Benımki 101 den düştü 85 eInsallah bozulmaz abla 6 lardan 7 lere sureklı gecıs halindeyim
İner ınsallah bazen sisiriyor bazen eksiye donuyor suan mideme oturdu
Bugun farkettim ki benim hıc kazagım yokmusyelek giydim canım aksi gibi bugun bol bol dısarı cıktım bende yaz kıs yorganla yatarım
Tesekkurler canım
Ay ınsallah sımdılık yarısı cepte sayılır
Insallah kaptanım
Bir tutam sacım var onuda kopardın kız
6, 5 senelik evliyim ilk defa esim benden kılolu
Bu kadını bende takip ediyorum baya guzel tarifleri var
Kilo alıyorum beni geç diyeSağol canım sana da afiyet olsun. Senin menü de güzel. Ne durumdasın? Cuma kapışacak mıyız?Wilma11 olayı yanlış anlamış sanki beni geçeceğim diye kilo almaya çalışıyor bu gidişle seni de geçecek,? Öyle mi migi can?
AblacımmAyyy senin saf suyunu içsinlerafiyet olsun canım
Aman yarin devam etme çiğ köfte olayina perşembe tam bir tehlike
Sağolasin canim benim. Tabiikide ne demek
Eki Görüntüle 2765584
Immm lezzetli gözüküyor tamamdir canim ananasım yok belki yerine baska bisiler eklerim. Teşekkür ederim canımmm
Ketoylada baya kilo verenler varmış.
Ay canim sen cok yola cikion varya tartida gördüğünün çoğu odemde olabilir senin
Aynen ablam yaa
Bazen kalbinden bir insan geçer durup dururken bir dua edersin bu banada oluyo arada.. sende onu yaşamışsın resmen :)
Bugün ugrafim canim uğradım cok şükür valla bende seni görmesem direk arar gözlerim sagolasın spor kraliçemmmm artik iyiyim şükürler olsun
Aman üstüne gitme yarin yaparsin canim. Çok geçmiş olsun
Oyyyyyy kuzu yaaaa mis kokuluuuuu olsada öpsemmmm
Afiyet olsun. Ben sağlam kahvaltı yaptım,şimdi işe gidiyorum. Bu hafta ilk olduğu için pazartesi sendromu gibi sendromluyum şu an.İnşallah normal geçer giderAz önce bi tane kıuru incir yarım ceviz yedim
3 gün evde 2 gün iş miBen sağlam kahvaltı yaptım,şimdi işe gidiyorum. Bu hafta ilk olduğu için pazartesi sendromu gibi sendromluyum şu an.İnşallah normal geçer gider
Bi hafta 2 gün diğer hafta 3 gün3 gün evde 2 gün iş misüper mis gibi ya inşallah günün güzel geçer
Afiyet olsun canim guzel menu ve spor
Guzel menu afiyet olsun ablaIyi aksamlar
20 ocak carsamba
11.00
Sade kahve
13.00
2 yumurtali omlet
Peynir
Yarim avakado
2 dil. Kizarmis c. Ekmek
16.00 civari - disardaydim
1 avuc kuruyemis
17.30
3 fistik ezmeli hurma
20.00
3 tavuk incik
1 sk firinda patates
Salata
Ayran
Su 2.5 lt
Hibiskus
Yaa cook gecmis olsun canım Allah sifa versinSene içerisinde olduğum ameliyat nüksetmiş kaptanım kist kötü Bi hal almış hiç iç açıcı şeyler söylemediler böyle olunca yemekte gelmedi içimden Ama bi kaç güne toparlarım gibi toparlayınca yazayım menüyü az az menüye yorumda olmuyor
Afiyet olsun sporun cok guzel
Guzel menu afiyet olsun canimMenüm
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 11.00
1 kaşık çökelek
1 dilim peynir
4 Zeytin yarim domates 1 biber
4 çatal salça sos kendimiz yaptık dayanamıyorum
1 çay kaşığı tahin pekmez
Öğle 16.00
1 kase mercimek çorbası 1 kase yoğurt
1 dilim tb ekmeği
Akşam 19.00
4 kaşık turp kavurma üzeri yoğurtlu ve bol acılı 1 dilim ekmek 1 kaşık pilav bir kaç parça tavuk çok az
Akşam çayının yanında badem ceviz karışık bir avuç 1 çatal pasta
Spor yapamadım
3 litre su
Zipzip- Denp E Elif_Eylul
