Ekside olman guzel canimbu sabah tartıldım 84,3 gördüm 100 gr .
Kuzu çok takıyorsun kiloyu psikolojik olarakta artı cikarsin nie hergun tartılıyorsun ki1 kg dan fazla artim var dun daha azdi. Buhun cogalmis yine.
Valla diş zaten bunaltti 3 gündür. Bu gece sabahladim resmen.
diyete elbette devam ama liste icin üzülmek istmiyorumda ondan canim. Yanlis anlasilmayim gram gram ne yaziyorsam onu yiyorum
Nasil olmasi gerekiyorsa öyle olsun canim. Her sekilde burdayım ben allahin izniyle . Anlaştık elifcim
Bizim burasi felaket rüzgarlı, firtina varyürüyüş yapamıyorum şu karlı günde yerde buz.. valla ucuna basa basa işe gidiyorum düşecegim diye.. ah.. evde yapacaktim ama yorgunluktan çöktüm..
valla yorgunluk çöküyor bide eve kadar yürüyorum. neredeyse günde 6000 bin adimla tamamliyorum. öğlen yürüsem 10 bin oluyordu.Bizim burasi felaket rüzgarlı, firtina var
Insanin kafayi cikartasi gelmiyor
Benimde rapor almak icin birazdan cikmam gerekiyor
Kan verdim sonucumu bekliyorum canim temiz çıkarsa çizim ve sonra ameliyat hayırlısı ileİnan senin adına bende heyecanlanıyorum. İnşallah olacak istedğin gibi. Sonrasını deneyimlerini merakla bekliyor olacağım
Allah razı olsun şekerim inşallah hayırlısı ile olurumSağlıkla amelitayını atlat ve istediğin görüntüye kavuş inşallah canımGüzel bir ameliyat ve nekahet süreci diliyorum
Suan dişcideyim kurbanlık koyun gibi bekliyorum uffffbugün neden durgun..
bu akşam ne yemek yapacagimi düşünüyorum.
Valla bende ağır abiler gibi yürüyorum fobim var kayıp düşmektenyürüyüş yapamıyorum şu karlı günde yerde buz.. valla ucuna basa basa işe gidiyorum düşecegim diye.. ah.. evde yapacaktim ama yorgunluktan çöktüm..
Geçmiş olsun canım,korkutma kendini. Diş ağrısı çekmek dişçiye gitme korkusundan beter.Hemen hallolur inşallah probleminSuan dişcideyim kurbanlık koyun gibi bekliyorum uffff
Valla bir ara arkamdaydin Tozu dumana kattin gittin arkandan baka kaldim o günden beri bu moddayim
Yok yok kaptanıma kiyamamsen geçersin kaptani alt etmeye az kaldi :
çok geçmiş olsun 20lik diş mi?Suan dişcideyim kurbanlık koyun gibi bekliyorum uffff
Gectı cok sukur kaptanım esim bugun evde yokken dip kose temizlige gırdım yazmak ıcın gırdım bı kac kere yasamadan geri cıktım temizlik bitti cok sukur aksam yemegıni de hallettim mı benden iyisi yok erkekler evde yokken temizlik yapmak ne guzelmıs aylar sonra normal bir gun gıbı geldıaskrhpozitif basinin agrisi gecmedi mi canim gelmemissin bugün
haticesnr bu hafta beni vizzz geçecek aynen bende böle modda girerimValla bir ara arkamdaydin Tozu dumana kattin gittin arkandan baka kaldim o günden beri bu moddayim
Gecmis olsun canımSuan dişcideyim kurbanlık koyun gibi bekliyorum uffff
Eline saglik canımGectı cok sukur kaptanım esim bugun evde yokken dip kose temizlige gırdım yazmak ıcın gırdım bı kac kere yasamadan geri cıktım temizlik bitti cok sukur aksam yemegıni de hallettim mı benden iyisi yok erkekler evde yokken temizlik yapmak ne guzelmıs aylar sonra normal bir gun gıbı geldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?