Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

degil mi ev mis gibi olmuşsun güle güle oturun :)

Bizde sahil kenarina gezmeye geldik....amma burlardada hava buz gibi...gunesler cok.guzel golgeler ayaz...denizi seyrederek yurumekte iyi geldi..1 saat yurumusum...4.30 canlı dersim var ona yetismem lazim

Eline saglik canım
Cok iyi anlıyorum babam evdeyken annem temizlik yapamiyor disari çıksın diye bekliyoruz
Bu durum bende mart ayından beri var kaptanım valla az kaldı huni takip gezıcem ne toplantısı bitiyor ne yemegı ne cayı kahvesi supurge acıcak olurum ya ufak kız uyuyor olur ya toplantısı olur evde ses istemez bugun rahat rahat yaptım valla temızlıgımı 2 gun daha gidecek o zamanda keyif yapıcam ınsallah

Patron bayağı sert...topuklama zamanı

Dersim bitsin geçeceğim matıma...

Valla bende ağır abiler gibi yürüyorum fobim var kayıp düşmekten
Ben düşünce çok gülerim.
Niğde Bor' da çalışırken pazartesi tören için okulun merdivenlerinden sıra olan öğrencilerin yanına iniyordum mevsim kış ...en üst merdivenden çocukların yanına kadar pat pat pat inmistim. O gün bütün okul bana güldü. İstiklal Marşı'nı gülmekten okuyamadık müdür de dahil...

Sen cok artim var deyince ben daha fazla oldugunu düşünmüştüm cnm
3 günde halledilmicek bisey degil aslinda

Ama şu donem listede olmak seni strese sokuyor
Istersen vücudun normal yemeye alisincaya kadar izine cik
2 hafta sonra tekrar girersin

Dis icin dr a gittinmi, kaçırmışım orayi
Tekrarv cok gecmis olsun

Kızlar noldu bılıyomusunuz 15-20 gün once bır arkadasla denk gelmiştim bankada üstümde kaban vardı tabı bugünde o arkadaşımla görüştük bana dedıkı o gün kilolu geldın gözüme,
- bende tabı caktırırmıyım dedımkı kaban kilolu göstermiştir halbuki 2 kılo bıle farketti tabı ben açık vermedim zayıfmıssın dedi bana moral oldu ama çok yorgunum bugün çok yol yürüdüm kalkıp spor yapmak istiyorum halim kalmadı.

AA düşmekten bahsetmıssıniz oğlum merdivenleri temızlıyodu karları bı ses geldı yavrum en üstten aşağıya kadar düşmüş g..... Dıye bağırıyo indim aldım etleri zedelenmıs çocuğumun bır saat ağladı.. İş güzar herşeye koşacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anacim nasil iş yeri orasi
Yok canim dolgum kırıldı
Ne zamandır erteliyodum artik daha bekleyemem dolgu yapacak disde kalmayacak
Allaha emanetiz artık
Gecmis olsun tatlim
Zuhalcim nerede çalışıyorsun inan calistigini da yeni öğrendim.
Fabrikada calisiyordum cnm
Ameliyat olunca 2 aydir raporluydum
Zaten burda çoğu yer kapatilinca, işler de azaldi, bana da çıkış verildi
Ama sigorta icin yinede rapor almam gerekiyor
AAa Allah korumus cnm iyiki kirik çıkık bisey olmamis

Ogrenciler derse gelmedi bende yemeğimi yiyebildim şükür cok acikmistim valla.
N Nidsalii Denp E Elif_Eylul

Sabah 330 ml sirkeli su
Kahvalti:8.30
Yarim dilim.ekmek
2 hasl.yumurta
Süzme peynir
Domates salatalik yesillik

Öğlen 13.00
5-7 kasik (yerken sayiyirdum karistirdim) baharatli nohut
1 cb kefir
1 dilim ayva 2 dilim portakal

Aksam:16.30
2 kepce mercimek corbasi
Ton balıklı salata ( cok yaptim 3 lt kap %75 doluydu

Cok şükür günü kapattım...
Spor:
30 dk zumba cardio
15 dk slim.pack 6
1 saat açık hava tempolu yürüyüş

Su 2 litre +1 litre ödem çayı
Adim 12.000 ( 9.500 lerdeyim buraya yazinca mecbur bu sayiyi bulmak.icin yururum)

Oyyy cok kötü olurya iyiki kötü bisey olmamis

Ben bundan 2. 5 sene önce küçük oğluma hamileyken 3 hafta kala doğumuma 10 cm lik merdivenden düştüm 100 kiloydum neler çektim 2 ay alcılı kaldı ayağım sıze kadar doğumu öyle yaptım çatala bıle zor cıktım.o yüzden bugün kaydım bı kaç kez dışarıda bende çok korkarım Buzda düşmekten

Menu su spor hepsi cok guzel cnm

Baharatli nohut derken? Hazir bisey degildir heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…