- 8 Eylül 2008
- 6.154
- 427
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim gibi gönüllü gestapoyu arasanızda bulamassınız ........:dilcikar::dilcikar::dilcikar:lülülülülülükaydirigubbakcemile3ŞenizŞenizŞenizahan da geri döndü gestapo........-tatlicadiarzu-:bbo:naniknaniklülülülülülü
iki büyük turp hemi,
anam yanaşmayın refeye böğün :roflol:...
refe bide sarımsaklı yoğurt dökeydin üstüne kıs:))))...
refem :))))
kıs ben turpu bi tek yoğurtlu yerim oda malum etkileri o yüzden pek yanaşmam,
bizim evde ben hariç herkes öle elma gibi dilimler turpu limon sıkıp yerler ben öle değilim işte,
tatlım mimarlık bürosu burası bende muhasebesine bakıyorum,
aslında söle deyim 3 patronun var
biri bayan diğer adamla evli ortaklar,3. Patron arkadaşları aile gibiler,
ekonomist olan bana asistanım der,
avukatlığın eşiğinden dönen hukuk terk olan hayun olanı eşi muhasebecim der,
hatun olanda aklına ne gelirse onun der :)))
3 iş yapıp 1 maaş alan salakın tekiyim ben:))))
neyse tatlım kadının kocası ve arkadaşı olan 2 patronun kadından habersiz önüne gelene senet imzalıyolardı gene öle 3000 lik bi senet gelmiş ondan haciz geldi avukat ne var ne yok yazdı yarına kadar ödeyin yoksa toplarım dedi gitti kadının kocası olan patrona,
bu kadar resmi ilk haciz bu ben ne iş yapıyon diyene artık haciz savar diyorum bunu savamadım adam gelip görüştü,
bunlar neyse ufak tefek dolandırıldılar 3,-5 güne 170 bin liralık gelcek büro gitcek kadın duyunca ne olcak bakalım garibim arkasından gzili saklı iş çevirip duruyolar kadının,
büro gidiyo adam hala karısından saklıyo,
kadın başka biyerde arkadaşının bürosunda çalışıyo aylardır bunların yüzünden gelcekdi demin arıyo dedim gelemyin pc falan alcam dio dedim alırsanızda oraya koyun buraya gelmeyin öle yapcam hülya bıktım canımdan bezdim dio,i
ay sinirliyim ya içim doluya amma yazdım refim kızlar kusura bakmayın,bunların içinde streste şişiriyo beni bi dönem sıkıntıdan her akşam burnum kanıyodu eve gidince bazen o kadar zor geçiyoki gün burda eve zor atıyorum kendimi evdede takılan olursa vay haline halime asabiyet hat safada,
bakmayın gülüyorum oynuyorum burda amacım hepnizin yüzünde ufacıkta olsa tebessüm yaratmak yoksa laylaylom değil işim,
herkes dioya işin yokmu patron sana nie maaş veriyo diye,
kendi kaçıyo bu kadar sıkıntıyı ben çekiyom,
kadın olanın bunların çeyreğinden haberi yok oy...
Genede şükürler olsun alaha var bi işim uğraşıyorum tatlım,
allah gördüğümüzden geri koymasın amin...
:roflol::roflol:küto öğlen oldu benim mesai bitcek nan nerdeyse oooooooo...
al bir simitçi daha tıpkı benim gibicokacimcoookasim kız ye bir simit ..yarım ye bişeycik olmaz..ekmek yemezsin tüm gün olur biter..simitsiz durulur mu kııı?:roflol::roflol:cokacimcoook:roflol::roflol:
cır cır olunca nasıl keseceğiz:jeyyar: şu an bir problem yok ama olduğunda diyorum.1 saat yuruyecem kız varmıııı delikafadulden tutmayın benii haaaa hayall aebenım bana su bitki tozundan almış saolsun bi anlat hele nasıl kullandın şe yaradımı etkileri cırcır oldunmu başlayım bugun ben
sanırım listenin dibindesin canım.nannnnn ben nerdeyimmm
kütoooooooooo
refem :))))
kıs ben turpu bi tek yoğurtlu yerim oda malum etkileri o yüzden pek yanaşmam,
bizim evde ben hariç herkes öle elma gibi dilimler turpu limon sıkıp yerler ben öle değilim işte,
tatlım mimarlık bürosu burası bende muhasebesine bakıyorum,
aslında söle deyim 3 patronun var
biri bayan diğer adamla evli ortaklar,3. patron arkadaşları aile gibiler,
ekonomist olan bana asistanım der,
avukatlığın eşiğinden dönen hukuk terk olan hayun olanı eşi muhasebecim der,
hatun olanda aklına ne gelirse onun der :)))
3 iş yapıp 1 maaş alan salakın tekiyim ben:))))
neyse tatlım kadının kocası ve arkadaşı olan 2 patronun kadından habersiz önüne gelene senet imzalıyolardı gene öle 3000 lik bi senet gelmiş ondan haciz geldi avukat ne var ne yok yazdı yarına kadar ödeyin yoksa toplarım dedi gitti kadının kocası olan patrona,
bu kadar resmi ilk haciz bu ben ne iş yapıyon diyene artık haciz savar diyorum bunu savamadım adam gelip görüştü,
bunlar neyse ufak tefek dolandırıldılar 3,-5 güne 170 bin liralık gelcek büro gitcek kadın duyunca ne olcak bakalım garibim arkasından gzili saklı iş çevirip duruyolar kadının,
büro gidiyo adam hala karısından saklıyo,
kadın başka biyerde arkadaşının bürosunda çalışıyo aylardır bunların yüzünden gelcekdi demin arıyo dedim gelemyin pc falan alcam dio dedim alırsanızda oraya koyun buraya gelmeyin öle yapcam hülya bıktım canımdan bezdim dio,i
ay sinirliyim ya içim doluya amma yazdım refim kızlar kusura bakmayın,bunların içinde streste şişiriyo beni bi dönem sıkıntıdan her akşam burnum kanıyodu eve gidince bazen o kadar zor geçiyoki gün burda eve zor atıyorum kendimi evdede takılan olursa vay haline halime asabiyet hat safada,
bakmayın gülüyorum oynuyorum burda amacım hepnizin yüzünde ufacıkta olsa tebessüm yaratmak yoksa laylaylom değil işim,
herkes dioya işin yokmu patron sana nie maaş veriyo diye,
kendi kaçıyo bu kadar sıkıntıyı ben çekiyom,
kadın olanın bunların çeyreğinden haberi yok oy...
genede şükürler olsun Alaha var bi işim uğraşıyorum tatlım,
Allah gördüğümüzden geri koymasın amin...
sporumu ettim duşumu aldım yeşil çayımıda demledim hopp burdayım nasılsınız kızlar nazlım nasıl oldun geçtimi sabahki rahatsızlığın?