İlk tartıldığım kıyafetsizdi, 2.ye tekrar soyunamadım, foto çekmek için tartıldım ama sonuç değişmedi.
Yoksa tartılırken saatimi bile çıkarıyorum)
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar
Eksin güzel tebriklerİlk bildirimi ben yapayim
Güzel eksi tebriklerGünaydın. Pazartesiden bu yana; 1.2 kilo vermişimyüzdesi de 1.284.
Bir de regliyim. Gerçi ben hep regliyim.
Artılar gitmiş güzel de bir eksi gelmiş canım tebrikler
Arada bizim de artı geldiğimiz oldu canım. Sen canını sıkma haftaya toparlarsınEki Görüntüle 2766413
Geçen cuma 88,1 idi.
+300 maalesef.
2 gündür wc çıkamadım.Evde yarım saat oyalandım ama işe gideceğim için daha fazla duramadım.
Ne bileyim kafamda deli sorular..Acaba diorum tiroid ilacının dozajını azalttığımız için metabolizmam az mı çalışıyor.Regl'imin 4.günü..Ya da cumartesi yediğim dürümün etkisi mi..Her şey olabilir ama sonuç ortada.Hakkına girdiğim takım arkadaşlarımdan özür diliyorum. Bu hafta sıfır kaçamakla sporu da arttırarak devam etmeye çalışacağım.Umarım bir daha tekrarlanmaz.
Vay seni numaracı bütün hafta bizi kekledin
Eksin güzel canım tebriklerGünaydın kızlar ödem suyu sabaha kadar çalışmış demekki bu hafta adettim ondan stress yapıp üzülüyordumGiden: 0,7 kg canım güle güle sakın gelme %0,943 Zipzip- @Denp E Elif_Eylul @Nidsalii
Bol kaçamaklı bir hafta olunca azıcık eksi geldi ama olsun ekside olman da güzel
Ekside olman guzel tebrik ederim canım
Daha yeee tamammiiii
Onunla alakası olduğunu düşünmüyorum canım bu gördüğüm pazartesi tartısı ile aynı bu hafta sıfır kaçamak yaptım.Bol kaçamaklı bir hafta olunca azıcık eksi geldi ama olsun ekside olman da güzel
Günaydın canımHayırlı sabahalr canım
Ödem cayi yapa yapaÖdem cayini ben hergun 1 litre içiyorum....kesinlikle sizde icin.faydasi cok
Gunaydin hayirli cumalar ❤Günaydın güzel bayanlar
Hayırlı cumalar
tebrik ederim kahvelim :)
Ben bunu pazartesi de gördüm yediklerimiz en az 3 gün ödem olur 4. Gün illa atarız onunla ilgisi yokDaha yeee tamammiiii
Uykusuzlugun etkisi vardir belki canimBen bunu pazartesi de gördüm yediklerimiz en az 3 gün ödem olur 4. Gün illa atarız onunla ilgisi yok
Nasıl bir şey ödem çayı?Ödem cayini ben hergun 1 litre içiyorum....kesinlikle sizde icin.faydasi cok
Olabilir canım bu hafta toplasan 15 saat uyumamışımdırUykusuzlugun etkisi vardir belki canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?