BananeeeeYaz bakalım neymiş sirriniz
Günaydın canım ❤günaaaydınnnnn
Gunaydin canım ❤Günaydın mutlu huzurlu hafta sonları Kızlar
Arınma dediğiniz tam olarak nedir ben anlayamadım da bir türlü.Eh bende arınma yapayım da ama adam benım dedikleri i uygula diyor o15 dk verdi hergün yatmadan yoğurt kürü yapıyor
Sabah 1 dilim ekmek yiyeceksin öğlem sadece çorba iç o zaman gider diyor
Bu hafta jest hızı ile kilo vermek istıyorum siziböle yapacağım
Evet arınmayı anlatsaniz kızlar .Arınma dediğiniz tam olarak nedir ben anlayamadım da bir türlü.
Afiyet olsun canimBol balıklı bir gün oldu öğlen yemiştim akşam da biraz hamsi yedim babam almıştıZipzip-
Uyandım bebegım
Alırım senıde kampa
Yazdım kaptanım
Ozelden yazarım malum burda kopy yapmaya bayılanlar var tatlımArınma dediğiniz tam olarak nedir ben anlayamadım da bir türlü.
Evet arınmayı anlatsaniz kızlar .
Alın sıze sırİnsanların yaptıklarıyla ilgilenmek yerine ben neler yapabilirim diyorum ve her geçen gün kendimle yarisiyorum neden daha iyisini yapmayayim ki sizde isteyin sizde yapin...
Sadece ben zayiflamak istiyorum demekle oturdugunuz yerden verilmiyor kilolar uzgunum birakin saginizdaki solunuzdaki kaç kilo vermiş ne yemis ne içmiş siz kendi vucudunuza bakin bu vücuda ne iyi geliyor ne iyi gelmiyor ben bu vucudu nasıl onaririm onu dusunun onu arastirin.Lafta değil gercekten kilo vermeyi sağlıklı olmayı isteyin ve kendinize inanın bu isin tek sirri bu istemek azmetmek emek vermek ve nefsi kontrol etmek
Sagol tatlimAfiyet olsun kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?