiz sen nasilsin
Tabikiyapın yapın gitsin yağlar
Herkesin isi var galiba canim :)))bugün neden durgun..
bu akşam ne yemek yapacagimi düşünüyorum.
Afiyet olsun canım bugun tartildin mi merak ediyorum kilonu :)kaptanım Pazar gününkü menüyü paylaşmayı unuttum. yazayim..
yazdim sandim yazmamişim
öğle: 13:00
yarım domates salata 2 peynir ev yapımı sucuk bi kaşık kadar patates kızartmasi 4 zeytin...
akşam: mantarlı tavuk sote. 2 tabak
salata bide bi kase puding
bu sabah tartıldım 84,3 gördüm 100 gr .Afiyet olsun canım bugun tartildin mi merak ediyorum kilonu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?