- 2 Ekim 2019
- 3.437
- 19.030
- 128
Teşekkür ederimmm ablacım desteğin içinnepimiz mutlu olalim insallah canimcim
Geçen hafta süper bi iş cikardin, senin adina cok sevindim
Menulerin gayet güzel gidiyor
Bu hafta varmi bi hedefin
İyiyim çok şükür paylaşımda sizlerin ismlerini gördüm dahada mutlu oldum yine farkınızı konusturmuşsunuz maşallahHosgeldin canim nasilsin
Sagol 2.ci mezun oldum sonunda
Kendimi hazır hissettiğim anda burdayım ins Allah canımEşim gece iş ten geldigi icin yatiyor daha
Bende birazdan kahvalti hazirlamaya başlıcam
Bugün bi planim yok
Camasir, yemek
Sen ne zaman geliyon tatlim
Sen isim kullaniyormusun cnm
Nasil hitap edecegimi biledim :))
Busefer koltukta bende vardimİyiyim çok şükür paylaşımda sizlerin ismlerini gördüm dahada mutlu oldum yine farkınızı konusturmuşsunuz maşallah
Seni ben de çekemiyorumm.Çok kıskanılası bir yanın var bebeğimmBusefer koltukta bende vardim
Cekemediler beni
Tamam canim anlaştık ama bir söz istitorumsenden mümkünse zayiflama ama 64 üde geçme tamam mı. Aksam ya da ogleni sadece salata ile kapat. Yoksa geldiginde üzülürsün üzülürsen üzülürüm bilionHaftaya hafta sonuna gelirim sanırım ancak...diyet falan yapamıyorum kuzum sanırım 70 80' le dönerim . .
Bende sevmiom nasil olacak o iş yaaa bu hafta içi hep içiyim dedim kendi kendime bakalimGünaydın kızlarsirkeli su içtim içim karıştı hicte sevmem sirkeyi
Bu hafta mezun olsun haftaya bölüşelim mi tugbayi senin icin spor yapsin benim icin ac kalsin he ortim :))Denp te bu hafta bana çalışsa 3lü kombine ile tamamdır bu iş cumaya birinciliğim garantiii el atıverin
Oooooo hey. gidinin gruplarinin eskitemedigi elife bak sennnnnn bomba gibi geliyor musunnnnOlur canim yarin spora ve diyete basliyorum
Yola devam keeeeeeUzun bir yolda ilerliyorsan düstugunde kalkmayi bileceksin demiş şair
Bizimde yolumuz uzun onumuze cikacak engeller illaki olacaktir .Emeksiz hicbirsey olmaz.O yuzden düssekte kalkmayi bilecegiz olaki kalkmaya dermaniniz yok mecaliniz yok merak etmeyin biz(Zipzip- , E Elif_Eylul ve Ben )bir adim arkanızdayız ve asla sizi düştüğünüz yerde birakmayacagiz.Bizler birbirimize bağlı oldugumuz icin 6.Takimiz.Ya hep Ya hiçiz Durmadan yola devam keeee
O ne demek acaba bilmiyorumki ben sayilacak kemik mi var bizde yani...Alışkınım ben 2 sene önce kemiklerim sayılıyordu
Ne düşünüyorsun canımcımmm ben yürüyüşe devam ediyim diyorum video atacaksan arada katilirim size videolardada olmanmıKızlar arinmaya ek spor kampi yapalim mi???
Hey masallahhhhhhhhTahıllı kahvemi içtim.
Çocukları doyurdum
Evi topladım
Süpürdüm
WC banyo lavabo yıkadım,
Makineye çamaşır attım.
bulaşık makinesini yerleştirdim,
Mutfağı toparladım.
akşam yemeğine ön hazırlık için ocağa tavuk koydum.
şimdi kahvaltı yapabilirim
Banttayimmmmmmmmmm dıstık dıstıkkkkkkk düm tek düm teekkkkkEee ne yapiyorsunuz kizlar
Çok teşekkür ederim zeki ve komik kadın hoşgeldinÖncelikle 1. Liginizi tebrik ederim
D DileksnrDenp E Elif_Eylul kızlar bireyselde 1. Ligi paylaşmışsınız tebrik ederim ve bireyselde 3. Olan birbeste senide tebrik ederim canım E Elif_Eylul mezun olmuşsun hayırlı olsun canım tekrar tebrik ederim hepinizi kızlar
Yuzde 4 icin birakmissindir sen bir yerlerinde yağ :)))))))Kahvemi iceyimde gidip biraz hoplayip ziplayayimyağlarım erısın daha neremde yağ kaldiysa
Hahhaha guzel soruDiyetisyende yağ oranin cikiyormu
Ayyyy 3 defa ard arda dinledim iyi geldiiiiAltıncı grup kopuyor muyuz
BaşımızlaaaaKendimi hazır hissettiğim anda burdayım ins Allah canım
Cok kotu bir menu degil canımMenüm erken gelsinki bozamayım
Sabah:
6 yk.yulaf 1 yum. 4 kaşık yoğurt ile kaşarlı tost yaptım
1 çk. Pekmez
Peynir 2 zeytin
Öğlen
kuruyemiş 3 yk.pirinç pilavı
üzerine tarçınlı kahve
Akşam
2 yk. Tavuk sote salata
Su 3 lt. Tamamlayacağım
Sporu yazarım
Kh.için beni yerden yere vurun şuan hakettim gözlerim kapalı hazırım...
