- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Yazdıklarına çok duygulandım ondanNie agliyon bebemmmm
Canım birşey yok ki menunde okuyan da baklava yedin sanırMenüm erken gelsinki bozamayım
Sabah:
6 yk.yulaf 1 yum. 4 kaşık yoğurt ile kaşarlı tost yaptım
1 çk. Pekmez
Peynir 2 zeytin
Öğlen
kuruyemiş 3 yk.pirinç pilavı
üzerine tarçınlı kahve
Akşam
2 yk. Tavuk sote salata
Su 3 lt. Tamamlayacağım
Sporu yazarım
Kh.için beni yerden yere vurun şuan hakettim gözlerim kapalı hazırım...
vah bana vahhhh hafta içi telafi edecem sözzz
Sen dayanamaz gelir bizi dürtersinBeni bulursaniz bolusursunuz bebeğim
Afiyet olsun canımSabah 2 dilim tb ekmeği 3 parça domates 2 dilim peynir bir bardak çay bir haşlanmış yumurta 2 yk tahin.
Ögle bir sütlü kahve 2 ceviz.
Akşam 1 tabak kuru fasulye 2 biber turşu 1 dilim ekmek.
1litre su 2 litre de ödem suyu içicem
Afiyet olsun canım,güzel menüSabah 2 dilim tb ekmeği 3 parça domates 2 dilim peynir bir bardak çay bir haşlanmış yumurta 2 yk tahin.
Etiket yPmYı unuttumSabah 2 dilim tb ekmeği 3 parça domates 2 dilim peynir bir bardak çay bir haşlanmış yumurta 2 yk tahin.
Ayranı cıkRdım dolaptan soğuk diye içmedimAfiyet olsun canım,güzel menüSadece süt ürünü tüketmek adına akşam 1 bardak ayran vs de eklesen iyi olabilir sanki
Daha saat çok erkenn,bi ara içersin canımAyranı cıkRdım dolaptan soğuk diye içmedim
Yok zorlamam bebegimAynen ablaa.Zaten fazlasını istesem de vücudum kaldırmıyorDediğin gibi elimizden geleni yapalım da gerisi bünyeme kalmışş
Sen de bu hafta iyi vereceksin,inanıyorumm❤❤ ama dizlerini zorlama e mi
Tost ayri degil bence cnm :)) yulafli karışımla tost yapmisSabah hem tost hem yulaf ,öğlen de pilav derken sanki karbonhidrat bir tık kaçmış gibime geldi..Akşam bence 2 kaşık değil de en az 4 kaşık tavuk sote yemelisin.Protein kilo vermeyi daaha da kolaylaştırıyor (tabi her şeyin fazlası zarar ama 2 kaşık da az bence)
Bir tane De qaleta ile içerimDaha saat çok erkenn,bi ara içersin canım
Ben de o kısmı iki kere okudum ama anlayamadım o kısmı yulafla tost olur mu dieYok zorlamam bebegim
Haftaya eksi başlarsam bendende daha iyi bi sonuç gelir insallah
Haftaici karbona biraz daha dikkat ediyorum
Tost ayri degil bence cnm :)) yulafli karışımla tost yapmis
Çok da güzel olur. Galeta+ayran diyetisyenimin ara öğün tercihlerinden biriydi.Zaten 2 ana öğün yaptığından bi sorun yaratmayacaktır o yediğin.Afiyet olsun şimdidenBir tane De qaleta ile içerim
Vallaha gıdesım varYazdıklarına çok duygulandım ondan
Canım birşey yok ki menunde okuyan da baklava yedin sanır
Sen dayanamaz gelir bizi dürtersin
Afiyet olsun canım ilerleyen saatlerde sut yoğurt kefir falan tuket bebise sut olsunSabah 2 dilim tb ekmeği 3 parça domates 2 dilim peynir bir bardak çay bir haşlanmış yumurta 2 yk tahin.
Afiyet olsun canımSabah 2 dilim tb ekmeği 3 parça domates 2 dilim peynir bir bardak çay bir haşlanmış yumurta 2 yk tahin.
Dün kaçamak yapınca bugün hem fasülye de olunca bende az yapayım dedimVallaha gıdesım varşöyle bır ırmak kenarına sessız sedasız
Afiyet olsun canım ilerleyen saatlerde sut yoğurt kefir falan tuket bebise sut olsun
İsterseniz yapariz
Ortak olunca ekstra bir sorumluluk hissi oluyor.Ben pek istememiştim geçen hafta ama ortağım iyiydi sağolsunFark etmez canım kızlarda yazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?