Eşim gece iş ten geldigi icin yatiyor dahaEee ne yapiyorsunuz kizlar
Sen ne zaman geliyon tatlimÖncelikle 1. Liginizi tebrik ederim
D DileksnrDenp E Elif_Eylul kızlar bireyselde 1. Ligi paylaşmışsınız tebrik ederim ve bireyselde 3. Olan birbeste senide tebrik ederim canım E Elif_Eylul mezun olmuşsun hayırlı olsun canım tekrar tebrik ederim hepinizi kızlar
Sen isim kullaniyormusun cnmKahvaltıyı yaptım akşam yemeğine düştüm valla bitmiyor
Hosgeldin canim yenidenmerhaba kizlar bir varim bir yokum ..benim koca 3 hafta kesin yok ..o ne zaman gitse kilo veriyorum varken sanki bilerek engelliyor ve bende yeniliyorum sonunda...3 kilo aldim toplam 6 kg vermem gerekiyor 2 yada 3 haftada ...bana saglam rakibe lazim spor ve aralikli oruc yöntemim ...ilgili arkadaslara duyurulur...kaptanim saygilar✌
Diyetisyende yağ oranin cikiyormuKahvemi iceyimde gidip biraz hoplayip ziplayayimyağlarım erısın daha neremde yağ kaldiysa
Spora baslaman cok guzel olmus ablaDenp
Spor için bana masallah dedigini gördüm gibi geldi
Itiraf edeyim bu konuda biraz tembelim :))) ama bagimlilik noktasina gelince de iyi yaparım
Geçmişte ki rekorlarim 2.5 saat araliksiz bantta yürümek ve gece yarisi arka arkaya 3 *3 mil yapmak
Sadece şu anda hem dizimden hem de kilodan dolayi az la baslamak istiyorum spor kraliçem
Leslide yana gitmelerde, ani hareketlerde dizim zorlaniyor biraz
Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | |||||||||
| |||||||||||||||
@sena zeynep | |||||||||||||||
| |||||||||||||||
| |||||||||||||||
| |||||||||||||||
D Dileksnr | |||||||||||||||
T timesinfinity | |||||||||||||||
| |||||||||||||||
@Migi_magid11 | |||||||||||||||
S sulisim | |||||||||||||||
@Cedarice | |||||||||||||||
| |||||||||||||||
| |||||||||||||||
@I-cell_84 | |||||||||||||||
| |||||||||||||||
| |||||||||||||||
| |||||||||||||||
@birazhuzurdu2008 | |||||||||||||||
| |||||||||||||||
@Cordeliaa | |||||||||||||||
@Tesnim1989 | |||||||||||||||
N Nidsalii | |||||||||||||||
Denp
Spor için bana masallah dedigini gördüm gibi geldi
Itiraf edeyim bu konuda biraz tembelim :))) ama bagimlilik noktasina gelince de iyi yaparım
Geçmişte ki rekorlarim 2.5 saat araliksiz bantta yürümek ve gece yarisi arka arkaya 3 *3 mil yapmak
Sadece şu anda hem dizimden hem de kilodan dolayi az la baslamak istiyorum spor kraliçem
Leslide yana gitmelerde, ani hareketlerde dizim zorlaniyor biraz
Olsun ablam sağlığın daha önemli kendını zorlamıcak hareketler yap hem hareketın azı çoğu olmaz hareket berekettirDiyetisyende yağ oranin cikiyormu
Tembel kaptanicem benim yapis bana 8000 adimdayim benDaha 417 adimim var biri beni kaldirsin
Sana yapisacagima telefona yapistimTembel kaptanicem benim yapis bana 8000 adimdayim ben
Valla kuzum bisey yapmasamda gecmiyor, yapsam daSpora baslaman cok guzel olmus abla
Zorlandığın hareketleri yapmadan yap abla hafifledikce belki dizinde normale dönecektir
Coraplarini giymeye devam ediyor musun useniyorum demistinValla kuzum bisey yapmasamda gecmiyor, yapsam da
Hâlâ şiş
Artik ne olacaksa olsun, inceldigi yerden kopsun dedim :))))
Haha durduk yere mutlu oldum beaaaIcine 1 tk bal yada pekmez koyabilirsin cnm
Kimisinin midesine dokunur sade
Hosgeldin cnm
Hayyy masallah bu ne hizzz
Ben yazdım kaptancim ama herzamanki gibi etiketi inuttum heralde
Ama Ben de özledim senirastlaşamiyoz bebegim
Burasi hamarat hatun doluymuş :))) ben daha sabah kahvesini iciyorum
Kahvemle tunaydinnn canimcim
Evin icinde teli hep yaninizdami tasiyosunuz cnmSana yapisacagima telefona yapistim
Az sonra kalkiyorum 10 bin yapacagim bugun
Hepimiz mutlu olalim insallah canimcimHaha durduk yere mutlu oldum beaaaTeşekkür ederim ablacımmm,ben de seniiii özledimmmm ❤❤❤
Aynen abla telefona yapisik geziyorumEvin icinde teli hep yaninizdami tasiyosunuz cnm
Ben genelde tayt giydigim için cebim olmuyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?