- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Keskeeee nerde ogunler ben 1kilo anca veriyom size seviniyorum tabiki o ayri bir konuSen vermişsin gibi düşün
Canım yavaş yavaşta olsa gidicek fazlan çok yok sıkma canını sabır birazKeskeeee nerde ogunler ben 1kilo anca veriyom size seviniyorum tabiki o ayri bir konu
InsallahCanım yavaş yavaşta olsa gidicek fazlan çok yok sıkma canını sabır biraz
Heh sopalar cıktı gene meydanaçıkarttırmayız uleeyynnnn
Ben de var. Az önce yedim.Teşekkür ederim kuzum. Menemenlik varsa yazdan ondan isterim ama acı olsun....
Vallaha leslie yapiyordumHaydin millet biz burda yazışırken benim ilham perimDenp o muhteşem poposunu dahada yuvarlaklaştırıyo sonra diyoz bu kiz nasil bu kadar zayıflamış pamuk ayaklar sporaaaaaaaaa
Bizim kaldırırda başka takımlar imza toplayacak artık denp ve dilek yarışlardan çıksın diye
Olmicamm mezunnBende hesapladim soyle bir de bakalim ne olacak
Aksama dogru hazirlarim listeyi
Ekside olman guzel ablacim
Hic menemenlik yapmadik ki abla yazin bizde pek yenmiyor
Denp i mezun ederiz 2 haftaya 4 er 4 er kilo veriyor
Demiyorlar bacım nazar etcekler biziIsmimiz geçince maşallah diyorlardir inşallah
Kesin diyorlardir. Daha çok versinler, 6. Takım bizi hep yensin diye dua da ediyorlardir.Ismimiz geçince maşallah diyorlardir inşallah
Grubun girişine kocaman nazar boncugu kattikmi tamamdır bu işVallaha leslie yapiyordumaralarda bakımıyım foruma
öperim.onlari vallaha
Olmicamm mezunn
Demiyorlar bacım nazar etcekler bizi
Deseler nolcak sanki bi yerlerde bisey mi eksilcekKesin diyorlardir. Daha çok versinler, 6. Takım bizi hep yensin diye dua da ediyorlardir.
Maşallah önceGrubun girişine kocaman nazar boncugu kattikmi tamamdır bu iş
Deseler nolcak sanki bi yerlerde bisey mi eksilcek
Grupçak maşallah bize
Ama öyle deme yaaa.Grupçak maşallah bizefazlalıklar olmayınca muhteşem bir takım olduk kimsede bozamaz bunu ❤❤❤
Kuzum ikimizde düzenli paylaşıyoruz menü ve sporlarımizi bizi takip edip bakabilirsin aklına takılan bir şey olursa msj at ben seve seve yardımcı olurum
Görüşelim bebeğim sırlarımı ulu orta dökmeyeyim malum misafirler cookKızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum kocqmqn kocamqn öpüyorum
Denp kız seninle ayrıca bir görüşeyim neler yapıyon bakalım anlat bu fukaraya
Sen 6dilim ekmek yiyon sen bana anlat asılKızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum kocqmqn kocamqn öpüyorum
Denp kız seninle ayrıca bir görüşeyim neler yapıyon bakalım anlat bu fukaraya
Bitane çakçam sana menunden haric biseylermi yapiyosunGörüşelim bebeğim sırlarımı ulu orta dökmeyeyim malum misafirler cook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?