Ben demesem olurmuMisafirlerimize hosgeldiniz diyelim
Afiyet olsun canımBunların hepsini ben içicem
Bende onu takip edıyorumkızlar bide dün regl oldum onu size söylemeyi unuttum ona rağmen sabittim
bu polyannalıklarımıda seviom haaa
millet ( D Dileksnr ) 2 şer verirken gramlara sevindirme bizede 2 şer nasip et rabbimmmmm ... EVET DİLEK TAKTIM SANA EVET EVET EVETNEDEN ACABAAAA
bu arada yeni nikin hayırlı olsun canım yorulduyduk grupça ayın 24 ünü beklerken
5 tane miBen gunde 5tane iciyodum simdi 2ye dusurdum peyniri yogurdu sutu kestim oyuzden eksiler geliyo bana onlar ödem yapiyomus
Ediyorum sen merak etmeKendine de dikkat et
Bende öyle düşünüyorum cnmOdemdir o abla
Okumazsam, kim ne yapmis ne etmiş bihaber oluyorum, meraktan catlarimBende öyleyim mutlaka okurdum geçmişi ama öyle olunca çok zaman geçiyor artık etiket cevaplara bakıyorum
İnşallah cnmCumaya güzel olur insallah canim
Kizzz 2 şer verseler yine iyikızlar bide dün regl oldum onu size söylemeyi unuttum ona rağmen sabittim
bu polyannalıklarımıda seviom haaa
millet ( D Dileksnr ) 2 şer verirken gramlara sevindirme bizede 2 şer nasip et rabbimmmmm ... EVET DİLEK TAKTIM SANA EVET EVET EVETNEDEN ACABAAAA
bu arada yeni nikin hayırlı olsun canım yorulduyduk grupça ayın 24 ünü beklerken
Cumaya en az 1.5 gelir heralde tatlimdediğin gibidir ablacım mutlaka menün ortada sonuçta... zaten 2 gün önce eksi 2 idin.. her günde veremezki vücut :)
Sen yaparsin bebegimmmOlsun elimden ne kadar gelirse yapayım canım cumaya ne kadar çok eksi gelirsem o kadar iyi takım adına daha bir asılıcam
Kuzum sen fazla bitkisel seylere girmesen miIsırganı bulamam ki yakın zamanda pazarda yok bu ara
Allah'tan kork insan 1 tanede ikram ederBen gunde 5tane iciyodum simdi 2ye dusurdum peyniri yogurdu sutu kestim oyuzden eksiler geliyo bana onlar ödem yapiyomus
Sağol migicim öpüyorum seniBende onu takip edıyorum
41 kere maşaAllah Dileğime
Fazlası zarar derler ya az yemek lazımBen gunde 5tane iciyodum simdi 2ye dusurdum peyniri yogurdu sutu kestim oyuzden eksiler geliyo bana onlar ödem yapiyomus
Ben azıcık evi adam edeyimevi cok bosladım yakında adamda beni bosucak
Eline emeğine sağlık kaptanım23-29 Ocak Adim Yarismasi
Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Toplam @Denp 10.505 10.030 @asysss 10.079 S sulisim 10.022 14.483 @Cordeliaa 12.400 13.950 @birbeste 16.554 16.089 M MissHayaLet 10.070 6.133 D Dileksnr 11.080 10.000 @Cedarice 6.817 13.101 @timesinfinity 4.650 4.650 Elhan 2.155 7.425 @I-cell_84 13.008 10.035 @Tesnim1989 11.712 11.074 @PAPATYAM 11.152 @Kahvesel 3.484 4.942 @birazhuzurdu2008 13.028 11.443 @gulenyuzumsunsen 10.000 11.000 Zipzip- 10.125 10.003 @askrhpozitif 10.006
Canım fırsat bulup sıcak bir duş dene....Wc daha yok bebem
Dinlenince normale dönersin bence...Benim malesef + 600 gibi bisey kizlar
Ama menulerden olduğunu sanmiyorum
Haftasonu cok yoruldum ve normal saatinden erken tartildim
Yarin en kötü sabit olurum heralde
Ben parka çıktım abla çocuklarla yürüyüş yapıyordum sabah bısey içmiştim yemin edıyorum eve kendımı zor attım patlıcam sandım yol bitmediCanım fırsat bulup sıcak bir duş dene....
O fırsatı aksam bulurum herhaldeCanım fırsat bulup sıcak bir duş dene....
Hafta yüzümüze gülsün inşallah kuzumCook güzel eksi cnm
Harikaaa cnm
Menulerin iyiydi cnm ödem oldugu ortada cumaya coktan gider eksiye bile düşersin
Teşekkür ederim
Oooo bu hafta süper olacak
Coookkk coook güzel cnm
Vavvvvvvvv harikaaaa cnm
Bi mesajinda patatese devam demişin ya.. Seni dahada kabız yapmasin
Mucizeeeee kizlarrrr aynen devam diyorduuuuuuu
Isteeeee bekledigimiz eksi gelmisss tatlimmmm
Sen bu işi biliyorsun
Haftaya eksiyle baslaman süper tatlim
Kiz banami diyon nerdesin diye :))) ben hep burdayim da sen yoksun
Dizimden ameliyat olmuştum cnm
Hâlâ şiş ve agriyor
O yüzden fazla dolanamiyorum
Adim olarak olmasada ufaktan baslicam ama spora
Gec vakit yapilan sporda bazen sislik yapabiliyor cnm
Hic canini sikma süper gidiyorsun
Menulerin sporun iyiydi cnm geçici bi ödemdir diye düşünüyorum
Ekside olman cok güzel eşim
Dünkü artilari atmışın cnm daha ne olsun
2 gün icin hiç de minicik degil cnmcumaya - 1 olabilir
Tatlım ne içtin bize söyle biz de içekBen parka çıktım abla çocuklarla yürüyüş yapıyordum sabah bısey içmiştim yemin edıyorum eve kendımı zor attım patlıcam sandım yol bitmedi
Abla 7 tane ot var aktardan aldığım sıcak suya kaynamış olacak yarım saat dınledırıp bır bardak içince tuvaletten gerı gelemıyosun acayıp bıseyTatlım ne içtin bize söyle biz de içek
Hosgeldiniz....ADINIZ: Fulya
YAŞINIZ:28
BOYUNUZ:158
KİLONUZ:61.5
HEDEF KİLONUZ:55
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:mühendis
ÇOCUK SAYISI:0
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet 4.takım
KİLO ALMA NEDENİNİZ:troid ve insülin direnci tabi hareketsizlik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:troid
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ
Bebek sahibi olmak ve sağlığıma kavuşmak
Fotoğraf paylaşmazsan kapına dayanırımAbla 7 tane ot var aktardan aldığım sıcak suya kaynamış olacak yarım saat dınledırıp bır bardak içince tuvaletten gerı gelemıyosun acayıp bısey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?