vah bana vahhhh hafta içi telafi edecem sözzz
Yulaf cok oldu pilavida en son ne zaman yedim bilmiomCok kotu bir menu degil canım
Aksam.tavugun yanına bol salata ekle
Yulaf yemissin ama ekmek yok kahvaltidaYulaf cok oldu pilavida en son ne zaman yedim bilmiom((
Karnım çok tok şuan pasta börek yedim zannediyorum . Sağolasın kaptanım her zaman desteksin her zamannnn. Tamam bol yerim salatayı canim
Yulaf yemissin ama ekmek yok kahvaltida
Sporda yapiyorsun spor icin kh sart biliyorsun
Beni bulursaniz bolusursunuz bebeğimTamam canim anlaştık ama bir söz istitorumsenden mümkünse zayiflama ama 64 üde geçme tamam mı. Aksam ya da ogleni sadece salata ile kapat. Yoksa geldiginde üzülürsün üzülürsen üzülürüm bilion
Bende sevmiom nasil olacak o iş yaaa bu hafta içi hep içiyim dedim kendi kendime bakalim(
Bu hafta mezun olsun haftaya bölüşelim mi tugbayi senin icin spor yapsin benim icin ac kalsin he ortim :))
Oooooo hey. gidinin gruplarinin eskitemedigi elife bak sennnnnn bomba gibi geliyor musunnnn
Yola devam keeeeee
O ne demek acaba bilmiyorumki ben sayilacak kemik mi var bizde yani...
Yani bizlerde kemik var mı vay anasını
Ne düşünüyorsun canımcımmm ben yürüyüşe devam ediyim diyorum video atacaksan arada katilirim size videolardada olmanmı
Hey masallahhhhhhhh
Banttayimmmmmmmmmm dıstık dıstıkkkkkkk düm tek düm teekkkkk
Çok teşekkür ederim zeki ve komik kadın hoşgeldin
Yuzde 4 icin birakmissindir sen bir yerlerinde yağ :)))))))
Hahhaha guzel soru
Ayyyy 3 defa ard arda dinledim iyi geldiiii
Mankenlerle yarışırızz güzelizzz çookkkk çoookkkkkk
Başımızlaaaa
Taytın belini kıvır telefonu o araya sokEvin icinde teli hep yaninizdami tasiyosunuz cnm
Ben genelde tayt giydigim için cebim olmuyor :)
Bu kiloda 3-4 gün spor cok makul cnmTeşekkür ederimmm ablacım desteğin içinn
Hedefim cumaya dek menülerimde kaçamak yapmadan en az 3 gün Leslie yapmak. 4 olursa daha da güzel olur ama ondan fazlasını yapamamKilo olarak ise 700 gr ve üstü kabulum. Yeter ki az az da olsa her hafta vereyim inşallahhh
Tamam öyle yaparız ortimTamam canim anlaştık ama bir söz istitorumsenden mümkünse zayiflama ama 64 üde geçme tamam mı. Aksam ya da ogleni sadece salata ile kapat. Yoksa geldiginde üzülürsün üzülürsen üzülürüm bilion
Bende sevmiom nasil olacak o iş yaaa bu hafta içi hep içiyim dedim kendi kendime bakalim(
Bu hafta mezun olsun haftaya bölüşelim mi tugbayi senin icin spor yapsin benim icin ac kalsin he ortim :))
Oooooo hey. gidinin gruplarinin eskitemedigi elife bak sennnnnn bomba gibi geliyor musunnnn
Yola devam keeeeee
O ne demek acaba bilmiyorumki ben sayilacak kemik mi var bizde yani...
Yani bizlerde kemik var mı vay anasını
Ne düşünüyorsun canımcımmm ben yürüyüşe devam ediyim diyorum video atacaksan arada katilirim size videolardada olmanmı
Hey masallahhhhhhhh
Banttayimmmmmmmmmm dıstık dıstıkkkkkkk düm tek düm teekkkkk
Çok teşekkür ederim zeki ve komik kadın hoşgeldin
Yuzde 4 icin birakmissindir sen bir yerlerinde yağ :)))))))
Hahhaha guzel soru
Ayyyy 3 defa ard arda dinledim iyi geldiiii
Mankenlerle yarışırızz güzelizzz çookkkk çoookkkkkk
Başımızlaaaa
Sendemi birütüsSeni ben de çekemiyorumm.Çok kıskanılası bir yanın var bebeğimm❤
Ilginc bir menuMenüm erken gelsinki bozamayım
Sabah:
1 çk. Pekmez
Peynir 2 zeytin
Öğlen
üzerine tarçınlı kahve
Akşam
2 yk. Tavuk sote salata
Su 3 lt. Tamamlayacağım
Sporu yazarım
Aynen ablaa.Zaten fazlasını istesem de vücudum kaldırmıyorBu kiloda 3-4 gün spor cok makul cnm
Biz elimizden geleni yapalimda, vücut istedigi kadar verecektir
Sabah hem tost hem yulaf ,öğlen de pilav derken sanki karbonhidrat bir tık kaçmış gibime geldi..Akşam bence 2 kaşık değil de en az 4 kaşık tavuk sote yemelisin.Protein kilo vermeyi daaha da kolaylaştırıyor (tabi her şeyin fazlası zarar ama 2 kaşık da az bence)Menüm erken gelsinki bozamayım
Sabah:
1 çk. Pekmez
Peynir 2 zeytin
Öğlen
üzerine tarçınlı kahve
Akşam
2 yk. Tavuk sote salata
Su 3 lt. Tamamlayacağım
Sporu yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?