- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Gider tabiki gitmezmi
Gider giderGider dimiiii
Kaptan sende benim için bir iki hoplayıver cumaya bomba gibi geleyim olar mıDunku menuleride takip etmedim simdi kim gecmis yapacak
Olur canim yarin spora ve diyete basliyorumKaptan sende benim için bir iki hoplayıver cumaya bomba gibi geleyim olar mı
Yanaş yamacıma bebegımDenp te bu hafta bana çalışsa 3lü kombine ile tamamdır bu iş cumaya birinciliğim garantiii el atıverin
Gunaydn bebegimGünaydın 6.grubun güzelleri
Olur canim yarin spora ve diyete basliyorum
Yanaş yamacıma bebegım
Ayyy neguzel yazmissinUzun bir yolda ilerliyorsan düstugunde kalkmayi bileceksin demiş şair
Bizimde yolumuz uzun onumuze cikacak engeller illaki olacaktir .Emeksiz hicbirsey olmaz.O yuzden düssekte kalkmayi bilecegiz olaki kalkmaya dermaniniz yok mecaliniz yok merak etmeyin biz(Zipzip- , E Elif_Eylul ve Ben )bir adim arkanızdayız ve asla sizi düştüğünüz yerde birakmayacagiz.Bizler birbirimize bağlı oldugumuz icin 6.Takimiz.Ya hep Ya hiçiz Durmadan yola devam keeee
Sana yemek yedim gel kahveye diyodumKime el salliyorsun
Peşinizdeyim
Uzun bir yolda ilerliyorsan düstugunde kalkmayi bileceksin demiş şair
Bizimde yolumuz uzun onumuze cikacak engeller illaki olacaktir .Emeksiz hicbirsey olmaz.O yuzden düssekte kalkmayi bilecegiz olaki kalkmaya dermaniniz yok mecaliniz yok merak etmeyin biz(Zipzip- , E Elif_Eylul ve Ben )bir adim arkanızdayız ve asla sizi düştüğünüz yerde birakmayacagiz.Bizler birbirimize bağlı oldugumuz icin 6.Takimiz.Ya hep Ya hiçiz Durmadan yola devam keeee
Hee ben daha kahvalti yapmadimSana yemek yedim gel kahveye diyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?