- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Eti senin kemigi benim ama cokta şeyetme
Berı bak sonra fılız benı sopayla kovalamasın
Uzun bir yolda ilerliyorsan düstugunde kalkmayi bileceksin demiş şair
Bizimde yolumuz uzun onumuze cikacak engeller illaki olacaktir .Emeksiz hicbirsey olmaz.O yuzden düssekte kalkmayi bilecegiz olaki kalkmaya dermaniniz yok mecaliniz yok merak etmeyin biz(Zipzip- , E Elif_Eylul ve Ben )bir adim arkanızdayız ve asla sizi düştüğünüz yerde birakmayacagiz.Bizler birbirimize bağlı oldugumuz icin 6.Takimiz.Ya hep Ya hiçiz Durmadan yola devam keeee
Heee görüyorum iste gecen görmuyodumGaipten bişeyler gördü herhalde
Berı bak sonra fılız benı sopayla kovalamasın
Alışkınım ben 2 sene önce kemiklerim sayılıyorduEti senin kemigi benim ama cokta şeyetme
Kardesim sonucta
azaltırmı bilmiyorum ama böyle tadı keskin olan şeyler sütün de tadını etkiliyor canım. Bence içme ya da diyetisyene gidiyordun sanki bi danış istersenBen dr sabah içtim, oyk oyk diyerek, bir yerde de sirkenin sütü azalttığını okudum, doğruluk payı var mı bilmiyorum kafam karıştı (emziriyorum)
karsiyo bi saat yapcam zaten veririm yarısını nolcak. ama en iy sporu sen yapıyon bence. Ben emziriyoken kaçamak yapa yapa kilo veriyodum
Orası ayrı kız daha da vermek için dedimazaltırmı bilmiyorum ama böyle tadı keskin olan şeyler sütün de tadını etkiliyor canım. Bence içme ya da diyetisyene gidiyordun sanki bi danış istersen
karsiyo bi saat yapcam zaten veririm yarısını nolcak. ama en iy sporu sen yapıyon bence. Ben emziriyoken kaçamak yapa yapa kilo veriyodum
Nie agliyon bebemmmm
Olsunnn,bi ara da olsa özlemişin ya yeter bana heheO 1saat önceydi.Şaka şaka
Şaka kiz ses verdim gelmedinOlsunnn,bi ara da olsa özlemişin ya yeter bana hehe❤
Heee görmemişim canım,arada giriom çıkıom naptığım belli değilŞaka kiz ses verdim gelmedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?