Canım benim oğlum 9 aylıkBenin baya tansiyonu dusurdu yaptıgım sey
Ben cocuklardan uyuyamadım abla bir biri kalkıyor bir birı
Senin ki ne kadarlık canim
Bu hafta esip gurlememız lazım ortıcım
Benim biri 2.5 yasında biri 6 olmak uzere canım ama ikisininde kırklı bebekten farkı yok geceCanım benim oğlum 9 aylık
Seninkiler kaç yaşında??
Benimkide yok ortada 2gundur@Kmsl Hnd ortı nerelerdesin ne alemdesin valla rakipler Saglam geliyor bu hafta
Lafa ortadan daldım amma E Elif_Eylul ''ün oraya pazara sadece yesillikciler gelmiş geçenlerdeYarın ola hayr ola yulaflı pastam ama sen yarin ıspanak al pazardan
Tesekkur ederizElif eylul ve haticesnr çok hoşuma gidiyor sohpetiniz enerjinize hayranım
Evet sadece yesillik geldi canimLafa ortadan daldım amma E Elif_Eylul ''ün oraya pazara sadece yesillikciler gelmiş geçenlerde
Dal yavrum ortadan sağdan soldan istedğin yerden gitsin ispanak alsın bol bolLafa ortadan daldım amma E Elif_Eylul ''ün oraya pazara sadece yesillikciler gelmiş geçenlerde
Benim kızlar uyuyor maşallah geceleri biri 9 diğeri 4 yaşında da oğlan küçük işte o uyutmuyor beni...Benim biri 2.5 yasında biri 6 olmak uzere canım ama ikisininde kırklı bebekten farkı yok gece
Benimde dolanmam lazim 10 bine zor ulaşacağım yoksaAnam ben gıdım bı iki tur daha dolanayım evde
Teşekkür ederiz canımElif eylul ve haticesnr çok hoşuma gidiyor sohpetiniz enerjinize hayranım
Ispanağı ne yapacakDal yavrum ortadan sağdan soldan istedğin yerden gitsin ispanak alsın bol bol
Su kıtlığı var ıspanak falan almam yikayamam onlarıDal yavrum ortadan sağdan soldan istedğin yerden gitsin ispanak alsın bol bol
Ben şu an dolanıyorum kalkın kızlar haydi adimaBenimde dolanmam lazim 10 bine zor ulaşacağım yoksa
Cihangir olmak böyle bir şey ...Benim kızlar uyuyor maşallah geceleri biri 9 diğeri 4 yaşında da oğlan küçük işte o uyutmuyor beni...
Yalnız sabah bizi kaldırıyor paşam sonra hop kendisi uyuyor hem de baya uzun
Ne bilim ceyizine saklicak heraldeIspanağı ne yapacak
Detoks mu??
Geçmişi Okumadım okusam sizi kaçıracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?