Allah kolaylik versin canim pandemi doneminde evde ders en cok anneleri ve ogretmenleri etkiledi.Kaptanım senden ve takımdaki herkezden özür dilerim ayrılacağım güne kadar girmem gerekirdi
Özelden yazcaktım ama ona bile fırsat olmadı
Dönem sınu yaklaşınca ikisinin de öğretmeni aradı hadi küçük benim yanımda durumunu biliyorum ama büyük olan derslerde odada oyun oynamış hep dinlememiş o kadar ağrıma gitti ki duyduklarım
Geri kalmasınlar diye ogünden beri sırayla ders çalıştırıyorum kızları oğlan ne durumda dersen arada kaynıyo şu ara
Tek tabletti bi tane daha aldık şu 3haftalıkntatilde açığı kapatmam lazım diye bol bol çalışıyoruz
Büyük kız bölmeyi hiç anlamamış çarpma yarım yamalak daha halbuki hep girdi derse katılıyodu da ne ara koptu anlamadım hiç
Neyse sürekli çocuklardan şikayet eden anne oldum bu aralar . Çocuklar da haklı şu süreçte evden çıkmadılar sıkıldılar
Beni sorumsuz biri olarak düşünmeyin inanın kaç kere gireyim diye operayı açıyorum biri bişey istiyo zaten hafta sonu köydeydim ve hafta sonu da canlı ders yapıldı
Herkes benden bişeyler bekliyo yardım desen yok çok yorgunum bunaldım ne yapar nasıl toparlarım hiç bir fikrim yok
Kafanızı şişirdim gece gece kusura bakmayın bunları kimseye anlatmadım çochklar üzülmesin diye inşallah toparlarız
Hepinizi çok seviyorum takımdan böyle ayrılmak istemezdim biraz düzene girersek ziyaretinize gelirim muhabbetinizi özledim kendinize iyi bakın
Günaydın canım ❤Günaydın canlar
Dün bütün gün tezin çıktısı pdfsi yüzünden dısardaydım. Herşey bitti artık derken hocam son dakika bı düzeltme daha gönderdi. Yemin ederim mesleğimden soğudum artık. Ama yok benden akademisyen falan olmaz geç olsada anladım. Alırım güzel keçilerimi misss gider köyede yerleşirim. Hem serde yörüklükte var. Ya da ya da (ne dersem deyim ben bu mesleğe aşığım) yeniden öğrencilerime kavuşurum. Her ikisi de bana çok cazip geliyor şu an ama beni hiç bı kuvvet o üniversitenin kapısından bir daha sokamaz bitti.
Afiyet olsun canim ödemlerin gitmesine sevindimDerdimi anlatırken menümü paylasmadım. Gerçi dün bişey yiyemedim ama yine de yazayım
Sabah 11.00 menemen 1 dilim çavdar ekmeği
Akşam 21.00 yumurta zeytin 1 dilim çavdar ekmeği bir bardak çay.beynimde vücudum da o kadar çok yorulmuş ki hemen sızdım. Aylardır ilk defa böyle uyumuşum. Cuma paylaştığım kilonun çoğu ödemmiş. Uyuyunca vücudun şişleri inmiş. Ona da ayrı bir sevindirik oldum
Dün sabah sadece 1 litre su içtim. Adım da atmadım ama yine de paylaşayım. İyiki varsınızSanki ailemden birilerine derdimi anlatiyormuş gibi hissediyorum.@zipzip N Nidsalii Denp E Elif_Eylul Eki Görüntüle 2765737
Gunaydin canım ❤Günaydın Bugün de eksideyim yarın 83.9 göreyim aminnnm
Günaydın canım ❤Günaydın
Afiyet olsun canım 3 kadin budu fazla mi olmusGünaydın
Menümü yazayım
Sabah kahvaltımı yapmadım ama 2 yumurta 3 yaprak gelata yedim ara 4 kuru kayısı
Öğlen : çorba 3 adet kadınbudu köfte 3-4 kaşık patates salatası
Akşam 5 yk nohut yemeği salata yoğurt yedim spor 8434 adım
Ve deli hareketler yaptımbi yandan sadakatsiz izledım izlerken elektrikler gitti
Gidince hemen kızı uyuttumsonrasında izleyemedim kaldı
Günaydın canım ❤Gunaydin....bugun gec kalkanlardanım...yeni uyandim hemen elim telefonda yazismalari.okudum....
