CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 711. ETAP TAKIM DERECELERİ
1. (6.TAKIM) ==> % 1.953
2. (4.TAKIM) ==> % 0,851
3. (9.TAKIM) ==> %0,712
BİREYSEL DERECELER
1. D Dileksnr &Denp & E Elif_Eylul ==> % 4 ==>6.TAKIM
2. gezegenfeza ==> %2,829 ==>10 .TAKIM
3.birbeste ==> %2,791 ==>6.TAKIM
ETAP SONUNCUSU
nilsub ==> %-2,405==> 10. TAKIM
Hemde ne torucunsormaHosgeldin yolculuk yorucu oluyordur
Birinci olduk bizde
Teşekkürler kizlar bu hepimizin başarisi
Uzun süredir if yapıyorum ben aslında. Öğlen ve akşam yiyorum. Glutensiz de beslendim bu 3.haftaydı bu hafta gluten tüketince baş ağrısı reflü sıkıntısı yaşadım. Sanırım gluten hassasiyeti var yada uzun süre yemeyince oldu anlamadım. Tamamen hayatımdan çıkarmakta uzun vade de zor görünüyor. Tam buğday ekmeği mi eklesem en azından sabaha. Belki o rahatsız etmez hemde tamamen uzak kalmak zorunda kalmam kek isteyince tam buğday unlu yaparımIfde guzel sonuclar aliniyor canim bu hafta if yap bence
Haftayada listeyi uygularsin
Denp 53.0
@Nidsalii 55.0
Zipzip- 55.6
asysss 57.3
selensu82 57.4
S sulisim 58.7
PAPATYAM 59.2
birbeste 59.2
@sena zeynep 60.1
Mucizemsn 62.15
@Tesnim1989 63.3
@Elhan 63.5
askrhpozitif 68.3
@madamhd 68.5
@Kmsl Hnd 70.3
@I-cell_84 72.7
@birazhuzurdu2008 75.5
@Tutku44 78.5
D Dileksnr 82.1
@cordelia 83.1
@Migi_magid11 84.0
@timesinfinity 86.8
Chedarice 90.35
@gulenyuzumsunsen 94.5
@SATURN71 101.1
@Burcudulunder 108.8
Kizlar 712.etapta yani haftaya %1 i geçene ödül hazırlayacağım
Uzun sure yememek de etkili oluyordurUzun süredir if yapıyorum ben aslında. Öğlen ve akşam yiyorum. Glutensiz de beslendim bu 3.haftaydı bu hafta gluten tüketince baş ağrısı reflü sıkıntısı yaşadım. Sanırım gluten hassasiyeti var yada uzun süre yemeyince oldu anlamadım. Tamamen hayatımdan çıkarmakta uzun vade de zor görünüyor. Tam buğday ekmeği mi eklesem en azından sabaha. Belki o rahatsız etmez hemde tamamen uzak kalmak zorunda kalmam kek isteyince tam buğday unlu yaparım
ooo maşallahh ne yapmışsınnn eksin yoktu güya son gününde arınmanın harikasın canım
Tebrik ederim canım
Seni merak ediyordum ortıKızlarrrrr muhteşemsinnnnnnnnnizzzzzzz
Ben tartıyı babamla eve göndermiştim unuttum kayınvalidemdeyim o yüzden tartılamadım
ama eksiler şahaneeeeeee
Sabıt olmak bile harika canimBildirim yapayım
Geçen cuma 57.3
Pazartesi 57 .8
Bugün 57.3 olmuşum
3 gün tartılmadım sporumu yaptım hiç kaçamak yapmadım sıcak suyumu bitki çaylarımı içtim daha da düzenli yaptım diyetimi ama vücudum bana çok direniyor..
Hep 55 olmak istiyordum ama olamayacağım sanırım bu sefer...
Bir diyetisyenle danıştım da ..
Gitmeyen son 2 kilonun nedenini araştırmak gerekir diyor o da şimdilik bu süreçte kalsın artık
Buna da şükür böyle devam ederim artık Eki Görüntüle 2771817
Sırf meraktan bahçeye çıkıyorumharıkasınız yahuuu
Tebrik ederim canım
Sagol ablamMerveee cok iyiiiiiicok tebrik ederim cnm
Tebrik ederim canım
Tebrik ederim canımSelam herkese.
Geçen hafta 83,7 kg.
Bu hafta 83,1 kg.
600 gram eksi.
Oran 0,717
Haftaya 2 basamaklılara gecıs olacak ınsallah
Tesekkurler canımYüzde çok iyi
Yeterkı sen iste canım motorları fullerız dizelleHaftaya mezuniyetimin şerefine 6.Birinciliği isterim grupp gruppp
Vallahi muhtessm haftaya bıreyseeldekı ilk 3 u de kapatabılırsek super olur❤CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 711. ETAP TAKIM DERECELERİ
1. (6.TAKIM) ==> % 1.953
2. (4.TAKIM) ==> % 0,851
3. (9.TAKIM) ==> %0,712
BİREYSEL DERECELER
1. D Dileksnr &Denp & E Elif_Eylul ==> % 4 ==>6.TAKIM
2. gezegenfeza ==> %2,829 ==>10 .TAKIM
3.birbeste ==> %2,791 ==>6.TAKIM
ETAP SONUNCUSU
nilsub ==> %-2,405==> 10. TAKIM
Oyyy eline sağlık kaptanım ❤
Makinalarim hazirmisiniz buhaftada kilo vermeye calistirin motorlari
6 da 6 yaptiktan sonraHarikasınız kızlar teorik ederımhaftaya da 6 da 6 yaptık mı super olacak
6 da 6 yaptiktan sonra
10 da 10 yapalim dersek 1 kac aya herkesi mezun edecegiz takimdan
Neyiyip ne iciyosun sen ebeee gelin hanimEki Görüntüle 2772317 Eki Görüntüle 2772317
Canım 1 kilo daha ekle istersen, yarın detoksa başlıyorum@Zipzip-
Haftaya cuma deneme suren doluyor canimZipzip- bilmediğimden soruyorum ben bu hafta listeye girecek miyim?
Ya aslında kilo verme ile ilgili sıkıntı yok ama insan hayat boyu bu kadar kısıtlı beslenemez diye düşünüyorum. Şekerli ürünlerden tamamen uzağım geçen hafta eşim kola iç diye ısrar etti Bi yudum aldım iğrenç geldi tadı mesela. O derece soğumuşum. Abur cubura da mesafeliyim. Sağlıklı beslenmeyi öğrendim de hızlıca kilolar gitse bideUzun sure yememek de etkili oluyordur
Sabah kahvaltida 1-2 dilim ekmek tuketip aksam tuketmeyebilirisin tabi ki tam tahilli ekmekleri tercih etmelisin
Bende if tarzinda besleniyorum sabah ekmek tuketiyorum gerci ben kilo vermeye pek calismiyorum
Bence kesin 1.lik haftaya da gelirHarikasınız kızlar teorik ederımhaftaya da 6 da 6 yaptık mı super olacak
Kiyafetle tarrilmissin canım zaten cok fazla artin yokturEki Görüntüle 2772317 Eki Görüntüle 2772317
Canım 1 kilo daha ekle istersen, yarın detoksa başlıyorum@Zipzip-
Aynen öyle olacak yeni müdavimleri bulman lazım bence6 da 6 yaptiktan sonra
10 da 10 yapalim dersek 1 kac aya herkesi mezun edecegiz takimdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?