- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
İnşallah çok güzel eksiler oluryaa inşallah filizim yaaa
valla o kadar istiyorumki
bravo ozaman canım sanada ayyy cumaya ne olacak acaba
Bu takimdaki herkes farkli ozellikleriyle mucize zaten cnm
Cumlenin "alemin mucize kızları" bölümünü üzerime alıyorum.
Korumada gayet normal cnm, cumaya gider eminimHerkese merhaba
+500 üm maalesef
Sapkasiz cikmam gibi olmuş seninkiValla pek kotu oluyormussarjın bittiği yerden dondum geldım sanki devam etsem baskasını gidecek adımlar
Cnm kahvalti yapmak istemedi cnm ikindin aciktim ama cocuklar gelecekti yemege onlari bekledimablam sabah öğlen aç gezmiş kıyamam
Haftaya artisiz başlamak büyük avantaj cnmbu gruba girdiğimden beri ilk defa pazartesi kilom artı çıkmadı...
bugün sabitim ama mutluyum canlarr...
Benim de 2 gündür ev doluydu gerçek performansimi gosteremedimAnladım canım bilmiyordum . çok geçmiş olsun bir an önce toparlanırsın inşallah
Ben aslında burdayım da sayfanın sayılarına yetişemiyorum bir ucundan tutunmaya çalışıyorum
Wc daha yok bebemeee benim ilham perim varrrrr
hepside olabilir canım... huyu kıskançsa seni kıskanıyordur genel olarak kıskanç karakter değilse alışmış demekki oraya
ablam sabah öğlen aç gezmiş kıyamam
menün ortada sporun ortada canını sıkma sakın sen aynen devam et canım benim morel bozmak yok
ortimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
wc ne oldu wc balkabağı ne alemde
yaa ne yapıyonuz sizzzzzzz
buna el mi dayanır alkışlamaktan yoruldukkkkkkkk
sordum namın verdiler pala meryem dediler pala bıyığı değil yüreğidir dedilerrrrrrr
romantizm beceremeyip havayı dağıtan erkeklere benzedim
o ellere başka dünür elleri değerse koparırım parmaklarımı yerinden
bu hafta kalbimi ikiye böldüm tık tık tık dünürümmmm tık tık tık ortimmmmmmmm
denp nerdesin artık gözükmüon 54 kilo insan mı olur yaaaa
valla maşallah sana tebrik ederim canımın içi.....
ama dikkat et meton yavaşlıyo geçen hafta pazartesi 2 küsürdün çekemeyenlere duyurulur
yaaa sevimliiiiiiii yine yapmışsın yapacağınıııııı
yooo vallahi yoruldum alkışlamaktan
100 gr neki pehhhh sen halledersin her türlü
canım benim menülerin favori menülerimden benim... lütfen kendine yüklenme güzel spor yapıyorsun kastır o inşallah... valla bende diyetisyene gidince rahatladım geçen hafta yoksa düşün düşün çıkamadım artık işin içindensendede öyledir emin ol...
bu kadar yazının içinde tek bir şeye yorum yapıyorummmmmmm
abla kıskandım hani bana şiir haaaaaa demek öyle haaaaa ben ona kızımı vermişim ki önemi bile yok ben ona gönlümü vermişim gönlümüüüüüüü hanım hanımmmmmmm
bendensin bacım
geldimmmmmmmmmmmmm yettimmmmmmmmmmmmm
sen ne kadarda yağ oranı düşük olduğu için yavaş yavaş ilerleyen tatlı bir hatunsun kimin düşük yağ oranlı dünürü vardır ki şu devirde
artı bile çıkabilirdin canım maşallah sana
valla en büyük alkışlarda buna
kızzz sayfa açık duruyo işler çıkıyo anammmm bi rahat bırakmadılar ki el bebek gül bebek dünürüme yazammm... hain dilek aramıza girdi gireli girme heveslileri çoğaldı bizim bursalarda
Kızzz yeni dünür ne demekmişşşşş hep dilekin dolduruşu bunlar gelme gaza gelmeee seni kimselere yar etmem bennnnnn kızım bir tane kaynanasıda bir tane olacak bi keremmmmmmmmmm aldanma komplocu dileğe sennnn
kız mikser dilek ortalığı karıştırıp eliptik üstünde yağ yakıyon... dünürümün içine ateş bırakıon... dünürüm cumaya içi dertten kederden dolayı şiş gezerse sorarım ben sana
bebeğim işteyim bu hafta bebeklerimizin düğünü için ekmek (tb. ve çavdar) parası kazanıommmmmmm gelme gazlara gelmeeeeeeeeee ben geldimmmmmmm
ne desen yeri yani sen yazsan onun bize yazdıklarını sana imojiler yollardı hasbam...
