Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yihhhuuuu alırım elime 2 kase hayalî çekirdek çitleye çitleye izlerimmmmmmm ekşınnnnnnn
eksin istiyorsunuz demek
Denp eriyip bitirecek grup seni 50 çok az değilmi ya boyunu hatırlamıyorum ama bana bile çok az
Ideal kılom kuzum benim boyum 159 kusur
Valla birini de bana ikram et kaptan Zipzip- ve yardımcısı Denp çıldırdı Allah
bu biraz sey gibi oldu Patron çıldırdı ne alırsan 5 lira
Düşünebilir miyim azicik biraz korkuyorum kilo verme hizindan
Bilmem ki düşünsen mı acep

Yürüyorum yürüyorum yol bitmiyorrrrrr
Yürüyorum sana doğru yürüyorsan bana doğru yaklaş azcik sola doğru geliyorum sana doğru bende az totoyu kaldırıp yürüsem ortada buluşuruz bebem
Ya eşleşmede kim düştü bana belli mi valla adamı gaza getiriyorsunuz ha haftaya reglim bitmiş ve ödem de gitmiş olacak it gibi de yürürsem oh 72 görmek istiyorum Ocak sonu yaaaa
Yarın ki listede belli olacak o değilde bana kim düşecek acep

65 de cok kotu oluyorum canim yaaa
2013 de bir fotom var paylasmistim sanki 65-67 arasiyim ben ben degilim
Bende gerçek beni merak ediyorum görmeyeli çok oldu 5 yıl önce 73 falandım 10 yıl önce 65 düşün yıllardır şişko geziyorum şimdiden herkes çok zayıfladın diyor bende yooo dikkat ediyorum da işte yavaş yavaş diyorum 65 hatta yakalayım 5 aya bende mezun olmam zaten yıllarca burda 60 ları beklerim sanırım

Ya eşleşmede kim düştü bana belli mi valla adamı gaza getiriyorsunuz ha haftaya reglim bitmiş ve ödem de gitmiş olacak it gibi de yürürsem oh 72 görmek istiyorum Ocak sonu yaaaa
Eşleşme yapilacaksa beni secen yaşadı:)))))
Seni cok kararli gordum ayyy böyle hayaller ne güzel oluyo demiiii şu hafta şu kadar kg.olacam falan filannnnn yürüyelim anasını satayım
Ya bence azvık ta olsun Zipzip- güzel kaptanım çok zayıflamayın ya benim hedefe bak 65 temiz balık gibi
Hahhhaha 65 ol sen balığım yeni hedef belirleyeceksin var mısın iddiaya :))
Yok canim daha karar vermedik ki
Yarin aksam belirleriz
Ooooo haftaya fena gelecem valla cok fena fikirlerim var... ya kat kat kas olurum ya da yağ yakarımm

eger yarin diyetisyen sonucumu begenmezsem elifimmmm yardırıom yetti gaylinnnn :))))

O değilde şimdiden yeni kararımı açıklıyayım elifimmmm
Yarin 5 kg. Fazla bile gelsem gruptan freye çıkmak istemeyecegim haberin olsun. Sen yollarsan beni yandan yandan anca öyle yoksa yok gitmiom bir yere yağlarıma meydan okuyorum bu haftaaaa. Artilarimla kabulünsem ben devamımmm
eksin istiyorsunuz demek

Ideal kılom kuzum benim boyum 159 kusur

bu biraz sey gibi oldu Patron çıldırdı ne alırsan 5 lira

Bilmem ki düşünsen mı acep
Evet evet evetttttt :))))

Boyun 1.55 mis senide 5 li rakamlarda bekliyorum

Tamam canim bu haftayi saymiyoruz zaten sen moralini yuksek tut haftaya bomba gibi geleceksin
Asil listede mezun edecegiz seni

Hah böyle işte ya yağların canı cehenneme gidecek o yagglarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…