• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ahan da geri döndü gestapo........-tatlicadiarzu-:bbo:naniknaniklülülülülülü
Benim gibi gönüllü gestapoyu arasanızda bulamassınız ........:dilcikar::dilcikar::dilcikar:lülülülülülükaydirigubbakcemile3ŞenizŞenizŞeniz

bende çıkıyorum yürüyecem .... .........kalkın nan size ne oturyosunuz sakın masa başındayız demeyin . orda yapılan hereketlerde var........

Hadi bakalım Aaben bizi kontrol et ve gestapoluğa devam et:)))
Ya hayalcim fatu gibi bende merak ediyorum o oy neymişşşşş, banada söyleee bende alıcammmm :( kabızlık var acayip söylemesi ayıp bağsurum galiba hep lapa bu hale getirdi. Kanamam oluyor ayıptır söylemesi :((((

sabahki menümü yazayım bende ;

2 dilim çok tahıllı ekmek
tuzsuz lor
yarım domates
yarım salatalık
maydonoz
şekersiz çay

şimdilik bu kadar...

sabah patatis kızartması yidim,
sona su içtim wcden gemeyim:)
öğlen yumruk kadar kıyma haşladım yedim
3 tane yulaflı yedim demini
5. kupa siyah çayı almaya gidiyorum aha bu mesajı yollayım,
haftaya tozumda boğulmayın yavrular :jeyyar::jeyyar:
(bu lafı demin şebo didi ondan çaldım aciiip hoşuma getti)...

refe bide sarımsaklı yoğurt dökeydin üstüne kıs:))))...

:emir_bebek: ya çok kötüsün yaaaa :( ben onu elme gibi dilimliyip yedim bir kere ama bişe diyim mi sana yazarken yeni yoyordum ikinciyi yiyemedim malesef srtık onuda akşama doğru yerim...şakkıdı:sm_cool::sm_cool:benneyaptımki

Hayalcim senin takıma geldim de az önce haciz memurları flan yazmışsın sanırım cvpları okudum . Hayırdır sen ne iş yaapıyorsun canım ne üzerine firman????? çok geçmiş olsunnn

refem :))))
kıs ben turpu bi tek yoğurtlu yerim oda malum etkileri o yüzden pek yanaşmam,
bizim evde ben hariç herkes öle elma gibi dilimler turpu limon sıkıp yerler ben öle değilim işte,
tatlım mimarlık bürosu burası bende muhasebesine bakıyorum,
aslında söle deyim 3 patronun var
biri bayan diğer adamla evli ortaklar,3. patron arkadaşları aile gibiler,

ekonomist olan bana asistanım der,
avukatlığın eşiğinden dönen hukuk terk olan hayun olanı eşi muhasebecim der,
hatun olanda aklına ne gelirse onun der :)))
3 iş yapıp 1 maaş alan salakın tekiyim ben:))))
neyse tatlım kadının kocası ve arkadaşı olan 2 patronun kadından habersiz önüne gelene senet imzalıyolardı gene öle 3000 lik bi senet gelmiş ondan haciz geldi avukat ne var ne yok yazdı yarına kadar ödeyin yoksa toplarım dedi gitti kadının kocası olan patrona,

bu kadar resmi ilk haciz bu ben ne iş yapıyon diyene artık haciz savar diyorum bunu savamadım adam gelip görüştü,

bunlar neyse ufak tefek dolandırıldılar 3,-5 güne 170 bin liralık gelcek büro gitcek kadın duyunca ne olcak bakalım garibim arkasından gzili saklı iş çevirip duruyolar kadının,
büro gidiyo adam hala karısından saklıyo,
kadın başka biyerde arkadaşının bürosunda çalışıyo aylardır bunların yüzünden gelcekdi demin arıyo dedim gelemyin pc falan alcam dio dedim alırsanızda oraya koyun buraya gelmeyin öle yapcam hülya bıktım canımdan bezdim dio,i
ay sinirliyim ya içim doluya amma yazdım refim kızlar kusura bakmayın,bunların içinde streste şişiriyo beni bi dönem sıkıntıdan her akşam burnum kanıyodu eve gidince bazen o kadar zor geçiyoki gün burda eve zor atıyorum kendimi evdede takılan olursa vay haline halime asabiyet hat safada,
bakmayın gülüyorum oynuyorum burda amacım hepnizin yüzünde ufacıkta olsa tebessüm yaratmak yoksa laylaylom değil işim,
herkes dioya işin yokmu patron sana nie maaş veriyo diye,
kendi kaçıyo bu kadar sıkıntıyı ben çekiyom,
kadın olanın bunların çeyreğinden haberi yok oy...

genede şükürler olsun Alaha var bi işim uğraşıyorum tatlım,
Allah gördüğümüzden geri koymasın amin...

