degil mi ev mis gibi olmuşsun güle güle oturun :)Gectı cok sukur kaptanım esim bugun evde yokken dip kose temizlige gırdım yazmak ıcın gırdım bı kac kere yasamadan geri cıktım temizlik bitti cok sukur aksam yemegıni de hallettim mı benden iyisi yok erkekler evde yokken temizlik yapmak ne guzelmıs aylar sonra normal bir gun gıbı geldı
Valla cok isterdim biri beni kaldırsın oturup kaldim bu kilolardasenide alaydım yanıma❤❤
Yok yok kaptanıma kiyamam❤
Yok canim dolgum kırıldıçok geçmiş olsun 20lik diş mi?
Bu durum bende mart ayından beri var kaptanım valla az kaldı huni takip gezıcem ne toplantısı bitiyor ne yemegı ne cayı kahvesi supurge acıcak olurum ya ufak kız uyuyor olur ya toplantısı olur evde ses istemez bugun rahat rahat yaptım valla temızlıgımıEline saglik canım
Cok iyi anlıyorum babam evdeyken annem temizlik yapamiyor disari çıksın diye bekliyoruz
Aynen canım ya kapı priz tablo ne bulduysam aldım tozunudegil mi ev mis gibi olmuşsun güle güle oturun :)
hamileyken iki defa düştüm ondan sonrada baya düştüm ondan beri fobim var. valla buz görünce oradan kaçiyorumValla bende ağır abiler gibi yürüyorum fobim var kayıp düşmekten
Patron bayağı sert...topuklama zamanı️ Her gün menü paylaşmak zorunludur.(menü+su+spor)
️Mazeretsiz haftada 3 menü paylaşımı yapmayan arkadaşlar ,menu tablosundan ve listeden cikarilacak, eger deneme süresindelerse 2 hafta listeye girmeleri ertelenecek,
️Menüde ki kacamaklar icin cezai yaptirim uygulanacaktir
️Menülerde kaptan yardimcilari Denp
E Elif_Eylul ve N Nidsalii Etiketlemeyi unutmayın
N Nidsalii
@selensu82
@asysss
@PAPATYAM
Denp
@birbeste
@sena zeynep
Elhan
Tesnim1903
E Elif_Eylul
@madamhd
askrhpozitif
@Kmsl Hnd
@I-cell_84
@birazhuzurdu2008
@Tutku44
@Kahvesel
Wilma11
@Cordeliaa
@timesinfinity
@Haticesnr
Mefkurem
@onlinenurse
S sulisim
@Cedarice
Zuhalcim nerede çalışıyorsun inan calistigini da yeni öğrendim.Bizim burasi felaket rüzgarlı, firtina var
Insanin kafayi cikartasi gelmiyor
Benimde rapor almak icin birazdan cikmam gerekiyor
Ben düşünce çok gülerim.Valla bende ağır abiler gibi yürüyorum fobim var kayıp düşmekten
Ben düşünce çok gülerim.
Niğde Bor' da çalışırken pazartesi tören için okulun merdivenlerinden sıra olan öğrencilerin yanına iniyordum mevsim kış ...en üst merdivenden çocukların yanına kadar pat pat pat inmistim. O gün bütün okul bana güldü. İstiklal Marşı'nı gülmekten okuyamadık müdür de dahil...
Sen cok artim var deyince ben daha fazla oldugunu düşünmüştüm cnm1 kg dan fazla artim var dun daha azdi. Buhun cogalmis yine.
Valla diş zaten bunaltti 3 gündür. Bu gece sabahladim resmen.
diyete elbette devam ama liste icin üzülmek istmiyorumda ondan canim. Yanlis anlasilmayim gram gram ne yaziyorsam onu yiyorum
Nasil olmasi gerekiyorsa öyle olsun canim. Her sekilde burdayım ben allahin izniyle . Anlaştık elifcim
Anacim nasil iş yeri orasivalla yorgunluk çöküyor bide eve kadar yürüyorum. neredeyse günde 6000 bin adimla tamamliyorum. öğlen yürüsem 10 bin oluyordu.
onun yerine ben kalorferin yarina sandalyeyi çekip ayakkabimi çıkarip ayaklarimi uzatiyorum ohhh. sicacik.. bide kitap okuyorum kar manzarasini izliyorum var mi böle hayat
Gecmis olsun tatlimYok canim dolgum kırıldı
Ne zamandır erteliyodum artik daha bekleyemem dolgu yapacak disde kalmayacak
Allaha emanetiz artık
Fabrikada calisiyordum cnmZuhalcim nerede çalışıyorsun inan calistigini da yeni öğrendim.
AAa Allah korumus cnm iyiki kirik çıkık bisey olmamisBen düşünce çok gülerim.
Niğde Bor' da çalışırken pazartesi tören için okulun merdivenlerinden sıra olan öğrencilerin yanına iniyordum mevsim kış ...en üst merdivenden çocukların yanına kadar pat pat pat inmistim. O gün bütün okul bana güldü. İstiklal Marşı'nı gülmekten okuyamadık müdür de dahil...
Oyyy cok kötü oluryaAA düşmekten bahsetmıssıniz oğlum merdivenleri temızlıyodu karları bı ses geldı yavrum en üstten aşağıya kadar düşmüş g..... Dıye bağırıyo indim aldım etleri zedelenmıs çocuğumun bır saat ağladı.. İş güzel herşeye koşacak.
Evet abla poposu bayağı zedelendıOyyy cok kötü oluryaiyiki kötü bisey olmamis
Menu su spor hepsi cok guzel cnmOgrenciler derse gelmedi bende yemeğimi yiyebildim şükür cok acikmistim valla.
N NidsaliiDenp E Elif_Eylul
Sabah 330 ml sirkeli su
Kahvalti:8.30
Yarim dilim.ekmek
2 hasl.yumurta
Süzme peynir
Domates salatalik yesillik
Öğlen 13.00
5-7 kasik (yerken sayiyirdum karistirdim) baharatli nohut
1 cb kefir
1 dilim ayva 2 dilim portakal
Aksam:16.30
2 kepce mercimek corbasi
Ton balıklı salata ( cok yaptim 3 lt kap %75 doluydu
Cok şükür günü kapattım...
Spor:
30 dk zumba cardio
15 dk slim.pack 6
1 saat açık hava tempolu yürüyüş
Su 2 litre +1 litre ödem çayı
Adim 12.000 ( 9.500 lerdeyim buraya yazinca mecbur bu sayiyi bulmak.icin yururum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?