Doğru söylüyorsun kuzum...Ben mikser olmuyodum dilek gibi enazindan trip atiyodum
Hepsi dogru malesefDoğru söylüyorsun kuzum...
İnşallah Dilek doğru söylemiyordur
Artin cok degil canım cumaya kadar verirsinHerkese merhaba
+500 üm maalesef
İyi olduğuna sevindim canımGünaydın kızlar
Ah ah sorma hallerimi
elmayı duydum geldim
Ya kızlar kusura bakmayın. Yeni bi telefon aldım geçen hafta, cumartesi akşam telefon kitlendi hiçbişey yapılmıyor. Haftasonu olunca kaldım öyle eşimde pek evde durmayınca iki gündür telefonsuz kaldım giremedim. Az önce götürdüm telefoncuya halletti. İşteyim işlerim var sonra gelirim şarjım da yok zaten
Aynen öyle canım yaza kadar bitecek inşallahYolun uzun ama zor değil can sağolsun herşey yerine gelir canım ye derdimiz kilo vermek olsun
Al bendende o kadarBen azıcık evi adam edeyimevi cok bosladım yakında adamda beni bosucak
eee benim ilham perim varrrrrBestemm sen bu ara maşallah ne güzel spor yapar oldun ya❤❤
Afiyet olsun kuzum
hepside olabilir canım... huyu kıskançsa seni kıskanıyordur genel olarak kıskanç karakter değilse alışmış demekki orayaAnca uyudular canım ufaklık dalsa yerine yatırıp bende uyuycam ablasının yatagında yatmaya alıstı kendi yatagnı sevmiyormu ablasına mi ozeniyor bilmiyorum
ablam sabah öğlen aç gezmiş kıyamam24 ocak pazar
10.30
Sirkeli su, 1 tk ketentohumu yagi
Sade kahve
13.00
Köpüklü sütlü kahve
3 hurma
3 ceviz
18.00
Avuc ici kadar et
2 dil firinda pirasa
Bol salata
Su 2.5 lt
Zipzip-
Denp
E Elif_Eylul
gulenyuzumsunsen
Günaydınnn,
Sabah tuvalete çıkamadım, ona rağmen
Cuma ; 92.20
Pazartesi; 91.35
Sonuç; -800
Zipzip- T timesinfinity
menün ortada sporun ortada canını sıkma sakın sen aynen devam et canım benim morel bozmak yokGunaydin.....takim bu hafta gümbür gümbür geliyo...leslie ler adimlar sporlar yakiyor ortaligi....harikasiniz....
Ben +500 deyim...okadar dikkat etmeme odem çayına spora ragmen adet oncesi şişkinliği gecmiyo...1-2 gune olacagim inş..sanki içtiğim sular bile icimde kaliyo....eskiden wc den cikamiyordim...
ortimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmGünaydın kızlar
Bende güne - 600 ile başladım bakalım cuma neler olacak
Eksi 1400 kizlar
Odada kizim uyuyo diye cekemedim karanlik oluyo
sordum namın verdiler pala meryem dediler pala bıyığı değil yüreğidir dedilerrrrrrr
Yollarda aradım izlerini
Seni ve o güzel gözlerini
Aşkına muhtacım anla beni
Ne olur bırakma ellerimi
Gel, gel, gel, gel bırakma ellerimi
birbeste
denp nerdesin artık gözükmüon 54 kilo insan mı olur yaaaaEverett bende 1.9 kg ile devam keeekendimede nazar boncuğu koyamdaa
yaaa sevimliiiiiiii yine yapmışsın yapacağınıııııı1700 gr Eksideyim
yooo vallahi yoruldum alkışlamaktanEki Görüntüle 2768624
Fark -1200 gr
Takılıp kaldığım 88den sonunda kurtulduğum için mutluyum.Zipzip- E Elif_Eylul Denp @Cedarice
Cuma günü 76.300
Bugün 76.00
-300
100 gr neki pehhhh sen halledersin her türlüCuma günü 83,7 kg.
P.tesi 83,8 kg.
canım benim menülerin favori menülerimden benim... lütfen kendine yüklenme güzel spor yapıyorsun kastır o inşallah... valla bende diyetisyene gidince rahatladım geçen hafta yoksa düşün düşün çıkamadım artık işin içinden
bu kadar yazının içinde tek bir şeye yorum yapıyorummmmmmmGünaydın canım ❤
Günaydın ablacım ❤
Günaydın canım eksin cok guzel tebrik ederim
Gunaydin canım odemdir cumaya eksilerle geleceksin ❤
Gunaydin canım ❤
Gunaydin canim eksin çok guzel tebrik ederm ❤
Günaydın canım ❤
Abla kiskandim simdi hani bana şiir
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Bu da guzel birsey genelde arti oluyordun b
Demek ki cumaya daha guzel eksi goreceksin.
