Teşekkür ederim ortimm
Teşekkür ederim ortağımmmmVuuuuhuuuuhuuu
Çook tebtik ederim, çok güzel bir eksi, heleki durakladığın nokta kırıldıysa gerisi de gelir.
Öyleee canım,en sevindiğim tiroidim çalışmayı durdurmamış
Guzel eksin canim pazartesi icin cumaya daha guzel olurCuma günü 76.300
Bugün 76.00
-300
Nerdesin sen bakıyım hiç sesin çıkmıyorCok gecmis olsun cnm dikkat et kendine
Adacayi kekik cayi iyi gelir bogaz agrisina
Tatlim sinemakiyi baharat olarak salataya koyarsan zararli olmuyor
Menun gayet guzel tatlim
Kahvaltida ekmek yemiyeceksen yumurtayi 2 tane yapabilirsin ve kuruyemisde eklersen güzel olur
Hiç eşim nerde falan diye sormahem menumede bakmiyorsun :)
24 ocak pazar
Güzel menün ama neden bir öğün yedin canım ..bol bol eksi olsun inşallah.. sanki spor yapamayacağını yazmıştın öyle okudum.24 ocak pazar
10.30
Sirkeli su, 1 tk ketentohumu yagi
Sade kahve
13.00
Köpüklü sütlü kahve
3 hurma
3 ceviz
18.00
Avuc ici kadar et
2 dil firinda pirasa
Bol salata
Su 2.5 lt
Zipzip-
Denp
E Elif_Eylul
gulenyuzumsunsen
Süpersinnn canımmm,maşallahhhh.Cumaya daha da güzelleşecektir o rakamCuma günü 76.300
Bugün 76.00
-300
Yeni nick hayırlı olsun. Sağol canım.Canım su içmişin spor yapmışın ondan eksi görememen normal ama cumaya eksi göreceğine eminim
Niye bilmiyon yaa gelsene burayaBirazcık buralarda ola bilirim bilmiyorum
İnşallah canım yanı çokda dıkkat ettım ama az geldı ya neyse sağlık olsun cumaya daha ıyı olur moral bozmayım.normalde pazartesilerı hep artı gelırdım. Akşamda çerez falan yedım Sanırım etkısı varGuzel eksin canim pazartesi icin cumaya daha guzel olur
Mesela ben hep 10ar 10ar kilo veririm ve alırım. Araları hiç görmem. 88-89 arası durabilirim, ama bakalım durmam inşallah, grup çok motive edici, iyikş gelmişimTeşekkür ederim ortağımmmmDuraklamaktan ziyade kaçamaklardan ve dengesiz beslenmekten veremiyordum sanırım.Biraz da seni utandrmamak adına ekstra özen gösteriyorum menülerime.Cumaya efsane olacağızzzz
Öyleee canım,en sevindiğim tiroidim çalışmayı durdurmamışİlaç dozajı azalınca bişiler oldu die korktuydum.Benmkisi düzensiz beslenmektenmiş.Bakalımmm 90tan daha da uzaklaşmak dileğiyle :)
Umarım canım çok dıkkat edicem bu haftaSüpersinnn canımmm,maşallahhhh.Cumaya daha da güzelleşecektir o rakam
Akşam cerez yediginde meyve yedigindede artı gelirsin dikkat et cumaya kadar görbak gelicek eksiler moralini bozmaİnşallah canım yanı çokda dıkkat ettım ama az geldı ya neyse sağlık olsun cumaya daha ıyı olur moral bozmayım.normalde pazartesilerı hep artı gelırdım. Akşamda çerez falan yedım Sanırım etkısı var
Ya canım haklısın da ben çok nescafe içiyrum sade şekersiz onunda etkisi olurmukıAkşam cerez yediginde meyve yedigindede artı gelirsin dikkat et cumaya kadar görbak gelicek eksiler moralini bozma
2gunde arti 800 cok aslinda ama nerde ne yaptini bulmak lazim canim insallah cumaya gider diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?