Aaa tamam canim o kendi netiyle zor giriyordu siteyeAblamın İnterneti olduğu halde siteye giremiyormuş sayfa açılmıyor diyorelektrik kesilmiş evde
Gunaydin canım ❤Günaydın kızlar
Masallah guzel cok azimlisinAmcam ve dedem ayni binadayiz öyle olunca gidip gelmeler eksik olmuyor tabi en cok bize geliyorlar biz gitmiyoruz
Kpss 2022 de ama bos durdukca yeni yeni calismaya basladim belki üniversite sınavına da yeniden girerim karar veremedim
Yogurtlu kabak yiyecegim bende.kabagi rendeleyip pişiyorum yogurt ceviz dereotu yemegim bu inş yarına etkisini gorurumO yüzden kabak corbasi yapmicam zaten
Senindemi 3 cocuk vardi cnmAnca kahvaltı hazırladım bebeği doyuruyorum kızların kahvaltısı hazır şimdi onları masaya oturttum ben daha sonra kahvaltı yapıcam bakalım anca
Ayyy sinir oluyor insan o zamanAblamın İnterneti olduğu halde siteye giremiyormuş sayfa açılmıyor diyorelektrik kesilmiş evde
Sagol canım aslinda cok tembelim ders çalışmayı hic sevmiyorum ama artik mecbur yas oldu 31 simdiye kadar calismama engel cok fazla sey vardi simdi zamanim cok rahat rahat calisabilirimMasallah guzel cok azimlisin
Bende öyle düşünüyorum cnmkabak yiyecegim bende.kabagi rendeleyip pişiyorum yogurt ceviz dereotu yemegim bu inş yarına etkisini gorurum
Beni gectin mi yoksaAy müthiş bir eksiyle başladım gunebenden keyiflisi yok vallaha
Birazini bize versenAy müthiş bir eksiyle başladım gunebenden keyiflisi yok vallaha
Okuduğun bölümde iş bulma imkanin yokmu cnmSagol canım aslinda cok tembelim ders çalışmayı hic sevmiyorum ama artik mecbur yas oldu 31 simdiye kadar calismama engel cok fazla sey vardi simdi zamanim cok rahat rahat calisabilirim
Nie ki abla ya menulerinde güzel aslında ilaç vs kullanıyormusunBenim sinirim bozuldu biraz
Hafta ici Sislik yapicak bisey de yemedim pazartesiden beri dogru dürüst düşmedi tarti
Ne dedi tartı de bakem bana dünki nohut şişlik yaptı sana belkideBen yine basa sardım sanırım abla sımdı yuzlesıcem bakalım
SöylememmmBeni gectin mi yoksa
Yazacak birşey bulamıyorum kiBirazini bize versen
Bence bugunden 1.lik sırrına yazacagin şeyi düşün
Seni de takipteyim menulerin gayet güzel sporlarinda sende kendimdeki ışığı gordum
Geliyor geliyooor yarına güzel bir yuzde daha geliyor
Evet canım 3 tane biri 5 2,5 ve 2 aylıkSenindemi 3 cocuk vardi cnm
Evet bakalım elektrik gelince o da gelir herhaldeAyyy sinir oluyor insan o zaman
Bizimde son zamanlarda net iyi degil
Surekli aç kapa yapiyorum
Hey maşallah Rabbim güzel ömürler versin hepsineEvet canım 3 tane biri 5 2,5 ve 2 aylık
Bilmiyorumki cnmkullanıyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?