Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Anca uyudular canım ufaklık dalsa yerine yatırıp bende uyuycam ablasının yatagında yatmaya alıstı kendi yatagnı sevmiyormu ablasına mi ozeniyor bilmiyorum
Belki biraz korku vardır...
Bizimkiler de geç uyuyorlar bu salgın hastalık tamamen düzeni alt üst etti
Bizimkiler de aynı odada yatıyorlar ama bazen korkuyoruz deyip aynı yatakta yatıyorlar...

Kuzum sabahtan beri boğazım ve başım ağrıyor. Bayağı kötü oldum Allah sonumu hayır getire... Sen yap ben bı ilaç alayım gözümü açar açmaz seni etiketlerim
Cok gecmis olsun cnm dikkat et kendine
Adacayi kekik cayi iyi gelir bogaz agrisina
Tatlim sinemakiyi baharat olarak salataya koyarsan zararli olmuyor
Menun gayet guzel tatlim
Kahvaltida ekmek yemiyeceksen yumurtayi 2 tane yapabilirsin ve kuruyemisde eklersen güzel olur
Hiç eşim nerde falan diye sorma hem menumede bakmiyorsun :)
Tahmin ettiğim gibiymiş. Genel olarak toplam verdiğimiz kilomuz yarışacak...Çok teşekkür ederim bitanem
Eşlerin toplam yüzdesi hesap edilecek cnm

Afiyet olsun canım. 2 dil fırında pırasa yi anlamadım.
Pirasa böreği oluyorya cnm
Pirasa dogranip az siviyagda kavrulur sogumaya birakilir
2 yumurta, biraz peynir, süt yada yogurt, az kabartma tozu, dereotu, maydonoz, taze sogan, 2-3 kş un (ben badem unu koydum) baharatlar tuz karistirilir
Pirasayla harmanlanir
Az yağlanmış borcama koyup firina verilir
Kizarmaya baslayinca ustune biraz kasar, tekrar firina
Yogurtla cok güzel olur

pazar menusu

10.30 tereyaginda 1 yumurta,chia ,keten tohumu,2yk lor, dereotu ,baharatlar 3zeytin 1 dilim peynir ,(yarim muz dilimlenmis 1 çay kasigi bal uzerine gezdirdim 4 fındık 3 ceviz ) 1 kupa limonlu yesilcay
15.30 3 yk zebzeli bulgur pilavi 1 kase tavuk corbasi 1 kase cacık
19.00 1 fincan sutlu turk kahvesi 8 tane kayisi cekirdegi 4 dut kurusu 2 kuru kayisi

23.00 altın süt

su 3.200 lt
spor.
30 dk leslie bossteed
100 ters crunch karın hareketi
20 topuklar yukari sirt ustu yatarak karin hareketi
120bacak acma
20yuzustu iki bacak kaldirma
30 köprude 90 der. bacak acma yan
N Nidsalii E Elif_Eylul Denp Kahvesel

Gunaydin.....takim bu hafta gümbür gümbür geliyo...leslie ler adimlar sporlar yakiyor ortaligi....harikasiniz....

Ben +500 deyim...okadar dikkat etmeme odem çayına spora ragmen adet oncesi şişkinliği gecmiyo...1-2 gune olacagim inş..sanki içtiğim sular bile icimde kaliyo....eskiden wc den cikamiyordim...

Ödem vardır kürü yap derim cuma eksi geleceksin

Sporun çok guzel canim
Afiyet olsun canim
Sporunda menunde guzel canim
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canim
İyi geceler melekler. 24.01.2021
60 dk. Boasted walk 4 mil daha yaptım. Bugün 9 mil oldu. Toplam 13.950 adım
Zipzip- N Nidsalii Denp E Elif_Eylul Wilma11
Cok guzel sporun canım
Sporunda menun cok guzel canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…