Artin cok degil cumaya eksiler gelecek canım ❤
Günaydın canım moralini bozma odemdir
Cumaya eksi goreceksin ❤
Gunaydin canim ❤
Ekside olman guzel canım
bendensin bacımAra tartı
Cuma 69.8
Bugun 69.8
Sabıt
geldimmmmmmmmmmmmm yettimmmmmmmmmmmmmBebeğim Türk repertuarindaki bütün güzel şarkılar feda olsun sana
Dünürümü ozleyince kulağı çınlar gelir dedim ama
artı bile çıkabilirdin canım maşallah sana
valla en büyük alkışlarda bunaGaza getirmekse tamam... misafirler ailem ...onları dinlemem...Tam gaz devam...
kızzz sayfa açık duruyo işler çıkıyo anammmm bi rahat bırakmadılar ki el bebek gül bebek dünürüme yazammm... hain dilek aramıza girdi gireli girme heveslileri çoğaldı bizim bursalardaHem ağlar hem beklerim
Bizim hatun yarım saattir beğene beğene bir gelemedişimdi gelince de çarşaf gibi alintilarin içinde minik bir cümle yazacak hepsi o...
Söyle Dilek aglamayim da napayım...
Kızzz yeni dünür ne demekmişşşşş hep dilekin dolduruşu bunlar gelme gaza gelmeee seni kimselere yar etmem bennnnnn kızım bir tane kaynanasıda bir tane olacak bi keremmmmmmmmmm aldanma komplocu dileğe sennnnŞimdi iki alıntı olunca ağlamakla gülmek arasında kaldımAllah uzun sağlıklı ömür versin güccük Hatce' ye.
Yakında yeni dünürünü alıp gelirse takıma şaşırmam ...hep şişko kalsın ( yeni dünür) diye dua edip dururum .
kız mikser dilek ortalığı karıştırıp eliptik üstünde yağ yakıyon... dünürümün içine ateş bırakıon... dünürüm cumaya içi dertten kederden dolayı şiş gezerse sorarım ben sana
ne desen yeri yani sen yazsan onun bize yazdıklarını sana imojiler yollardı hasbam...Vallaaaa benden beter çıktın
cumaya kadar gidecek inşallah canım benimHerkese merhaba
+500 üm maalesef
git eliptik yap yağ yağ tamam mı hıhhhhHep can sıkıntısı napim
Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | |
E Elif_Eylul | |||||||
@I-cell_84 | |||||||
| |||||||
D Dileksnr | |||||||
@birazhuzurdu2008 | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
@sena zeynep | |||||||
@Cordeliaa | |||||||
| |||||||
T timesinfinity | |||||||
| |||||||
@Tesnim1989 | |||||||
| |||||||
@Migi_magid11 | |||||||
| |||||||
| |||||||
@Cedarice | |||||||
S sulisim | |||||||
@onlinenurse | |||||||
| |||||||
@Burcudulunder | |||||||
Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Toplam | |
| 10.505 | 10.030 | ||||||
| 10.079 | |||||||
S sulisim | 10.022 | 14.483 | ||||||
@Cordeliaa | 12.400 | 13.950 | ||||||
| 16.554 | 16.089 | ||||||
@sena zeynep | 10.070 | 6.133 | ||||||
D Dileksnr | 11.080 | 10.000 | ||||||
@Cedarice | 6.817 | 13.101 | ||||||
T timesinfinity | 4.650 | 4.650 | ||||||
| 2.155 | 7.425 | ||||||
@I-cell_84 | 13.008 | 10.035 | ||||||
@Tesnim1989 | 11.712 | 11.074 | ||||||
| 11.152 | |||||||
| 3.484 | 4.942 | ||||||
@birazhuzurdu2008 | 13.028 | 11.443 | ||||||
| 10.000 | 11.000 | ||||||
| 10.125 | 10.003 | ||||||
| 10.006 | |||||||
Cook güzel eksi cnm
Harikaaa cnmGünaydınnn,
Sabah tuvalete çıkamadım, ona rağmen
Cuma ; 92.20
Pazartesi; 91.35
Sonuç; -800
Zipzip- T timesinfinity
Menulerin iyiydi cnm ödem oldugu ortada cumaya coktan gider eksiye bile düşersinGunaydin.....takim bu hafta gümbür gümbür geliyo...leslie ler adimlar sporlar yakiyor ortaligi....harikasiniz....
Ben +500 deyim...okadar dikkat etmeme odem çayına spora ragmen adet oncesi şişkinliği gecmiyo...1-2 gune olacagim inş..sanki içtiğim sular bile icimde kaliyo....eskiden wc den cikamiyordim...
