• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ne olabilir ki abla esimle gene girdik birbirimıze uzerıme yurudu cocuklar olmasa napıcagı malum bugunde hıcbırsey yokmus gibi sırınlik yapma cabalarında
Bu ev yasaklari eşleri iyice birbirine düşürdü cnm 😔
Yüz verme, sürünsün biraz
Senin gibi sakin birini bulmusta bunuyor 😡

Aksam unutmusum menu yazmayi

31 ocak pazartesi

10 sirkeli su
Kahve

13.00
2 yummurtali menemen
Peynir
Domates
1 kş tahin pekmez
1.5 c. Sandwich ekm.

19.30
2 sk firinda hindi
3 kş pilav
Salata
Minik aci biber tursularindan 6-7 tane

Su 2 lt

Zipzip- Zipzip-
Denp Denp
E Elif_Eylul
Afiyet olsun ablam gayet güzel menü
Cuma 83,1 kg.
1 Şubat p.tesi 82,8 kg.
-300 gram
Harika bebegim😘😘😘
Kuaföre gidiyorum uzun zamandir saclarimi kestirmemistim 🤭🤭
Nasıl yaptın atda bakalım 😍😍😍

Selam kızlar
Simdi eve geldim
Cuma gunu 68,3
Bugun 68,7
Bu artıda dun aksamı etkisi var muhtemelen sinirden yemege verdim kendimi dun ne kadar cok yeme ıstegım vardiysa bugunde tam tersi bu saate kadar bı yudum su bile ıcmedım

Doktora gelirsek degerlerım guzel cıktı yanlız bagırsaklardaki sıkıntının psikolojik oldugunu soyledı fazla sinir stresten kaynaklı onun ıcın ılac vardı 3 tane 1 ay duzenlı kullanıcam ınsallah

Selam kızlar
Simdi eve geldim
Cuma gunu 68,3
Bugun 68,7
Bu artıda dun aksamı etkisi var muhtemelen sinirden yemege verdim kendimi dun ne kadar cok yeme ıstegım vardiysa bugunde tam tersi bu saate kadar bı yudum su bile ıcmedım

Doktora gelirsek degerlerım guzel cıktı yanlız bagırsaklardaki sıkıntının psikolojik oldugunu soyledı fazla sinir stresten kaynaklı onun ıcın ılac vardı 3 tane 1 ay duzenlı kullanıcam ınsallah
Gecmis olsun canım:(

Selam kızlar
Simdi eve geldim
Cuma gunu 68,3
Bugun 68,7

Gecmis olsun canimya😒

Ahh kuzum.bu erkekler ya hepsinin köküne kibrit suyuuu
Al benden de o kadar canım cocuklarım olmasa katlanır mıyım hıc sanmıyorum
Bu ev yasaklari eşleri iyice birbirine düşürdü cnm 😔
Yüz verme, sürünsün biraz
Senin gibi sakin birini bulmusta bunuyor 😡
Yok abla zaten ıcımden gelmiyor. Fazla sakinlikte basa bela da yok ıcımden yırttık biri cıkmıyor kahretsın kı

Az yada cok artisi olan arkadaslar
Bizim icin heççç möhüm degillllll :)))
Eminimki herkes cumaya kadar elinden gelenin fazlasini yapip güzel bi eksiyle gelecektir 😍😍😍😍

Bugünden 4 günlük planlarimizi yapalim
Karbona, sislik yapicak seylere dikkat etmeye calisacalim
Işte destekte geldiiiiii :KK36:
Haftasonu 2 bütün kare dilim künefeye 2 dilim borege o.kadar çikolataya yinede
-900 😀😀😀 kendımı tebrik edıyorum 👏👏👏👏 ve diyorum ki
Mankenlerle yarisiriz güzeliz çok çok 😂😂😂😂
Masallah sana masallah metona harikasın yineeee :KK9::KK9::KK9:
Eki Görüntüle 2773782

:nazar: E Elif_Eylul 'un Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar:
Başlangıç Kilosu (708. Etap) : 72,80
Bitiş Kilosu (711. Etap) : 65,30
Verilen Toplam Kilo : 7,50
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 10,30%
Toplam Süre : 4 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 2,58%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 1.875

Sevgili Elif Eylul 3 Ocak 2021 (708. etap) tarihinde yarışmamıza geri dönmüştür. Bu mezuniyet sonrası dönüştür, deneme süresi uygulanmamıştır.