Herkese bol bol hareketli az az kalorili hic!!! Kacamaksiz biedaha gun diliyorum
Günaydın canım ❤Günaydınnnnnn kızlarrrr
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar,keyifli bi gün olur inşallah hepimiz için❤
Gunaydin canım ❤Gunaydın kızlar
Bugun baya sıs hissediyorum tartıya cıkmadım henuz birde bağırsaklarım cok hareketli ıcimde aslan kuruyor sankı
Cümlemizden razı olsun ablam❤❤ minige geçmiş olsun seviliyorsunCanım apar topar Kocaeli'ne geldim. Ablamın oğlu burada evli. Beni çağırdılar bir oğlu olmuştu bebenin sağlığı için sünnet olmasi gerekiyormus . Ablam geçen sene vefat etti büyük olarak yanında olmamı istedi...yarın da erkenden döneceğim. Haber veremedim size...
Güzel cümlelerin beni çok duygulandırdı. Ağlayacaktim neredeyse...ömür boyu ablanım inşallah. Dün de beni mahcup ettin zaten...bir şey diyemedim böyle zamanlarda çok utanırım benAllah senden razı olsun canım kardeşim
Afiyet olsun kuzumDerdimi anlatırken menümü paylasmadım. Gerçi dün bişey yiyemedim ama yine de yazayım
Sabah 11.00 menemen 1 dilim çavdar ekmeği
Akşam 21.00 yumurta zeytin 1 dilim çavdar ekmeği bir bardak çay.beynimde vücudum da o kadar çok yorulmuş ki hemen sızdım. Aylardır ilk defa böyle uyumuşum. Cuma paylaştığım kilonun çoğu ödemmiş. Uyuyunca vücudun şişleri inmiş. Ona da ayrı bir sevindirik oldum
Dün sabah sadece 1 litre su içtim. Adım da atmadım ama yine de paylaşayım. İyiki varsınızSanki ailemden birilerine derdimi anlatiyormuş gibi hissediyorum.@zipzip N Nidsalii Denp E Elif_Eylul Eki Görüntüle 2765737
Harika kuzum gunaydinGünaydın Bugün de eksideyim yarın 83.9 göreyim aminnnm
GunaydinGünaydın
Afiyet olsun hayırlı sabahlar canimGünaydın
Menümü yazayım
Sabah kahvaltımı yapmadım ama 2 yumurta 3 yaprak gelata yedim ara 4 kuru kayısı
Öğlen : çorba 3 adet kadınbudu köfte 3-4 kaşık patates salatası
Akşam 5 yk nohut yemeği salata yoğurt yedim spor 8434 adım
Ve deli hareketler yaptımbi yandan sadakatsiz izledım izlerken elektrikler gitti
Gidince hemen kızı uyuttumsonrasında izleyemedim kaldı
Hayırlı sabahlarGünaydınnnnnn kızlarrrr
Hayirli sabahlar kaptanGunaydin kizlar
Cumadan önceki son gun kacamaksiz menuler bekliyorum
Yarin yine birinci olalim
günaydın kuzumGünaydın kızlar,keyifli bi gün olur inşallah hepimiz için❤
Günaydın canimGunaydın kızlar
Bugun baya sıs hissediyorum tartıya cıkmadım henuz birde bağırsaklarım cok hareketli ıcimde aslan kuruyor sankı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?