Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben bunu pazartesi de gördüm yediklerimiz en az 3 gün ödem olur 4. Gün illa atarız onunla ilgisi yok
Ciktinmi.wcye bugun senin normal.ama şis oluyosun ellerin ayaklarin beni hatirlamiyomusun ayaklarim 4ay boyunca balon gibiydi

times sirkelen artık senden o eski motivasyonu istiyorum. geçen günlerde 3 ögün 3 ara yapan hiç kaçamagi olmayan bir times lazim nasıl güzel gidiyordun o eskileri düşün.. yapacaksin bak haftaya 88 den düş.
bende artıdayim ama haftaya felaket gibi gelecegim ben.

Ciktinmi.wcye bugun senin normal.ama şis oluyosun ellerin ayaklarin beni hatirlamiyomusun ayaklarim 4ay boyunca balon gibiydi
Akşam çıktım sabah yok neyse sonuçta eksiyi ilk defa kilo vermiyorum bundan önce 20 kilo verdim vucütta neyin ne kadar kalacağını az çok biliyorum.

Akşam çıktım sabah yok neyse sonuçta eksiyi ilk defa kilo vermiyorum bundan önce 20 kilo verdim vucütta neyin ne kadar kalacağını az çok biliyorum.
Sonucta eksisin canim sıkma canını haftaya daha güzel olur
Zaten bide uyumuyosun biliyorum

Dünkü menüm ve sporumu yazayım, dün akşam migrenim tuttu ilaç aldım, kremler masalar baygın gitmişim, bugünde pek iyi hissetmiyorum sersem gibiyim azda ağrım var inşallah kendime gelirim bugün
Dün sabah aç karnına 2 bardak su 1 y. Kaşığı elma sirkesi, 2 ceviz, 2 kuru kayısı, 1 şekersiz Türk kahvesi
Kahvaltı saat 10 : 00
2 adet kendi yaptığım keto poğaça, 1 şekersiz çay, 1 salatalık
Saat 12 : 00 1 şekersiz çay, 3 çiğ badem
Saat 14 : 00 1 1 yeşil elma, 1 mandalina 2 ceviz
Saat 16 : 1 salatalık
Saat 17: 30 4 kaşık yoğurt, 2 kaşık yulaf ezmesi, 1 kaşık keten tohumu, 1 dilim ananas, 4 çilek, 10 çiğ badem, 1 kuru kayısı karışım
Saat 20 : 30 şekersiz Türk kahvesi
Gün içinde 2 litre su içildi
Zipzip-

Egzersiz
Dün yollardayım pek bişii yapamadım adımım var nacizane
7.093 adım _ 210 puan
N Nidsalii

Eklentiler

• Screenshot_20210122_104720.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 22
Kaçamak yok anlamadım neyse daha az hissediyorum zaten haftaya artık
Sen verirsin ben biliyorum daha önce takimda cok guzel kilo verdin ve hic almadin hamile kaldin enaz kiloyla dogum yaptin simdide hedefine enkisa zamanda ulasicaksin

Gecmis olsun canım guzel menu yola gitmene ragmen

Nasıl bir şey ödem çayı?
Elma limon karafil tane karabiber tarçın kaynatıyorsun iciyorsun...ben icine maydanoz mandalina hatta ayvada atiyorum...kaynayip kapatiyorum..sonra icine hibiskus (eksi tad veriyo) ve sallama adaçayı atiyorum bazen...bunu hergun sabah yapiyorum suzup termosa koyuyorum gun boyu iciyorum 1 litre olarak

Eklentiler

• 1611301750643-878340277.webp
    29 KB · Görüntüleme: 19
Sen verirsin ben biliyorum daha önce takimda cok guzel kilo verdin ve hic almadin hamile kaldin enaz kiloyla dogum yaptin simdide hedefine enkisa zamanda ulasicaksin
Ben stres yapmıyorum canım bu konuda sıkıntı yok en azından eksiyim hafta başı ile aynı kiloyu görmek çok enteresan geldi ki menülerimde kaçamak dahi yoktu neyse büyük ihtimal pazartesi biraz daha gitmiş olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…