Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hani 3 hafta falan oldu listeye alınsam simdi olurmu çok heyecanlanıyorum aktif olurum artık
3hafta sen hic aktif degildin canim hic menu spor vs. Paylasmadinki duzenli gelip paylasman gerekir listeye girmen icin

Anladım peki tamam
Canim bundan sonra hergun menunu yapiyosan sporunu paylaski motive ol herkes sana yardimci olsun ki kilolarından hemen kurtul gercekten cok guzel kilo veriyo arkadaşlar sende dahil olursan senin icinde guzel sonuç olur

Canim bundan sonra hergun menunu yapiyosan sporunu paylaski motive ol herkes sana yardimci olsun ki kilolarından hemen kurtul gercekten cok guzel kilo veriyo arkadaşlar sende dahil olursan senin icinde guzel sonuç olur
Tamam canım paylaşıcam bundan sonra belli bir saati falan varmı tartı resminide sabah atayım

Tamam canım paylaşıcam bundan sonra belli bir saati falan varmı tartı resminide sabah atayım
Tartini sabah nick tarihini at
Heraksam sabah ogle aksam seklinde yazip suyunu sporunu yazarsan herkes yorumlar sende arkadaşlarınkini yorumla olurmu

Hani 3 hafta falan oldu listeye alınsam simdi olurmu çok heyecanlanıyorum aktif olurum artık
Öncelikle seni direk listeye alirsam diğer arkadaslara haksizlik etmis olurum
Düzenli menu ve spor paylasimi yapmalisin
Tarti bildirimlerini cuma günü yapmalisin
Aktif olur ,menu paylasiminda bulunursan hem burdan cok sey ogrneirsin hem de motivasyon olur
Eş mi
Bu hafta Rakip mi olduk şimdi anlamak için geçmişte boğuldum bulamıyorum
Bu hafta esler diger rakiplerini geçmeye çalışacak
Yuzde olarak hesaplayacağız

Anladım tamam aktif olucam bundan sonra yarın tarti resmini atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…