Hemen özelde bekliyorum seni kimse görmesinGörüşelim bebeğim sırlarımı ulu orta dökmeyeyim malum misafirler cook
He he bakalım salı günğ kaç kilo gitmiş brlli olacak ama öğlen kaçamak yaptımSen 6dilim ekmek yiyon sen bana anlat asıl
Bende yaptim neolcak 1dilim pastaHe he bakalım salı günğ kaç kilo gitmiş brlli olacak ama öğlen kaçamak yaptım
Yürüyüş yaptım ama deli gibi spor yapmam lazım birazdanBende yaptim neolcak 1dilim pasta
Canım yediğimiz içtiğimiz ortada yaptığımız sporlarda takip edebilirsin paylaştığım menülerin dışında hic birşey yemiyorum ekstradan yaptığım hic birşey yok yine sormak istediklerin varsa sorabilirsin
Senin cok yoğun kardio yaptigini görüyorum...diyetisyen bana hergun kardio yapma kilo veremezsin demisti....masallah sende acayip derecede işe yariyo...Kuzum ikimizde düzenli paylaşıyoruz menü ve sporlarımizi bizi takip edip bakabilirsin aklına takılan bir şey olursa msj at ben seve seve yardımcı olurum
Bende yaptımBende yaptim neolcak 1dilim pasta
Bitane çakçam sana menunden haric biseylermi yapiyosun
OlarrHemen özelde bekliyorum seni kimse görmesin
Yarasın kuzum ben ödem atıcı hiç icmiyorum yeşil çay disinda genelde arınma yapiyorum benBende ödem cayimi iciyorum...birisi tadını sormustu ama alinti yapmayi unuttum...normalde tatlimsa oluyor bende icine biraz hibiskus atiyorum hem.eksi oluyor hemde rengi değişiyor...olmazsa icerken limon sıkıyorum.ben ekşi seviyorum da
Ne yedinBende yaptım
Söylemiyim şimdiNe yedin
Söyle merak ettimSöylemiyim şimdi
Vallaha kuzum benim diyetisyenim sorun yok diyor haftada 1 gün dinlenme kocasıda spor hocası zaten onunlada görüşüyoruz daha doğrusu aile dostumuz benim babamda spor hocası cunkiSenin cok yoğun kardio yaptigini görüyorum...diyetisyen bana hergun kardio yapma kilo veremezsin demisti....masallah sende acayip derecede işe yariyo...
Ben iskender yedim dışarda ama kahvaltı yapamadım sabah acele çıkınca evdenSöyle merak ettim
Benim midem kötü oldu ama
Bisey yememisin senBen iskender yedim dışarda ama kahvaltı yapamadım sabah acele çıkınca evden
1 küçük fincan sufle yedim daha yeni
Neden kötü oldu miden
Günlük ne kadar kardiyo yaptın canım bu haftaVallaha kuzum benim diyetisyenim sorun yok diyor haftada 1 gün dinlenme kocasıda spor hocası zaten onunlada görüşüyoruz daha doğrusu aile dostumuz benim babamda spor hocası cunkionun öğrencisi yani asıl cardiyo yapmak kilo verdirir
Dokunmuş demekki canim sade soda içBisey yememisin sen
Fazla geldi bildigin market pastasi küçük ama beni rahatsız etti sanirim
Soda iceyimde iyi gelsinDokunmuş demekki canim sade soda iç
Hic bisey yememisim dimi
5 sene önce kilo veremiyorum diye diyetisyene gitmistim.hergun 1.5 saat hizli tempoda yürüyordum...diyetisyen vucudumu olcum yapti kizdi bana..sporcu moduna gecmissin yaglari eritmeden kasa cevirmissin gun aşırı yürü digergunler yurudugunden daha fazla kalori harcar dinlenirken vucudun demisti..Vallaha kuzum benim diyetisyenim sorun yok diyor haftada 1 gün dinlenme kocasıda spor hocası zaten onunlada görüşüyoruz daha doğrusu aile dostumuz benim babamda spor hocası cunkionun öğrencisi yani asıl cardiyo yapmak kilo verdirir
Akşam spor yapıp eritirim ben onlarıSoda iceyimde iyi gelsin
Yok bisey yememisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?