tuvaleti sayalımmm 1 olsun beeeGünaydınnn,
Sabah tuvalete çıkamadım, ona rağmen
Cuma ; 92.20
Pazartesi; 91.35
Sonuç; -800
Zipzip- @timesinfinity
Bebeğim Türk repertuarindaki bütün güzel şarkılar feda olsun sanaGünaydın canım ❤
Günaydın ablacım ❤
Günaydın canım eksin cok guzel tebrik ederim
Gunaydin canım odemdir cumaya eksilerle geleceksin ❤
Gunaydin canım ❤
Gunaydin canim eksin çok guzel tebrik ederm ❤
Günaydın canım ❤
Abla kiskandim simdi hani bana şiir
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Bu da guzel birsey genelde arti oluyordun b
Demek ki cumaya daha guzel eksi goreceksin.
Artin cok degil cumaya eksiler gelecek canım ❤
Günaydın canım moralini bozma odemdir
Cumaya eksi goreceksin ❤
Gunaydin canim ❤
Ekside olman guzel canım
Geçmiş olsun canım.
Allah'ım korusun getirme aklına öyle grip olcan belki. Dur cuma gelsinde öyle karar ver acee etme sağlıklı beslenmeye devam et... ne yiyoz meyve sebze et yiyoz canim bozma moralini
Afiyet olsun canım :)
Çokkk geçmiş olsun canım.Kötü düşünme.Bağışıklığını kuvvetlendirecek şeyler yemeye çalış.Kekik suyu iç,boğaza iyi geliyor.Protein ve bol c vitamini tüket.İnşallah hemen toparlarsın canım.
Afiyet olsun canım:)
Teşekkür ederim canlarım bugün daha iyiyim. Boğazımın ağrısı devam ediyor ama buna da şükür en azından ayağa kalakabiliyorumooo tamam canımm sen sagligina dikkat et sıcak birseyler ic adacayi ihlamur falan
ohh iyi sukur once saglıkGünaydın kızlar
Teşekkür ederim canlarım bugün daha iyiyim. Boğazımın ağrısı devam ediyor ama buna da şükür en azından ayağa kalakabiliyorum
Günaydın canım sabit olman guzel cumaya 4 gun var guzel eksiler gelecek ❤Gunaydın kızlar kahvaltı oncesi kısa bir yuruyuse cıktımadımlar evde zor oluyor
Eksiyle baslamissin ne guzel ablacim❤
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar
Günaydın canim guzel eksin
Acaba tuvalete çıktınmı ortağım. Daha önümüzde beş gün var ıyı degerlendırecegıne inanıyorum. Yarın sabah tekrar tartıl bakalım. Bende dıkkat ettım ama çok az vermışım gerçi akşam çerez falan yedım bıraz keşke ymeseydım. Bu hafta sporu ıkı katına çıkartıcam bende ek olarak.Kusura bakma ortak ama bence kilo olamaz ya sporum hep tam ve kaçamakta yok yAni bide ekmeksizdim dün bişey yemedim ki sabah yine atarım sinir oldum
Teşekkür ederim bitanemGünaydın canım sabit olman guzel cumaya 4 gun var guzel eksiler gelecek ❤
Eksiyle baslamissin ne guzel ablacim❤
Günaydın canım ❤
Eskide olman guzel cuma 7 li rakamlar geliyor canım
Abla olur mu oyle sey ortideki amac gaza getirmekTeşekkür ederim bitanemakmasa da damlıyor. Haftaya beni kimseyle eşleştirme ortimi uzecegim buna daha çok üzülüyorum.
Sağol kuzumGünaydın canim guzel eksin
Gaza getirmekse tamam... misafirler ailem ...onları dinlemem...Tam gaz devam...Eskide olman guzel cuma 7 li rakamlar geliyor canım
Abla olur mu oyle sey ortideki amac gaza getirmek
Misafirlerin gelecekti ama onun icin almayabilrim sadece
Günaydın abla ❤Gunaydinnnnnn
Alemin mucize yaratan kizlari
Çok şükür canım bende iyiyim zayıflamaya çalışıyorum işte bildiğin gibiİyiyim canım çok şükür sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?