Guzel menu ve spor afiyet olsun canim
❤❤❤
Olsun canim 3 cocuk ve evle yinede bize vakit ayirabilmen cok guzel
Afiyet olsun canım...Sabah 2 dilim tb ekmeği bir dilim peynir 5 zeytin 3 çeri domates 4dal roka bir bardak çay.
Öğlen 1 kase çorba bir kase yoğurt bir kase salata.
Akşam 5 parça tavuk salata 2 bardak ayran.
Ay gelmiş geçmiş olsun... inşallah sıkıntısız atlatırsınızSaol ablam ışler ıyıce sarpa sardı vallahı benim adamla ev sahıbı karakolluk oldu oyyy ne b... bır hafta ya sıstım resmen
Canım ne demek her zaman cevaplarım..Nolacak şekercim spor yapamadığındandır dedigin gibi biz hep böyleyiz iste morel bozmak yok :))) yüzde 1 gelirsen yuzde 1 gel hic onemi yok yeterki durma yavaslamalar olacak elbette her gün ayni gunu yasamiyoruzki sinucta misafirinde varmış tadini cikar artida gelme yeter
Evdeyken tadını cikarayim dexim abla mezuniyet kafasına girdim 2 gündürkafa olarak hazirim bedenende hazir olabilirsem cok hafta yok heralde önümde
Tekrardan hoşgeldiniz tamda zamani bugünlerde sakin buralar tamda tanışma mevsimindeyiz
Şu.menunun az olduğu gün sporda yaparsan bugünün ekmeğini yersin cuma tartida daha ne olsun canımcım al sana en büyük gaz
Senin şuraya gelip bi ceeee deyip gidişin bile her gun burdasın gibime geliyo benim canim katkin her zaman var elbette
Ayrica bana verdiğin cevap içinde çok teşekkür ederim sana
Kız sen az kilo verip morel bozmayida mı öğrendin amanda amannnn severim seniiii kiyamammmmm
2 eliptike bakar senin o eşsiz metabolizman guzelim morel bozmak yokkkkkkk asla yoookkkkkk
O anana söyle deki ana anaa deeee ben haftada kac kiloyu bu aletle verdim anaların anası aslan anam deee
Gülsün birak ya da eliptiki odana tası gir odana 40 dk. Yap çık. Bant gibi degilkio alet yerini degistirebilirsin.. bende alacam galiba yaa değişiklik istiom
Hahhahaha tarti sana gekince doğru anana gelince bozuk demi zatenannelerde hep haklıdır gerçi
Bende ondan korktumda cocuklar var dıye frenledı yoksa daha kötü seyler olurdu
Ay bestem deli etdı adam bızı 4 cocukla esya kaldırdık üstüne bacagımıda sakatladım sıstı catlattım sanırım gelsınde hastaneye gıtcez
Demek beni bekliyor
Afiyet olsun canım1 Şubat Pazartesi
Kahvaltı 09.00
Öğle 13.00
Akşam 19.00 (dışardaydım)
Yarım lavaşla et tantuni ayran
Spor yapmadım pek enerjim yok. Kalkabilirsem biraz yürüyüş yaparım belki
Masallah canim sporun cok guzel
Sağol bebiş.Afiyet olsun canım
Masallah canim sporun cok guzel
HoşgeldinTeşekkür ederim . Kuralları okudum ve kabul ediyorum.
ADINIZ: ( isteğe bağlı ) Aylin
YAŞINIZ:41
BOYUNUZ:168 cm
KİLONUZ:105.5 kg
HEDEF KİLONUZ: 68 ( Biraz uçuk bir hedef. Ama hayaliniz ne kadar büyükse o kadar büyük işler becerirsin mantığındayım.)
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Öğretmen
ÇOCUK SAYISI: 2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Yemeği sevmek ve kontrol dışı yemek. Bir de bu karantina bana 15 kg getirdi.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Öncelikle sağlık. Merdiven inip çıkmak beni çok zorluyor. Birde bacaklarımdaki varisler arttı.
tabii ki bir diğeri de kendimi daha mutlu hissetmek.
İnşallah canım.Hoşgeldin
Kolay gelsinumarım çabucak hedefine ulaşırsın
hedefin hiçte uçuk değil az gayretle en geç 6 - 8 aya inersin hedef kilona
Geçmiş olsun cnmBende ondan korktumda cocuklar var dıye frenledı yoksa daha kötü seyler olurdu
Ay bestem deli etdı adam bızı 4 cocukla esya kaldırdık üstüne bacagımıda sakatladım sıstı catlattım sanırım gelsınde hastaneye gıtcez
Afiyet olsun1 Şubat Pazartesi
Kahvaltı 09.00
Öğle 13.00
Akşam 19.00 (dışardaydım)
Yarım lavaşla et tantuni ayran
Spor yapmadım pek enerjim yok. Kalkabilirsem biraz yürüyüş yaparım belki
Afiyet olsun
Afiyet olsunMenüm
Sabah ılık su
Kahvaltı 10.00
3 çatal sucuk 4 çatal salça sos 1 biber 1 kaşık çökelek 1 dilim peynir
1 dilim tb ekmeği
Ara 1 portakal
Öğle 14.00 pırasa kavurma içi yumurtalı
1 kase yoğurt
1 dilim tb ekmeği
Ara rezene çayı
Akşam 17.30
Kuru fasulye 2 kaşık bulgur pilavı salata 1 bardak şalgam yarim dilim tb ekmeği
Kekik çayı
Sütlü kahve yanında 2 kuru incir içine ceviz
2 buçuk litre sıcağa yakın su
5000 adım
Zipzip- N Nidsalii E Elif_Eylul Denp
Pazartesi Menü
Sabah 10.30
1 haşlanmış yumurta
3 lokma peynir
4 yeşil zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara 11.30
Şekersiz Türk Kahvesi
Ara 14.30
1 muz
1 çay bardağı süt
Akşam 18.00
2 kepçe yağla çorbası
Bol salata
Ara 20.30
Yarım ayva
2 litre su
30 dk Leslie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?