- 23 Ekim 2012
- 2.659
- 12.771
- 408
- 41
Afiyet olsun canim gecmis olsun dinlen birazBugünün menüsü sabah aç karnına 2 bardak ılık su 2 kayısı
Kahvaltı Saat 10.00
Menemen, 5 zeytin, 1 çatal peynır
Ara 1 elma
Öğlen 14.00
4 kaşık bulgur pilavı, kırmızı biber sarımsaklı meze, 1 kase yogurt
Akşam 17.30
Mantar sote 6 kaşık, kırmızı biberli meze
1 nescafe, 2 buskuvı
2 litre su (bugün başım çok ağrıyor pek sporda yapamadım )
Zipzip- N Nidsalii Denp E Elif_Eylul
Çarşamba günü gidecekler canım..Ben de özlüyorum. Vakit bulamıyorum inan. Okul da sürekli projeler üretip duruyor. İşler üst üste geldi. Bugün ilk kez alabildim teli elime...
Malesef...Elhan , güzellik misafirlerle bogusmaktan firsat bulup gelemiyon mu sen
Haftaya hafta sonuna gelirim sanırım ancak...diyet falan yapamıyorum kuzum sanırım 70 80' le dönerim . .Denp
Bu diyetisyen sonucumu senin bana vermiş olduğun spor aşkına ve diyet arkadaşlığına bağlıyorum tamam bende boş durmadım :) ama sen bana iyi geldin
Bu hafta diyetisyen sonucuma göre 2 kg. Yağ kaybetmisim
800 gr.kas yapmışım.
Yağ oranım 1 haftada yüzde 32 den yuzde 29 a düşmüş
Kollardan 400 er gram kaybetmişim
en fazla yağı göbüşten vermişim
Hepinoze Teşekkür ederim güzel 6. Takımımın güzel dostları ve güzel insan naif kaptanım
DünürümElhan aramiza ne zaman döneceksin yoldaş haftaya hazır mıyız yokluğun çok belli bilesin
Malesef...Ogrenciler daha önce AYT istemiyoruz dediler şimdi de üç dört öğrenci AYT çalıştırın hocam diyorlar ...akşamları az zamanda çok şey öğrenelim diye tarama yapıyorum ertesi güne hazırlık zaman alıyor. Kulüp ikinci plana düştü...sadece misafir değil kuzum derslerim de var. Onlar gidince daha çok zamanım olacak ...
Olsun ablam islerin bitince gelirsin öncelik onlarHaftaya hafta sonuna gelirim sanırım ancak...diyet falan yapamıyorum kuzum sanırım 70 80' le dönerim . .
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım ama menülerini bu kadar azaltma bak sonra sorun yaşarsınKahvaltı 13:00
2 kivi
Yarım limon suyu
2 avuç ıspanak
Maydanoz dereotu
Maden suyu
14:30 2 tane hurma topu
akşam 18:00
Bir kepçe mercimek çorba
1 tabak fırında tavuk
2 lt su
Cok kolay gelsin cnmÇarşamba günü gidecekler canım..Ben de özlüyorum. Vakit bulamıyorum inan. Okul da sürekli projeler üretip duruyor. İşler üst üste geldi. Bugün ilk kez alabildim teli elime...
Afiyet olsun canım29/01 cuma
Kahvaltı (11.30)
- 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 5 zeytin, 1 çk bal
Ara (16.00)
- 1 portakal, 1 kare bitter, yeşilçay
Akşam (19.00)
- 1 fırında kanat, 4-5 kaşık pirinç pilavı, 1 kase cacık
Su: 2.5 lt
30/01 cumartesi
Kahvaltı (12.00)
- 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, acuka, 1 yumurtadan tost, 3 zeytin
Ara (16.30)
- 1 portakal, 2 ceviz
Akşam (19.00)
- 1 kepçe yoğurtlu çorba, fırında kıymalı karnabahar, 3 kaşık yoğurt
+ sade Türk kahvesi
Su: 3 lt ( 1 lt ödem suyu)
Spor: 45 dk leslie
Zipzip-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?