Hani 3 hafta falan oldu listeye alınsam simdi olurmu çok heyecanlanıyorum aktif olurum artıkIstersen at canim 2 hafta deneme suren var canim ucuncu cuma listeye girebilirsin
3hafta sen hic aktif degildin canim hic menu spor vs. Paylasmadinki duzenli gelip paylasman gerekir listeye girmen icinHani 3 hafta falan oldu listeye alınsam simdi olurmu çok heyecanlanıyorum aktif olurum artık
Anladım peki tamam3hafta sen hic aktif degildin canim hic menu spor vs. Paylasmadinki duzenli gelip paylasman gerekir listeye girmen icin
Canim bundan sonra hergun menunu yapiyosan sporunu paylaski motive ol herkes sana yardimci olsun ki kilolarından hemen kurtul gercekten cok guzel kilo veriyo arkadaşlar sende dahil olursan senin icinde guzel sonuç olurAnladım peki tamam
Eş mi
Tamam canım paylaşıcam bundan sonra belli bir saati falan varmı tartı resminide sabah atayımCanim bundan sonra hergun menunu yapiyosan sporunu paylaski motive ol herkes sana yardimci olsun ki kilolarından hemen kurtul gercekten cok guzel kilo veriyo arkadaşlar sende dahil olursan senin icinde guzel sonuç olur
Tartini sabah nick tarihini atTamam canım paylaşıcam bundan sonra belli bir saati falan varmı tartı resminide sabah atayım
Tamam öyle yapıcam teşekkür ederimTartini sabah nick tarihini at
Heraksam sabah ogle aksam seklinde yazip suyunu sporunu yazarsan herkes yorumlar sende arkadaşlarınkini yorumla olurmu
Öncelikle seni direk listeye alirsam diğer arkadaslara haksizlik etmis olurumHani 3 hafta falan oldu listeye alınsam simdi olurmu çok heyecanlanıyorum aktif olurum artık
Bu hafta esler diger rakiplerini geçmeye çalışacakEş mi
Bu hafta Rakip mi olduk şimdianlamak için geçmişte boğuldum bulamıyorum
HoşgeldinTamam öyle yapıcam teşekkür ederim
Ben bitirdim oturdum kahve yapcam ama cikolatam yokAy evi temizledim yoruldum
Tamam canim bende bırakıp gittin sandimEvet dün internetim yoktu yazamadım aslında
Ama bende vermişim biraz çok mutluyum tartı fotoğrafını atıcam birazdan
Anladım tamam aktif olucam bundan sonra yarın tarti resmini atarımÖncelikle seni direk listeye alirsam diğer arkadaslara haksizlik etmis olurum
Düzenli menu ve spor paylasimi yapmalisin
Tarti bildirimlerini cuma günü yapmalisin
Aktif olur ,menu paylasiminda bulunursan hem burdan cok sey ogrneirsin hem de motivasyon olur
Bu hafta esler diger rakiplerini geçmeye çalışacak
Yuzde olarak hesaplayacağız
Hoşbuldum teşekkür ederimHoşgeldin
Ben de...
Yeme çikolata sendeBen bitirdim oturdum kahve yapcam ama cikolatam yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?