Inşallah canımOrtalamamız yine çok iyi kızlar inşallah yine birincilik gelir
Teşekkür ederim canımWuhhuuu gözüm gönlüm açıldı tebrikler canım
Ablam yaBen ne yediğini merak ettim sadece yani biz nirmal ınsanlar 2 gram idrara seviniyozda tartı öncesi
Şaka bir yana Hakettigin esksiyi görmüşsün yine çok şükür canımmm benim
Teşekkür ederim ablacımHarika bir eksi...
Daim olsun dileğim...
Bütün yağlar senden korksunSagol canim allah razı olsun insalalh öyleyiz hepimizde....
Yazdıklarındagayt haklısın sadece tartiya baki kaliyoz vucut motor zannediyoz içerde ne oluyo haberimiz yok... yan yaglardan degilde dedi iç organlardan cok gitmis yagin dedi. Bu hafta yan yağlara abanacam inşallah
Hafyaya bombayiz insallah
O da haftaya gelir canimcimTeşekkür ederim tatlım. Hafta içi 63.2' leri görmüştüm.Cumaya bir kiloyu bulur dedim ama nasip değilmiş.
Teşekkür ederim kuzum. Menemenlik varsa yazdan ondan isterim ama acı olsun....Eksin cok guzel tebrik ederim canım
Eksin cok guzel canim tebrik ederim
Regl olayini kafana cok takma bence
Her zaman arti yapmaz 3 hafta once eksi gelmistin hatirliyor musun
Sagol ablacım sen gel ne istersen hazirlarim
Bizim kaldırırda başka takımlar imza toplayacak artık denp ve dilek yarışlardan çıksın diyeBukadar birinciligi yürek kaldirmaz
Haftaya hepimizin yüzü kahkaha atsın canım...O da haftaya gelir canimcim
Dicekler zaten konusuyolar takimlardaBizim kaldırırda başka takımlar imza toplayacak artık denp ve dilek yarışlardan çıksın diye
Bende hesapladim soyle bir de bakalim ne olacakOrtalamamız yine çok iyi kızlar inşallah yine birincilik gelir
Ekside olman guzel ablacimDersteydim canım...kulağım çinladi koştum geldim.
Eksim güzel değil ama kafalar güzel napalim...vermeyince mabud el mahkum
Hemen bildirimimi yapayım sonra seninkine bakayım. Senacim da merak ediyordu. Gönül rahatlığıyla yukarılara kurulsun tatlım..
@sena zeynep
Eki Görüntüle 2766724
Zipzip-
Geçen cuma 63.7 yanlış hatırlamıyorsam
Fark -200
İşler kesat
Hic menemenlik yapmadik ki abla yazin bizde pek yenmiyorTeşekkür ederim kuzum. Menemenlik varsa yazdan ondan isterim ama acı olsun....
Denp i mezun ederiz 2 haftaya 4 er 4 er kilo veriyorBizim kaldırırda başka takımlar imza toplayacak artık denp ve dilek yarışlardan çıksın diye
Kim neyi konusmusDicekler zaten konusuyolar takimlarda
Hayatta çıkmamBizim kaldırırda başka takımlar imza toplayacak artık denp ve dilek yarışlardan çıksın diye
Takimlarda isimleriniz geciyoKim neyi konusmus
Ismimiz geçince maşallah diyorlardir inşallahTakimlarda isimleriniz geciyo
Bugun takima kocaman bir nazar boncugu takalimIsmimiz geçince maşallah diyorlardir inşallah
Takalım takalım şöyle en kocamanındanBugun takima kocaman bir nazar boncugu takalim
Heheee sen öyle sanIsmimiz geçince maşallah diyorlardir inşallah
Kendi maşallahımızı kendimiz deriz bizdeHeheee sen öyle san
MaşallahKendi maşallahımızı kendimiz deriz bizde
Bana masallah niye siz veriyonuz 5kiloEn çok sana Maşallah
Sen vermişsin gibi düşünBana masallah niye siz veriyonuz 5kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?