Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Vuuuuhuuuuhuuu

Çook tebtik ederim, çok güzel bir eksi, heleki durakladığın nokta kırıldıysa gerisi de gelir.
Teşekkür ederim ortağımmmm Duraklamaktan ziyade kaçamaklardan ve dengesiz beslenmekten veremiyordum sanırım.Biraz da seni utandrmamak adına ekstra özen gösteriyorum menülerime.Cumaya efsane olacağızzzz

D Dileksnr , tebrikler ortim
T timesinfinity , kuzum gördün mü bak nasıl guzel eksi geldi
Öyleee canım,en sevindiğim tiroidim çalışmayı durdurmamış İlaç dozajı azalınca bişiler oldu die korktuydum.Benmkisi düzensiz beslenmektenmiş.Bakalımmm 90tan daha da uzaklaşmak dileğiyle :)

Nerdesin sen bakıyım hiç sesin çıkmıyor
Güzel menün ama neden bir öğün yedin canım ..bol bol eksi olsun inşallah.. sanki spor yapamayacağını yazmıştın öyle okudum.
En azından Adım yarışı için 5000 adım mı atsan

Guzel eksin canim pazartesi icin cumaya daha guzel olur
İnşallah canım yanı çokda dıkkat ettım ama az geldı ya neyse sağlık olsun cumaya daha ıyı olur moral bozmayım.normalde pazartesilerı hep artı gelırdım. Akşamda çerez falan yedım Sanırım etkısı var

Mesela ben hep 10ar 10ar kilo veririm ve alırım. Araları hiç görmem. 88-89 arası durabilirim, ama bakalım durmam inşallah, grup çok motive edici, iyikş gelmişim

Akşam cerez yediginde meyve yedigindede artı gelirsin dikkat et cumaya kadar görbak gelicek eksiler moralini bozma

Moralını bozma ortağım cumaya eksi gelıcez

2gunde arti 800 cok aslinda ama nerde ne yaptini bulmak lazim canim insallah cumaya gider diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…