Görürüz bebeğim sanada simdiden kolay gelsinDenp verdin coşkuyu bu hafta ben spor ve diyeti free yapacağım yapabilirsem bir kaç gün evde olmayacağım kızkardeşime yardım edeceğim inşallah yine güzel eksiler görürüz
Harika olurKızlar arinmaya ek spor kampi yapalim mi???
Harika olur45 dk leslie yapıp gelmenin gururuyla bu mesajı görmek beni aşırı mutlu etti şuan
Aksama butun menunu yaz canimkahvalti 10.30
1 su bardagi Sut icine zerdecal zencefil bir tutam
Az pismis sebzeli menemen
Yarim simit
Iyi pazarlar☺
TunaydinTüüünaaaaaaaayyyyyyyyddddiiiiiiinnnnnn
Musmutlu bi pazar olsun insallahhhhhh
Canım kaptan ben şimdi biraz ev çamaşır vs hallettim şimdi adımlamaya geçeyim biraz spor go go goEee ne yapiyorsunuz kizlar
Sen hangı ara geldınkahvalti 10.30
1 su bardagi Sut icine zerdecal zencefil bir tutam
Az pismis sebzeli menemen
Yarim simit
Iyi pazarlar☺
Çocukları yedirdim öğlen uykusuna yatirdim minnak sipayi uyutym simdi kaptanım yeni üye mi aldikEee ne yapiyorsunuz kizlar
Hosgeldin canim nasilsinÖncelikle 1. Liginizi tebrik ederim
D DileksnrDenp E Elif_Eylul kızlar bireyselde 1. Ligi paylaşmışsınız tebrik ederim ve bireyselde 3. Olan birbeste senide tebrik ederim canım E Elif_Eylul mezun olmuşsun hayırlı olsun canım tekrar tebrik ederim hepinizi kızlar
Kolay gelsin canımCanım kaptan ben şimdi biraz ev çamaşır vs hallettim şimdi adımlamaya geçeyim biraz spor go go go
Icine 1 tk bal yada pekmez koyabilirsin cnmGünaydın kızlarsirkeli su içtim içim karıştı hicte sevmem sirkeyi
Hosgeldin cnmgunaydin kizlar☺
Hayyy masallah bu ne hizzzLeslie boosted yapıldı kardiyo öğleden sonraşimdi kahvaltı zamanı
Ben yazdım kaptancim ama herzamanki gibi etiketi inuttum heraldeDunku menuleride takip etmedim simdi kim gecmis yapacak
Ama Ben de özledim seniBeni mi özledin kızzz
Burasi hamarat hatun doluymuş :))) ben daha sabah kahvesini iciyorumTahıllı kahvemi içtim.
Çocukları doyurdum
Evi topladım
Süpürdüm
WC banyo lavabo yıkadım,
Makineye çamaşır attım.
bulaşık makinesini yerleştirdim,
Mutfağı toparladım.
akşam yemeğine ön hazırlık için ocağa tavuk koydum.
şimdi kahvaltı yapabilirim
Kahvemle tunaydinnn canimcimTunaydin
Kolay gelsin canımKahvaltıyı yaptım akşam yemeğine düştüm valla bitmiyor
Izne ayrilmisti 3 ay oldu galibaSen hangı ara geldın
Çocukları yedirdim öğlen uykusuna yatirdim minnak sipayi uyutym simdi kaptanım yeni üye mi aldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?