Son düzenleme:
bizim evde ben hariç herkes öle elma gibi dilimler turpu limon sıkıp yerler ben öle değilim işte,
biri bayan diğer adamla evli ortaklar,3. Patron arkadaşları aile gibiler,

neyse tatlım kadının kocası ve arkadaşı olan 2 patronun kadından habersiz önüne gelene senet imzalıyolardı gene öle 3000 lik bi senet gelmiş ondan haciz geldi avukat ne var ne yok yazdı yarına kadar ödeyin yoksa toplarım dedi gitti kadının kocası olan patrona,

bu kadar resmi ilk haciz bu ben ne iş yapıyon diyene artık haciz savar diyorum bunu savamadım adam gelip görüştü,

bunlar neyse ufak tefek dolandırıldılar 3,-5 güne 170 bin liralık gelcek büro gitcek kadın duyunca ne olcak bakalım garibim arkasından gzili saklı iş çevirip duruyolar kadının,
kadın başka biyerde arkadaşının bürosunda çalışıyo aylardır bunların yüzünden gelcekdi demin arıyo dedim gelemyin pc falan alcam dio dedim alırsanızda oraya koyun buraya gelmeyin öle yapcam hülya bıktım canımdan bezdim dio,i
ay sinirliyim ya içim doluya amma yazdım refim kızlar kusura bakmayın,bunların içinde streste şişiriyo beni bi dönem sıkıntıdan her akşam burnum kanıyodu eve gidince bazen o kadar zor geçiyoki gün burda eve zor atıyorum kendimi evdede takılan olursa vay haline halime asabiyet hat safada,
bakmayın gülüyorum oynuyorum burda amacım hepnizin yüzünde ufacıkta olsa tebessüm yaratmak yoksa laylaylom değil işim,

Genede şükürler olsun alaha var bi işim uğraşıyorum tatlım,
allah gördüğümüzden geri koymasın amin...

hayalim allah yardımcın olsun bende 3 iş yapıp 2 firmaya bakan az maaş alan salaklardan biriyim.

küto öğlen oldu benim mesai bitcek nan nerdeyse oooooooo...
:roflol::roflol:
asim kız ye bir simit ..yarım ye bişeycik olmaz..ekmek yemezsin tüm gün olur biter..simitsiz durulur mu kııı?:roflol::roflol:cokacimcoook:roflol::roflol:
al bir simitçi daha tıpkı benim gibicokacimcoook

1 saat yuruyecem kız varmıııı delikafadulden tutmayın benii haaaa hayall aebenım bana su bitki tozundan almış saolsun bi anlat hele nasıl kullandın şe yaradımı etkileri cırcır oldunmu başlayım bugun ben
cır cır olunca nasıl keseceğiz:jeyyar: şu an bir problem yok ama olduğunda diyorum.
herşey normal yaniii:utangac::lepi:

nannnnn ben nerdeyimmm

kütoooooooooo
sanırım listenin dibindesin canım.

sporumu ettim duşumu aldım yeşil çayımıda demledim hopp burdayım nasılsınız kızlar nazlım nasıl oldun geçtimi sabahki rahatsızlığın?

biri bayan diğer adamla evli ortaklar,3. patron arkadaşları aile gibiler,

genede şükürler olsun Alaha var bi işim uğraşıyorum tatlım,
Allah gördüğümüzden geri koymasın amin...

Canım uzun flan yazmadın merak etme amacımız birada olsun birbirimize destek oomak değil mi zaten. Canım inan çok üzüldüm özelliklede bayan paatronuna yerinde olmayı asla istemezdim ohanımın ne diyim baya zor işi. Canım sende takma kafana birazda onlar düşünsün benceeee sen elinden geleni yaptıysan sorun yoktur canım. Ne diyim deidğin gibi bunada şükür....

amin nazlım sağol seninde Allah yardımcın olsun,
kız ben firma olarak dersem 3 firmada bende var biri mi,marlık,
biri kapı mobilya,bide sağlık danışmanlığı şirketi idi bi mimari kaldı daha doğrusu diğer şirketlern borcu çok onları yok artık diyorum aman öle işte,

dora fıstık yemekten önce yersen aşağı yukarı yarım saat sonra etki ediyodu ben kullanırken,
sonra alırsan daha geç ediyo yürürsün ben alışmıştım ne yersem kaç saatte ne yapar kırıkkaleye gidip geliyodum üniversitedeyken ona göre alıp giderdim o kadar yolu,
öğleden sonra giderdim gece dönerim 11-12 gibi oy ömrüm nerelerde çürümüş oooooooy:)...

sporumu ettim duşumu aldım yeşil çayımıda demledim hopp burdayım nasılsınız kızlar nazlım nasıl oldun geçtimi sabahki rahatsızlığın?

sağol canım iyiyim şimdi bişey kalmadı. bende akşam yapıcam sporumu .

Back
X