Teşekkür ederimAfiyet olsun canim
Oooo bu hafta süper olacakGünaydın kızlar
Bende güne - 600 ile başladım bakalım cuma neler olacak
Coookkk coook güzel cnm
Vavvvvvvvv harikaaaa cnmEksi 1400 kizlar
Odada kizim uyuyo diye cekemedim karanlik oluyo
Everett bende 1.9 kg ile devam keeekendimede nazar boncuğu koyamdaa
Mucizeeeee kizlarrrr aynen devam diyorduuuuuuu1700 gr Eksideyim
Isteeeee bekledigimiz eksi gelmisss tatlimmmmEki Görüntüle 2768624
Fark -1200 gr
Takılıp kaldığım 88den sonunda kurtulduğum için mutluyum.Zipzip- E Elif_Eylul Denp @Cedarice
Haftaya eksiyle baslaman süper tatlimCuma günü 76.300
Bugün 76.00
-300
Kiz banami diyon nerdesin diye :))) ben hep burdayim da sen yoksunNerdesin sen bakıyım hiç sesin çıkmıyor
Güzel menün ama neden bir öğün yedin canım ..bol bol eksi olsun inşallah.. sanki spor yapamayacağını yazmıştın öyle okudum.
En azından Adım yarışı için 5000 adım mı atsan
Gec vakit yapilan sporda bazen sislik yapabiliyor cnmCuma günü 83,7 kg.
P.tesi 83,8 kg.
Menulerin sporun iyiydi cnm geçici bi ödemdir diye düşünüyorum
Ekside olman cok güzel eşim
Dünkü artilari atmışın cnm daha ne olsunAra tartı
Cuma 69.8
Bugun 69.8
Sabıt
2 gün icin hiç de minicik degil cnm
Anladım canım bilmiyordum . çok geçmiş olsun bir an önce toparlanırsın inşallahCook güzel eksi cnm
Harikaaa cnm
Menulerin iyiydi cnm ödem oldugu ortada cumaya coktan gider eksiye bile düşersin
Teşekkür ederim
Oooo bu hafta süper olacak
Coookkk coook güzel cnm
Vavvvvvvvv harikaaaa cnm
Bi mesajinda patatese devam demişin ya.. Seni dahada kabız yapmasin
Mucizeeeee kizlarrrr aynen devam diyorduuuuuuu
Isteeeee bekledigimiz eksi gelmisss tatlimmmm
Sen bu işi biliyorsun
Haftaya eksiyle baslaman süper tatlim
Kiz banami diyon nerdesin diye :))) ben hep burdayim da sen yoksun
Dizimden ameliyat olmuştum cnm
Hâlâ şiş ve agriyor
O yüzden fazla dolanamiyorum
Adim olarak olmasada ufaktan baslicam ama spora
Ekside olman cok güzel eşim
Emeğinize sağlık kaptanım23-29 Ocak Adim Yarismasi
Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Toplam Denp 10.505 10.030 asysss 10.079 S sulisim 10.022 14.483 @Cordeliaa 12.400 13.950 birbeste 16.554 16.089 @sena zeynep 10.070 6.133 D Dileksnr 11.080 10.000 @Cedarice 6.817 13.101 T timesinfinity 4.650 4.650 Elhan 2.155 7.425 @I-cell_84 13.008 10.035 @Tesnim1989 11.712 11.074 PAPATYAM 11.152 Kahvesel 3.484 4.942 @birazhuzurdu2008 13.028 11.443 gulenyuzumsunsen 10.000 11.000 Zipzip- 10.125 10.003 askrhpozitif 10.006
Bu cok guzel bir haber ozaman cumaya eksi geliyosun demekkibu gruba girdiğimden beri ilk defa pazartesi kilom artı çıkmadı...
bugün sabitim ama mutluyum canlarr...
Supersin canim demek ki cumaya guzel eksiyle geleceksinbu gruba girdiğimden beri ilk defa pazartesi kilom artı çıkmadı...
Ben daha önce 2 kere daha takımlarda yarıştım. Bu üçüncü. Benimde ilk defa pazartesi tartım eksi çıktıbu gruba girdiğimden beri ilk defa pazartesi kilom artı çıkmadı...
yaa inşallah filizim yaaaBu cok guzel bir haber ozaman cumaya eksi geliyosun demekki
valla o kadar istiyorumkiSupersin canim demek ki cumaya guzel eksiyle geleceksin
bravo ozaman canım sanada ayyy cumaya ne olacak acabaBen daha önce 2 kere daha takımlarda yarıştım. Bu üçüncü. Benimde ilk defa pazartesi tartım eksi çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?