• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

:((( benden de korkmayın çünkü az önce incede olsa bir dilim pasta yedim öffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

valla aeben bir gelsin sizi topuklarınızdan değilde alnızın tam ortasından vuracak.

hakikaten topuk mopuk geçmişiz direk alnımızın ortasından vurucak
ama sarma söz konusu olunca dayanamıyorum ben
tatlıya,çikolataya dayanırım ama sarmaya dayanamam

ooooooooooo süpersiniz kızlar afiyet bal şeker olsun,i
bende 3 yulaflı yedim diye kendime kızıyom öğüleden beri anoooow hatunlar aşmış la nazlı hade sende cozut benim iş daha kolay olsun bu hafta...

ooooooooooo süpersiniz kızlar afiyet bal şeker olsun,i
bende 3 yulaflı yedim diye kendime kızıyom öğüleden beri anoooow hatunlar aşmış la nazlı hade sende cozut benim iş daha kolay olsun bu hafta...

yok hayalim ben cozutmayacam azimliyim kararlıyım başarıcam aklıma bişeyler geldikçe sen aklıma geliyosun. Onun için benden cozutmamı bekleme .

damlar birazdan merak etme else sen,
akşam aebenin ekmekciden ekmek alcem aneye:)))))

nazlım karbonhidrat bırakınca aldırıyomuş hcr almış geri ya o dikkat eder bide mezunda oldu...

randevu aldım pazartesi 13:00 ühüüüüüü kerpedenle kovalayacaklar ruyamda 2 gün off offf

nazlı hcre sor bi bende bi kaç gün yaptım ii dedim hacerde siddetle tavsiye etti sona dün gelmiş yapma nan diyo aldım geri dio:)))...

nazlı hcre sor bi bende bi kaç gün yaptım ii dedim hacerde siddetle tavsiye etti sona dün gelmiş yapma nan diyo aldım geri dio:)))...

yada ben bu hafta yapmayayım bakalım verdiğimi geri alma gibi bir riskim olacak mı olmazsa haftaya artık devam ederim.

valla nazlım sen bilirsin gülüm ben duyduğumu paylaşırım böle çünkü biliyom alıca verememekten daha kötü koyuyo adama :)))...

Back
X