Gunaydin canım ❤Gunaydinnnnnn hayırlı sabahlarrrrrrrrrr
Gunaydin ❤❤Gunaydinnn
Tartidan önceki son çıkışta dikkatli olalim insallah
Allah yardumcin iolsun cnmKaptanım senden ve takımdaki herkezden özür dilerim ayrılacağım güne kadar girmem gerekirdi
Özelden yazcaktım ama ona bile fırsat olmadı
Dönem sınu yaklaşınca ikisinin de öğretmeni aradı hadi küçük benim yanımda durumunu biliyorum ama büyük olan derslerde odada oyun oynamış hep dinlememiş o kadar ağrıma gitti ki duyduklarım
Geri kalmasınlar diye ogünden beri sırayla ders çalıştırıyorum kızları oğlan ne durumda dersen arada kaynıyo şu ara
Tek tabletti bi tane daha aldık şu 3haftalıkntatilde açığı kapatmam lazım diye bol bol çalışıyoruz
Büyük kız bölmeyi hiç anlamamış çarpma yarım yamalak daha halbuki hep girdi derse katılıyodu da ne ara koptu anlamadım hiç
Neyse sürekli çocuklardan şikayet eden anne oldum bu aralar . Çocuklar da haklı şu süreçte evden çıkmadılar sıkıldılar
Beni sorumsuz biri olarak düşünmeyin inanın kaç kere gireyim diye operayı açıyorum biri bişey istiyo zaten hafta sonu köydeydim ve hafta sonu da canlı ders yapıldı
Herkes benden bişeyler bekliyo yardım desen yok çok yorgunum bunaldım ne yapar nasıl toparlarım hiç bir fikrim yok
Kafanızı şişirdim gece gece kusura bakmayın bunları kimseye anlatmadım çochklar üzülmesin diye inşallah toparlarız
Hepinizi çok seviyorum takımdan böyle ayrılmak istemezdim biraz düzene girersek ziyaretinize gelirim muhabbetinizi özledim kendinize iyi bakın
Yüzmüş yuzmus kuyruguna gelmişin artik cnm :)) emeklerinin karsiligini alirsin insallahGünaydın canlar
Dün bütün gün tezin çıktısı pdfsi yüzünden dısardaydım. Herşey bitti artık derken hocam son dakika bı düzeltme daha gönderdi. Yemin ederim mesleğimden soğudum artık. Ama yok benden akademisyen falan olmaz geç olsada anladım. Alırım güzel keçilerimi misss gider köyede yerleşirim. Hem serde yörüklükte var. Ya da ya da (ne dersem deyim ben bu mesleğe aşığım) yeniden öğrencilerime kavuşurum. Her ikisi de bana çok cazip geliyor şu an ama beni hiç bı kuvvet o üniversitenin kapısından bir daha sokamaz bitti.
AminnnnGünaydın Bugün de eksideyim yarın 83.9 göreyim aminnnm
Sagol cnmGuzel menu afiyet olsun abla
Benim sinirim bozuldu birazGunaydın kızlar
Bugun baya sıs hissediyorum tartıya cıkmadım henuz birde bağırsaklarım cok hareketli ıcimde aslan kukruyor sankı
Kolay gelsin cnmBi hafta 2 gün diğer hafta 3 günSağ ol canımm benim, senin de güzel geçsin inşallah❤
Sen neler yapiyorsun elifcimGunaydin ❤
Hosgeldinnnn tatlimGunaydinnnnnn hayırlı sabahlarrrrrrrrrr
Gunaydın canımGunaydinnnnnn hayırlı sabahlarrrrrrrrrr
Gunaydinnn
Tartidan önceki son çıkışta dikkatli olalim insallah
Bazen hafta sonunda sonra inmiyor abla yarın ola hayrola pazartesi guzeldi eksınBenim sinirim bozuldu biraz
Hafta ici Sislik yapicak bisey de yemedim pazartesiden beri dogru dürüst düşmedi tarti
Ayni durumlari hepimiz yasiyoruz...uzaktan egitimde malesef çocuklar in dikkati cabuk dagiliyor..konulari tam.ogrenemiyorlar...youtube yardimci ogretmen var yüzlük sorular renkli okul var...cocugun sinifina gore tum dersleri izlersiniz beraber cokta guzel anlatıyorlar...hic uzulme kendini sıkma hepsi gecerKaptanım senden ve takımdaki herkezden özür dilerim ayrılacağım güne kadar girmem gerekirdi
Özelden yazcaktım ama ona bile fırsat olmadı
Dönem sınu yaklaşınca ikisinin de öğretmeni aradı hadi küçük benim yanımda durumunu biliyorum ama büyük olan derslerde odada oyun oynamış hep dinlememiş o kadar ağrıma gitti ki duyduklarım
Geri kalmasınlar diye ogünden beri sırayla ders çalıştırıyorum kızları oğlan ne durumda dersen arada kaynıyo şu ara
Tek tabletti bi tane daha aldık şu 3haftalıkntatilde açığı kapatmam lazım diye bol bol çalışıyoruz
Büyük kız bölmeyi hiç anlamamış çarpma yarım yamalak daha halbuki hep girdi derse katılıyodu da ne ara koptu anlamadım hiç
Neyse sürekli çocuklardan şikayet eden anne oldum bu aralar . Çocuklar da haklı şu süreçte evden çıkmadılar sıkıldılar
Beni sorumsuz biri olarak düşünmeyin inanın kaç kere gireyim diye operayı açıyorum biri bişey istiyo zaten hafta sonu köydeydim ve hafta sonu da canlı ders yapıldı
Herkes benden bişeyler bekliyo yardım desen yok çok yorgunum bunaldım ne yapar nasıl toparlarım hiç bir fikrim yok
Kafanızı şişirdim gece gece kusura bakmayın bunları kimseye anlatmadım çochklar üzülmesin diye inşallah toparlarız
Hepinizi çok seviyorum takımdan böyle ayrılmak istemezdim biraz düzene girersek ziyaretinize gelirim muhabbetinizi özledim kendinize iyi bakın
12 gibi kahvalti yapiyoruz, sonra pazara gidecegizSen neler yapiyorsun elifcim
Moralini bozma bence abla bir anda eksiye dusersin yarinBenim sinirim bozuldu biraz
Hafta ici Sislik yapicak bisey de yemedim pazartesiden beri dogru dürüst düşmedi tarti
Nohut olumsuz etkilemis olabilir yarina yine 6 li rakamalari görürsünKabus gibi70 pesımi bırakmıyor neyse yarına ıner herhalde
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?