• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu arada Menümü akşam yazarım artık ama 2 günlük sporu ekliyim bari
30 ocak _
10.277 adım_ 300 puan
10 dk. Bölgesel _ 60 puan
Toplam : 360 puan

31 ocak_
10.255 adım _ 300 puan

N Nidsalii
Zipzip- Zipzip-

Eklentiler

• Screenshot_20210201_132735.webp
    Screenshot_20210201_132735.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 16
Annelerimiz hep böyle can zaten🥰😘
Ben fedakar olabilir miyim??? Derdim ama sanırım olunuyor 🥰🥰🥰🥰
Günaydın....yeni haftaniz guzelliklerle geçsin
Günaydın senin de canım. 🥰🥰🥰🥰

Günaydın güzel bir hafta olsun inşAllah hepimize

:KK68::KK68::KK68::KK68:
Günaydın... inşallah öyle olur 😍😍😍
Günaydın. 😍😍😍
Bu hafta sıfır kaçamak haftası olsun. 6. Takım sıkı diyette. Ne dersiniz söz veriyor muyuz? 4 gün boyunca sağlıklı besleneceğiz...
Ben söz veriyorum. Bu hafta kaçamak yok.
Günaydın canım...
Valla ben yapmıyorum
Kızım dün elmalı kurabiye yapti yemedim buzluğa 1 tane saklayacağım cuma günü yiyeceğim...
Günaydın 💞💞💞💞
Günaydınlarrrr, haftaya +350 ile başladım. İlk kez artı görüyorum tartıda. İnşallah cumaya kadar düzelir de 90da takılmadan 8leri görürüm.

Arkadaşlar haftasonu az kaçamak yaptım +500 :KK43:
sonrasinda wc gittim kabızlık çekiyorum. bi daha tartılmadim sonrasinda.
ödem olduğu bal gibi uyuşuk hissediyorum heryerim agriyor.
Şubat ayi için plan hazirladim inşallah tutar hergün düzenli olarak deftere yazarim ne olacagini.
spora başlayacagim üşengeçligim yüzünden yapamıyorum nedense.
bu hafta kaçamaksiz olsun inşallah

malesef 79.8
suyada dikkat ediyodum buraya girince oda olmadi . haftasonu çöp oldu ziyan ettim kendimi emegimi
Zipzip- Zipzip-

+1000 hafta sonu 1 kilo almis olamam diye düşünüyorum...gecen hafta +500 gelmistim regli.olacagim.icin di.bu haftada böyle....off canim sıkıldı...2 gun ust uste hizli yürüyüş bana yaramıyo...bunu bile bile bi daha yaptım sonuc tartida
Kızlar üzülmeyin ben de geçen pazartesi artı gelmiştim..
4 gün dikkat ettim cuma günü sabite döndüm ama kilo veremedim
Kaçamak yapmamak gerekiyor yaptığımız an emekler boşa gidiyor
Günaydın 🥰🥰
Günaydın kızlar :KK54:
Günaydın ❣❣❣
Günaydın ☀️ 73,0 bende bu hafta acil toparlanalım haftasonu rahatlığı sanırım dolmalar 😜

Pazartesi +geliyoruz ama cuma ya bişey kalmaz merak etmeyin veririz üstüne birde birinci oluruz öpüldünüz
Bu haftayı çok iyi değerlendirelim
Izmirde deprem olmus gecmis olsun izmirde yasayan herkese🙁
Sagol canım olmuş
ben 11 gibi dışarıdaydım
Fark etmedim hissetmedim..
Iyi ki de hissetmedim ...
Günaydın kızlarrrrr🙆‍♀️🥰😍🌹🌹

86.9 ile +100'üm ben de 🤦‍♀️

Haftasonu kaçamak yapmamıştım,sporum da vardı vs.Cuma günkü supangle'nin ödemidir diye umut edip cumaya kadar eksiye düşeceğime inanıyorum inşallahhh🙏🤗🥰
Düşersin canım üzülme...💞💞
Sağol canım 3 kere vurdu farklı zamanlarda.Birinde wcdydim :)))) geçenki büyük deprem gibi sert vurdu ama çok kısaydı hepsi şükür ki..İnşallah devamı olmaz..İzmirlilerd3 de deprem travması oldu artık ki bende olmuş hani,insan hep sallanıor gibi oluor tedirgin tedirgin
O kadar yani..
Şükür Ki hissetmedim...
Allah beterinden korusun...
Çok geçmiş olsun İzmir’e rabbim beterinden saklasın inşallah ..
Sağol canım..
Amin Allah acısın bize...
Bu soğuk kış günlerinde...

