Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gunaydın kızlar
Bugun baya sıs hissediyorum tartıya cıkmadım henuz birde bağırsaklarım cok hareketli ıcimde aslan kukruyor sankı

Benim sinirim bozuldu biraz
Hafta ici Sislik yapicak bisey de yemedim pazartesiden beri dogru dürüst düşmedi tarti
Sislik icin ödem cayi icin...elma limon yapiyorum ben hergun...kaynatip termosa koyup sicak sicak iciyorum gün boyu...cok faydasini gördüm...yaptigimiz sporlar yediklerimiz ister-istemez ödem yapabiliyir vücutta

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine bağışıklığını kuvvetlendir

Bugun imkani olanlar ara ogunde dahil 18.00 den sonra hic bir sey yemeyelim arkadaslar...ben 4.30-5.00 aksam yemegimi yiyorum baska bur sey yemiyorum...çok faydasini gördüm...aclikta hissetmiyorum gecede 11-12 de n once yatmıyorum...

12 gibi kahvalti yapiyoruz, sonra pazara gidecegiz
Eve gelen giden derken aksam oluyor abla
Sonra 6 da yine yemek hazirlayacagiz
Belki biraz kitap okuyup ,ders çalışabilirim
Aile apartmanindami oturuyosunuz cnm
Kim geliyorki bu zamanda :))
Kpss yemi giricen, sinavlar ne zaman

Aile apartmanindami oturuyosunuz cnm
Kim geliyorki bu zamanda :))
Kpss yemi giricen, sinavlar ne zaman
Amcam ve dedem ayni binadayiz öyle olunca gidip gelmeler eksik olmuyor tabi en cok bize geliyorlar biz gitmiyoruz
Kpss 2022 de ama bos durdukca yeni yeni calismaya basladim belki üniversite sınavına da yeniden girerim karar veremedim

Sislik icin ödem cayi icin...elma limon yapiyorum ben hergun...kaynatip termosa koyup sicak sicak iciyorum gün boyu...cok faydasini gördüm...yaptigimiz sporlar yediklerimiz ister-istemez ödem yapabiliyir vücutta
Ben ameliyat olmustum dizimden
Daha iyilesmedigi icin spor yapamiyorum cnm
Bugun imkani olanlar ara ogunde dahil 18.00 den sonra hic bir sey yemeyelim arkadaslar...ben 4.30-5.00 aksam yemegimi yiyorum baska bur sey yemiyorum...çok faydasini gördüm...aclikta hissetmiyorum gecede 11-12 de n once yatmıyorum...
Ben aksamlari cok zorlaniyorum, acikmayanlara cok imreniyirum
Ama bugün daha erken kapaticam
Maydanoz limon kaynat ic...ödemdir o
Sagolasin cnm
Bugün bütün silahlarimi kullanacam

Amcam ve dedem ayni binadayiz öyle olunca gidip gelmeler eksik olmuyor tabi en cok bize geliyorlar biz gitmiyoruz
Kpss 2022 de ama bos durdukca yeni yeni calismaya basladim belki üniversite sınavına da yeniden girerim karar veremedim
Ayyy iç içe zor oluyordur yaa
Tabi bunu annene sormak lazim

Sen çalış da hangi sinav denk gelirse girersin

Ben ameliyat olmustum dizimden
Daha iyilesmedigi icin spor yapamiyorum cnm

Ben aksamlari cok zorlaniyorum, acikmayanlara cok imreniyirum
Ama bugün daha erken kapaticam

Sagolasin cnm
Bugün bütün silahlarimi kullanacam
Bugun tum silahlarini kullanma abla 1 kilo eksiydin haftaya kalsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…