Yarışmacımız 29 Ocak 2021 (711. etap) tarihinde toplamda 7,5 kilo vermiş olarak ve 65 kilo olan hedefini 96% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Notlar:
  • Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
  • Bu karne yarışmacımızın ikinci mezuniyet karnesidir. İlk mezuniyet karnesi detayları aşağıda yer almaktadır:

E Elif_Eylul tebrik ederim tekrardan canim 🥰🥰
Filiz çok tebrik ederim canim seni ucundan görme aynı kiloları bir daha tartinda inşallah :KK24::KK24::KK24:
45.TUR / SEKİZİNCİ HAFTA

4. TAKIM
710.Etap => %0,238 => 1.NOTA
711.Etap => ETAP İKİNCİSİ => NOTA SİLİNDİ

5. TAKIM
BAŞARILI:nazar:

6. TAKIM

9. TAKIM
704.Etap => %0,152=> 1.NOTA
705.Etap => ETAP BİRİNCİSİ => NOTA SİLİNDİ

10.TAKIM

13. TAKIM
706.Etap => %-0,589 => 1.NOTA

SONUÇ: 45.tur performans yarışması sonuçlanmıştır,buna göre sonuç hazırlama cezası alan takım bulunmamaktadır. 5.6. ve 10.takım 45.tur boyunca hiç nota almadan başarılı olmuştur,başarılarının devamını dileriz.
Hey masallah :KK9::KK9::KK9:
Kaya tuzu iyotlu mu? Çankırıdan almıştık:KK66:

Annesi şeker babası şeker benimki hala yiyor, b vit, d vit ve glifor tarzı ilaç vermiş, troid hormonları şuan iyi imiş bozulursa ilaç verecekmiş.
Bence her yemekten once sen ona sağlıklı bir şeyler yedirde ekmek vs.yi pilavi az yesin masada az aç oldugu icin canim. Allah sifasini versin. Oda biliyoda gerçeği işine gelmiodur. Nefisle ugrasmak zor sonucta
Cuma 83,1 kg.
1 Şubat p.tesi 82,8 kg.
-300 gram
Masallah canımmmm tebrik ederim seniiii :KK9::KK9::KK9:
Ayyy haftaya benimde mi karnem olacak 😂😂😂😂👏👏👏🤗🤗🤗🤗🤗
Amin insallah canımmm karne bahane senim karnen gönüllerde basarilarina çoktaannn verildi :KK49::KK49::KK49:
Daha alıntı yapamadım...
Herkes iyidir inşallah...❤❤❤❤❤

Cuma günü 57.3
Bugün 56.8
Fark -500 gr
😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊
Bravo sana bravoooo canımmmm :KK9::KK9::KK9:

Sana bir fikir danışmak istiyorum canim.

Sence mezun olmasaydin şimdiye kadar istedigin 55 i görmüştün mü
Yoksa rahat rahat sen zaten 55 i gec olsada göreceksin o yüzden böyle daha iyi oldu mu

Benimde hedef 55 ama burada 57 vermistim ilk geldiğimde. Mezun olsammı 55 die degistirsemmi bilemiom
Burdayım abla kotu bir hafta sonu gecırdım bugunde doktor ıslerı ile ugrasıyorum eve gecınce tartılcam ınsallah ama umutlu degılım

Ne olabilir ki abla esimle gene girdik birbirimıze uzerıme yurudu cocuklar olmasa napıcagı malum bugunde hıcbırsey yokmus gibi sırınlik yapma cabalarında
Dik dur sakın ama sakın kısa kesme pişman olsun. Sana vurmadiysa ine tamam ama dokunduysa süründür ki bir daha yapamasin
Allah beterinden saklasin. Hep daha beterini görmekte iyi geliyor insana isin içini bilemeyiz tabi de

Menüm :kk77:

Arinma1. Gün

Spor

120 dk koşu bandında yürüdüm.

10 dk. Yan yağlar videosu yaptım.
10 dk. İç bacak videosu yaptım.
10 dk. Karın kası videosu yaptım.
10 dk. Zumba yaptım.
100 sguat yaptım.
1000 hayali ip atladım.

Su alabildigine :KK70:

Back