Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende cumaya hazırlık yapıyorum. İşyerinde arkadaş kendine hamburger söyledi bende mis gibi kabak sotemi yiyorum![]()
Dün yedigin makarnaya sayBende cumaya hazırlık yapıyorum. İşyerinde arkadaş kendine hamburger söyledi bende mis gibi kabak sotemi yiyorum![]()
Ben makarna yemedim kiDün yedigin makarnaya say![]()
26 Ocak Salı
Kahvaltı 09.00
2 yk menemen
1.5 haş yumurta
2 çatal peynir 1 zeytin
1 sigara böreği
Öğle 13.30
İnce ve küçük lavaşta et dürüm
Akşam 19.30
1 kase pul biberli yoğurt
7 çiğ badem
1 saat kardiyo koşu bandında
30 dk leslie boosted
5 bin adım
Karistirdi sanirsam ortim
Ayyy benim hatlar karistiBen makarna yemedim ki![]()
Sporun cok güzel cnm
Hey maşallah yine bir adet meryem ve yine bir adet cuma hazırlığı menüsüüüüüüüüü o mandalina seni acıktırmadı mı yoğurt olmayınca yanında kıyamam sana acıktıysanSalı Menüm
08.00 Bir bardak suya bir tatlı kaşığı elma sirkesi
09.00 Sade Nescafe
11.00 Badem , fındık
16.00 Izgara et, bol salata, ayran
18.00 Bir mandalina
Aralarda bitki çayı
İki litre su
Eki Görüntüle 2770311
Zipzip- N Nidsalii E Elif_Eylul
Denp
okurum okumaz mıyım canım. rabbim cennet halkından eylesinGünaydın kızlar
Bu sabah eşimin babaannesi vefat etti beni çok severdi çok etkilendim gözümün önünde öldü rabbim mekanını cennet eylesin 1 fatiha okurmusun onun için
simdiden teşekkür ederim size![]()
allah seni başımızdan eksik etmezse bizimEveetttt 6.Takımın çıtırları bu haftada Birincilik bizim mı![]()
Allah rahmet eylesin.Günaydın kızlar
Bu sabah eşimin babaannesi vefat etti beni çok severdi çok etkilendim gözümün önünde öldü rabbim mekanını cennet eylesin 1 fatiha okurmusun onun için
simdiden teşekkür ederim size![]()
Sorun yok ablaAyyy benim hatlar karisti
Migiyle senin nickleri karistiriyom
Ikiside m yle basladigi icin
Kusura bakma tatlim![]()
Afiyet olsun canım...Bende cumaya hazırlık yapıyorum. İşyerinde arkadaş kendine hamburger söyledi bende mis gibi kabak sotemi yiyorum![]()