Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sporum canlarr @Nidsalii
Denp
Zipzip-

100 sguat
1000 ip atlama
2500 adım ( adimsayacimi açmayı unutmuşum)
Ayriyeten fotodaki adimlar

Eki Görüntüle 2768325
Bestemm sen bu ara maşallah ne güzel spor yapar oldun ya ❤❤
6Sabahtan beri attigim adimlar..sporlarda dahil

Afiyet olsun kuzum

Afiyet olsun canım :)
Canım leslieye alışık değilsen direkt 2 mil ile başlama..Leslie 1 mile yap 15 dk,akşam gene 1 mile yaparsın toplam 30 dk eder örneğin.Öyle öyle vücudun alıştıkça arttırırsın milleri.Bedeni birden zorlamak iyi bir şey değil.Afiyet olsun ayrıca :)

Iyiyim canim bugun yuruyus yaptım biraz
Sen nasil oldun rahatsizdin
Akşam saatlerinde bayağı iyi hissettim ben de...gün boyu ara ara uyudum iyi geldi. Birazdan sporlarımi yazacağım. Menü, su, spor iyi bende de...
İnşallah iyi bir yüzde çıkarırız eş olarak.

canım hünkar beğendi bence gayet hafif köz patlıcan üstü et dimi
Evet canim ben patlıcanı közleyip dondurucuya koyuyorum normalde besamel sosta yapılıyorda ben yapmadım koz patlıcanın ıcıne kasar rendeledım uzerıne yogurt ve kıyma koydum ısteyen ette koyuyor canim

Teşekkür ederim canım

11 uye 26 ziyaretci vayy beee disardan ne kadar cok kisi okuyor
Hahha Hayranlarımız cook ne edek
Afiyet olsun kuzum stres sınır menülere de yansimis
Kuzum ekmek dışında menun çok güzel sporda çok iyi ama lütfen kendini zorlama başlangıç kilon fazla olduğu için spordan önce esneme hareketleri yapmalısın eklemlerinin zarar görmemesi için direk leslie 2 yada 3 yaptıysan zorlanman normal önce ısınma en sonda soğuma yapmayı unutma egzersiz yaparken nacizane tavsiyelerim dikkate alıp almamak sana kalmış canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…