kendisi ya yağ yakıyo; ya iftara atıyo hatun
cumaya kadar gidecek inşallah canım benim
git eliptik yap yağ yağ tamam mı hıhhhh
(demek isterdim zaten yapıyo)
Zaten açım herkesi yiyebilirim üstüne kahve ohhh misCay kahve yapalim
Odemdir o ablaBenim malesef + 600 gibi bisey kizlar
Ama menulerden olduğunu sanmiyorum
Haftasonu cok yoruldum ve normal saatinden erken tartildim
Yarin en kötü sabit olurum heralde
Bende öyleyim mutlaka okurdum geçmişi ama öyle olunca çok zaman geçiyor artık etiket cevaplara bakıyorumBu takimdaki herkes farkli ozellikleriyle mucize zaten cnm
Korumada gayet normal cnm, cumaya gider eminim
Sapkasiz cikmam gibi olmuş seninki
Cnm kahvalti yapmak istemedi cnm ikindin aciktim ama cocuklar gelecekti yemege onlari bekledim
Haftaya artisiz başlamak büyük avantaj cnmcumaya 1-1.5 olabilir
Benim de 2 gündür ev doluydu gerçek performansimi gosteremedim
Cok kotu bi huyum da geçmişi okumadan duramam
Cumaya güzel olur insallah canimBenim malesef + 600 gibi bisey kizlar
Regl e rağmen sabitsen cuma büyük ihtimal eksi geleceksinkızlar bide dün regl oldum onu size söylemeyi unuttum ona rağmen sabittim
bu polyannalıklarımıda seviom haaa
millet ( D Dileksnr ) 2 şer verirken gramlara sevindirme bizede 2 şer nasip et rabbimmmmm ... EVET DİLEK TAKTIM SANA EVET EVET EVETNEDEN ACABAAAA
bu arada yeni nikin hayırlı olsun canım yorulduyduk grupça ayın 24 ünü beklerken
Bebeyle cok bile yapiyosun canimŞu bebe uyusa da adımlarımı tamamlasam
kimsenin bağırsağı kimseninkinede benzemiyo pehhh ... inşallah çıkarsın canım valla... en son ısırgan çorbasınıda öneririrm sanaWc daha yok bebem
dediğin gibidir ablacım mutlaka menün ortada sonuçta... zaten 2 gün önce eksi 2 idin.. her günde veremezki vücut :)Benim malesef + 600 gibi bisey kizlar
Olsun elimden ne kadar gelirse yapayım canım cumaya ne kadar çok eksi gelirsem o kadar iyi takım adına daha bir asılıcamBebeyle cok bile yapiyosun canim
Isırganı bulamam ki yakın zamanda pazarda yok bu arakimsenin bağırsağı kimseninkinede benzemiyo pehhh ... inşallah çıkarsın canım valla... en son ısırgan çorbasınıda öneririrm sana
dediğin gibidir ablacım mutlaka menün ortada sonuçta... zaten 2 gün önce eksi 2 idin.. her günde veremezki vücut :)
Kendine de dikkat etOlsun elimden ne kadar gelirse yapayım canım cumaya ne kadar çok eksi gelirsem o kadar iyi takım adına daha bir asılıcam
Istediğin kadar takabilirsin ablakızlar bide dün regl oldum onu size söylemeyi unuttum ona rağmen sabittim
bu polyannalıklarımıda seviom haaa
millet ( D Dileksnr ) 2 şer verirken gramlara sevindirme bizede 2 şer nasip et rabbimmmmm ... EVET DİLEK TAKTIM SANA EVET EVET EVETNEDEN ACABAAAA
bu arada yeni nikin hayırlı olsun canım yorulduyduk grupça ayın 24 ünü beklerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?