Daha alıntı yapamadım...
Herkes iyidir inşallah...❤❤❤❤❤

Cuma günü 57.3
Bugün 56.8
Fark -500 gr
😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊
Süpersinnnn canımm, maşallahh 🥰🥰🧿
hayırlısıyla ben rüyamda çok kilo verdiğimi gördüm.hep zayifladığımı hayal ediyorum ama o hayale bi türlü ulaşamiyorum :KK43: ah migim ahh...
elbet o fit hayalime ulaşacagim..
Sen bi süredir spor yapmıyorsun sanki migi..Bak akşama leslie yapcam ben,sen de yap.💪💪 Kilolar oturduğumuz yerden gitmiyor maalesef 😥

Glifor insülin direnci için.Bende işe yaramıştı iştah kapatıyor baya,açlık atakları azalıyor..

Yahuuu ben de sağlık için kaya tuzu alıyorum eve ama sen söyleyince internetten baktım.İyotlu değilmiş galibaaaa :rolleyes: :rolleyes: Benim de bunu araştırmam lazım..

Glifor bana yan yetki yapıyor, kaç kerr denediysem olmadı, devam edemedim. İnşallah eşimde işe yarar, babam kullanıyor ne kadar yese de hep aynı kilo maşallah.

Glifor insülin direnci için.Bende işe yaramıştı iştah kapatıyor baya,açlık atakları azalıyor..

Yahuuu ben de sağlık için kaya tuzu alıyorum eve ama sen söyleyince internetten baktım.İyotlu değilmiş galibaaaa :rolleyes: :rolleyes: Benim de bunu araştırmam lazım..
Kaya tuzlarının da iyotlusu varmış, onlardn alabiliriz

Süpersinnnn canımm, maşallahh 🥰🥰🧿

Sen bi süredir spor yapmıyorsun sanki migi..Bak akşama leslie yapcam ben,sen de yap.💪💪 Kilolar oturduğumuz yerden gitmiyor maalesef 😥
evet yapmıyorum ama 8000-10000 tamamliyorum :)
dün yapamadim
aslında spor ruhen çok iyi geliyor.
bendeki hep tembellik :D
bu böle olmayacak valla bi yerden başlayacagim.

evet yapmıyorum ama 8000-10000 tamamliyorum :)
dün yapamadim
aslında spor ruhen çok iyi geliyor.
bendeki hep tembellik :KK70:
bu böle olmayacak valla bi yerden başlayacagim.
İşe gidip geldiğimde ben de kafadan 8000-9000 atıyorum.Ama o temposuz yürüyüş olduğundan yağ yaktırmıyor.Kardiyo yapmak lazım bebek😬😘😘

Eki Görüntüle 2773782

:nazar: E Elif_Eylul 'un Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar:
Başlangıç Kilosu (708. Etap) : 72,80
Bitiş Kilosu (711. Etap) : 65,30
Verilen Toplam Kilo : 7,50
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 10,30%
Toplam Süre : 4 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 2,58%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 1.875

Sevgili Elif Eylul 3 Ocak 2021 (708. etap) tarihinde yarışmamıza geri dönmüştür. Bu mezuniyet sonrası dönüştür, deneme süresi uygulanmamıştır.

Yarışmacımız 29 Ocak 2021 (711. etap) tarihinde toplamda 7,5 kilo vermiş olarak ve 65 kilo olan hedefini 96% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Notlar:
  • Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
  • Bu karne yarışmacımızın ikinci mezuniyet karnesidir. İlk mezuniyet karnesi detayları aşağıda yer almaktadır:

E Elif_Eylul tebrik ederim tekrardan canim 🥰🥰
E Elif_Eylul tekrardan mezuniyetin hayırlı olsun canım 🥰🥰🥰

Back
X