Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende ödem cayimi iciyorum...birisi tadını sormustu ama alinti yapmayi unuttum...normalde tatlimsa oluyor bende icine biraz hibiskus atiyorum hem.eksi oluyor hemde rengi değişiyor...olmazsa icerken limon sıkıyorum.ben ekşi seviyorum da

Eklentiler

• 161132137989396501841.webp
    45,6 KB · Görüntüleme: 15
Denp D Dileksnr kızlar efsanesiniz...benim nerdeyse 2 ay verdigim kiloyu siZ haftada vermissiniz.nedir bu isin sırrı ne yiyip ne iciyorsunuz hangi sporlari yapiyorsunuz....
Canım yediğimiz içtiğimiz ortada yaptığımız sporlarda takip edebilirsin paylaştığım menülerin dışında hic birşey yemiyorum ekstradan yaptığım hic birşey yok yine sormak istediklerin varsa sorabilirsin

Kuzum ikimizde düzenli paylaşıyoruz menü ve sporlarımizi bizi takip edip bakabilirsin aklına takılan bir şey olursa msj at ben seve seve yardımcı olurum
Senin cok yoğun kardio yaptigini görüyorum...diyetisyen bana hergun kardio yapma kilo veremezsin demisti....masallah sende acayip derecede işe yariyo...

Bitane çakçam sana menunden haric biseylermi yapiyosun
ne yapcam kız
Hemen özelde bekliyorum seni kimse görmesin
Olarr
Yarasın kuzum ben ödem atıcı hiç icmiyorum yeşil çay disinda genelde arınma yapiyorum ben

Senin cok yoğun kardio yaptigini görüyorum...diyetisyen bana hergun kardio yapma kilo veremezsin demisti....masallah sende acayip derecede işe yariyo...
Vallaha kuzum benim diyetisyenim sorun yok diyor haftada 1 gün dinlenme kocasıda spor hocası zaten onunlada görüşüyoruz daha doğrusu aile dostumuz benim babamda spor hocası cunki onun öğrencisi yani asıl cardiyo yapmak kilo verdirir

Ben iskender yedim dışarda ama kahvaltı yapamadım sabah acele çıkınca evden
1 küçük fincan sufle yedim daha yeni
Neden kötü oldu miden
Bisey yememisin sen
Fazla geldi bildigin market pastasi küçük ama beni rahatsız etti sanirim

Günlük ne kadar kardiyo yaptın canım bu hafta

5 sene önce kilo veremiyorum diye diyetisyene gitmistim.hergun 1.5 saat hizli tempoda yürüyordum...diyetisyen vucudumu olcum yapti kizdi bana..sporcu moduna gecmissin yaglari eritmeden kasa cevirmissin gun aşırı yürü digergunler yurudugunden daha fazla kalori harcar dinlenirken vucudun demisti..
amma sen zaten uzman.kisilerle çalışıyormuşsun sende bu kural işe yaramıyor demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…