- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Tebrik ederim canim guzel eksiGünaydın kızlar ödem suyu sabaha kadar çalışmış demekki bu hafta adettim ondan stress yapıp üzülüyordumGiden: 0,7 kg canım güle güle sakın gelme %0,943 Zipzip- Denp E Elif_Eylul @Nidsalii
Şimdi düzelttim canımTebrik ediyorum canım eksin 0.8 degil 0.7 ama ekside olman cok guzel
Aksam tekrar tartilmayi bekleme canim
Senin kadar güzel olamadı ama sevindim ya gram gram da olsun gitsin yeter kiTebrik ederim canim guzel eksi
Gunaydin canım ❤herkese gunaydinnn
Günaydınherkese gunaydinnn
Gunaydin canimherkese gunaydinnn
Belirli bir kilodan sonra gitmiyo yavas gidiyo canimya bende zorlaniyorumSenin kadar güzel olamadı ama sevindim ya gram gram da olsun gitsin yeter ki
İlk bildirimi ben yapayim
BravoBende yuzde hesabi yapacakmiyim
Gecen haftaki ölçülerime göre toplamdada 8 cm incelmişim
MaşallahUygulama kabul olmadığını bilmiyordum.
Kuzu cumartesideki dürüm kalmamıştır 2 gün ödem olur ama bol su iç gün İçinde.Eki Görüntüle 2766413
Geçen cuma 88,1 idi.
+300 maalesef.
2 gündür wc çıkamadım.Evde yarım saat oyalandım ama işe gideceğim için daha fazla duramadım.
Ne bileyim kafamda deli sorular..Acaba diorum tiroid ilacının dozajını azalttığımız için metabolizmam az mı çalışıyor.Regl'imin 4.günü..Ya da cumartesi yediğim dürümün etkisi mi..Her şey olabilir ama sonuç ortada.Hakkına girdiğim takım arkadaşlarımdan özür diliyorum. Bu hafta sıfır kaçamakla sporu da arttırarak devam etmeye çalışacağım.Umarım bir daha tekrarlanmaz.
Artıdayım deyip bizi kekliyon galiba
MasallahGünaydın kızlar ödem suyu sabaha kadar çalışmış demekki bu hafta adettim ondan stress yapıp üzülüyordumGiden: 0,7 kg canım güle güle sakın gelme %0,943 Zipzip- Denp E Elif_Eylul @Nidsalii
Günaydın canımherkese gunaydinnn
Maşallah maşallahGünaydın kızlar ödem suyu sabaha kadar çalışmış demekki bu hafta adettim ondan stress yapıp üzülüyordumGiden: 0,7 kg canım güle güle sakın gelme %0,943 Zipzip- Denp E Elif_Eylul @Nidsalii
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar
herkese gunaydinnn
Hayırlı sabahalr canımKızlar günaydınyıne korkulu bir gün
Kiz sen yoksa kiyafetinlemi tartildin. Çorap falan var ayagindaUygulama kabul olmadığını bilmiyordum.
Wc gercekten buyuk sorun.bu artinin tek sebe bide..balik ve balik yagi cok.ise yariyor bende..birde salata ozelliklede pancar...ben salataya hergun pancar rendeliyorum....yemedigimde zorlamıyorum....hic uzulme bu wc artisiEki Görüntüle 2766413
Geçen cuma 88,1 idi.
+300 maalesef.
2 gündür wc çıkamadım.Evde yarım saat oyalandım ama işe gideceğim için daha fazla duramadım.
Ne bileyim kafamda deli sorular..Acaba diorum tiroid ilacının dozajını azalttığımız için metabolizmam az mı çalışıyor.Regl'imin 4.günü..Ya da cumartesi yediğim dürümün etkisi mi..Her şey olabilir ama sonuç ortada.Hakkına girdiğim takım arkadaşlarımdan özür diliyorum. Bu hafta sıfır kaçamakla sporu da arttırarak devam etmeye çalışacağım.Umarım bir daha tekrarlanmaz.
Günaydın canim ❤Kızlar günaydınyıne korkulu bir gün
Hayirli cumalar canım ❤Hayırlı cumalar kızlar
İlk tartıldığım kıyafetsizdi, 2.ye tekrar soyunamadım, foto çekmek için tartıldım ama sonuç değişmedi.Kiz sen yoksa kiyafetinlemi tartildin. Çorap falan var ayaginda
Wc gercekten buyuk sorun.bu artinin tek sebe bide..balik ve balik yagi cok.ise yariyor bende..birde salata ozelliklede pancar...ben salataya hergun pancar rendeliyorum....yemedigimde zorlamıyorum....hic uzulme bu wc artisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?