- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Ciktinmi.wcye bugun senin normal.ama şis oluyosun ellerin ayaklarin beni hatirlamiyomusun ayaklarim 4ay boyunca balon gibiydiBen bunu pazartesi de gördüm yediklerimiz en az 3 gün ödem olur 4. Gün illa atarız onunla ilgisi yok
times sirkelen artık senden o eski motivasyonu istiyorum. geçen günlerde 3 ögün 3 ara yapan hiç kaçamagi olmayan bir times lazim nasıl güzel gidiyordun o eskileri düşün.. yapacaksin bak haftaya 88 den düş.Eki Görüntüle 2766413
Geçen cuma 88,1 idi.
+300 maalesef.
2 gündür wc çıkamadım.Evde yarım saat oyalandım ama işe gideceğim için daha fazla duramadım.
Ne bileyim kafamda deli sorular..Acaba diorum tiroid ilacının dozajını azalttığımız için metabolizmam az mı çalışıyor.Regl'imin 4.günü..Ya da cumartesi yediğim dürümün etkisi mi..Her şey olabilir ama sonuç ortada.Hakkına girdiğim takım arkadaşlarımdan özür diliyorum. Bu hafta sıfır kaçamakla sporu da arttırarak devam etmeye çalışacağım.Umarım bir daha tekrarlanmaz.
Akşam çıktım sabah yok neyse sonuçta eksiyi ilk defa kilo vermiyorum bundan önce 20 kilo verdim vucütta neyin ne kadar kalacağını az çok biliyorum.Ciktinmi.wcye bugun senin normal.ama şis oluyosun ellerin ayaklarin beni hatirlamiyomusun ayaklarim 4ay boyunca balon gibiydi
Günaydın canım hayirli cumalar ❤
Artilar gitmis eksi bile gelmişsin tebrik ederim
Teşekkür ederim....
Harika
Teşekküler kaptanım
Teşekkür ederimGuzel ekşi canım
Işte bu ya çıtır bak artılar gitmiş eksiler bile gelmiş
Sonucta eksisin canim sıkma canını haftaya daha güzel olurAkşam çıktım sabah yok neyse sonuçta eksiyi ilk defa kilo vermiyorum bundan önce 20 kilo verdim vucütta neyin ne kadar kalacağını az çok biliyorum.
Kaçamak yok anlamadım neyse daha az hissediyorum zaten haftaya artıkSonucta eksisin canim sıkma canını haftaya daha güzel olur
Zaten bide uyumuyosun biliyorum
Sen verirsin ben biliyorum daha önce takimda cok guzel kilo verdin ve hic almadin hamile kaldin enaz kiloyla dogum yaptin simdide hedefine enkisa zamanda ulasicaksinKaçamak yok anlamadım neyse daha az hissediyorum zaten haftaya artık
Gecmis olsun canım guzel menu yola gitmene ragmenDünkü menüm ve sporumu yazayım, dün akşam migrenim tuttu ilaç aldım, kremler masalar baygın gitmişim, bugünde pek iyi hissetmiyorum sersem gibiyim azda ağrım var inşallah kendime gelirim bugün
Dün sabah aç karnına 2 bardak su 1 y. Kaşığı elma sirkesi, 2 ceviz, 2 kuru kayısı, 1 şekersiz Türk kahvesi
Kahvaltı saat 10 : 00
2 adet kendi yaptığım keto poğaça, 1 şekersiz çay, 1 salatalık
Saat 12 : 00 1 şekersiz çay, 3 çiğ badem
Saat 14 : 00 1 1 yeşil elma, 1 mandalina 2 ceviz
Saat 16 : 1 salatalık
Saat 17: 30 4 kaşık yoğurt, 2 kaşık yulaf ezmesi, 1 kaşık keten tohumu, 1 dilim ananas, 4 çilek, 10 çiğ badem, 1 kuru kayısı karışım
Saat 20 : 30 şekersiz Türk kahvesi
Gün içinde 2 litre su içildi
Zipzip-
Egzersiz
Dün yollardayım pek bişii yapamadım adımım var nacizane
7.093 adım _ 210 puan
N Nidsalii
Elma limon karafil tane karabiber tarçın kaynatıyorsun iciyorsun...ben icine maydanoz mandalina hatta ayvada atiyorum...kaynayip kapatiyorum..sonra icine hibiskus (eksi tad veriyo) ve sallama adaçayı atiyorum bazen...bunu hergun sabah yapiyorum suzup termosa koyuyorum gun boyu iciyorum 1 litre olarakNasıl bir şey ödem çayı?
Olsun yinede guzel bir rakam hem dun yola gittin bir miktar odem vardirKilo bildirimim
Geçen cuma : 59.7
Pazartesi : 60.5
Bu cuma 59.7
Fark : yok sabittim pazartesi çıkan artıyı vermişim sadece
Zipzip-
Sağol cnmGecmis olsun canım guzel menu yola gitmene ragmen
Evet olabilirOlsun yinede guzel bir rakam hem dun yola gittin bir miktar odem vardir
Ben stres yapmıyorum canım bu konuda sıkıntı yok en azından eksiyim hafta başı ile aynı kiloyu görmek çok enteresan geldi ki menülerimde kaçamak dahi yoktu neyse büyük ihtimal pazartesi biraz daha gitmiş olacakSen verirsin ben biliyorum daha önce takimda cok guzel kilo verdin ve hic almadin hamile kaldin enaz kiloyla dogum yaptin simdide hedefine enkisa zamanda ulasicaksin
tebrik ediyorum çok güzel eksi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?