Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kuzu çok takıyorsun kiloyu psikolojik olarakta artı cikarsin nie hergun tartılıyorsun ki

yürüyüş yapamıyorum şu karlı günde yerde buz.. valla ucuna basa basa işe gidiyorum düşecegim diye.. ah.. evde yapacaktim ama yorgunluktan çöktüm..
Bizim burasi felaket rüzgarlı, firtina var
Insanin kafayi cikartasi gelmiyor
Benimde rapor almak icin birazdan cikmam gerekiyor

Bizim burasi felaket rüzgarlı, firtina var
Insanin kafayi cikartasi gelmiyor
Benimde rapor almak icin birazdan cikmam gerekiyor
valla yorgunluk çöküyor bide eve kadar yürüyorum. neredeyse günde 6000 bin adimla tamamliyorum. öğlen yürüsem 10 bin oluyordu.
onun yerine ben kalorferin yarina sandalyeyi çekip ayakkabimi çıkarip ayaklarimi uzatiyorum ohhh. sicacik.. bide kitap okuyorum kar manzarasini izliyorum var mi böle hayat

askrhpozitif basinin agrisi gecmedi mi canim gelmemissin bugün
Gectı cok sukur kaptanım esim bugun evde yokken dip kose temizlige gırdım yazmak ıcın gırdım bı kac kere yasamadan geri cıktım temizlik bitti cok sukur aksam yemegıni de hallettim mı benden iyisi yok erkekler evde yokken temizlik yapmak ne guzelmıs aylar sonra normal bir gun gıbı geldı

Suan dişcideyim kurbanlık koyun gibi bekliyorum uffff
Gecmis olsun canım
Eline saglik canım
Cok iyi anlıyorum babam evdeyken annem temizlik yapamiyor disari çıksın diye bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…