Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kapanırken bitiş 2 rekat hacet namazını kılarım elifim senin niyetine, ben adetli değilim, kalanınıda ben okurum bugün evdeyim, akşama kadar bitiririm, akşam ezanına kadar

tamam canım Allah kabul etsin inşallah ,çok sağol simoşum çok emek verdin Allah razı olsun Şeniz

neyse ben kaçar kızlar çarşıya gidip turşu basmak için alışveriş yapcam
annem turşu istedi bayada bascakmışım(

kolay gelsin zilancım

Sendende razı olsun elifim
Güzellikleri dostlarla paylaşmadıktan sonra insan olmanın ne anlamı varki;
bugün çok güzel duygular var içimde keyifsiz ama manevi yönden huzurluyum, kapanışı benim yapacak olmam daha da heveslendirdi beni, kalan sayıyı bitirip namazımızı kıldıktan sonra, hayırlı bebeğimizi isteyip, birde cevşenül kebir duası eklemek istiyorum sonuna eğer müsade edersen tabi

canım benim ya iyi kalplim ,melek yüzlüm ŞenizŞeniz

günaydın arkadaşlar.
dün usta vardı evde .bütün gece temizlik yaptım ustalar gittikten sonra.
az önce uyandım.nazcım,yazmadıysan kilom,69.5 canım.

günaydın arkadaşlar.
dün usta vardı evde .bütün gece temizlik yaptım ustalar gittikten sonra.
az önce uyandım.nazcım,yazmadıysan kilom,69.5 canım.

ablacım nazlı bugün nete giremedi,bende sen gelmeyince aynı yazdım ve paylaşıma gönderdim

kızlar hayırlı akşamlar biri 7.takıma yardımcı olabilir mi?
paylaşımlarını yapamamışlar
bende anlamıyorum
zalimi arkadasımızın bilg. bozuk 70 kiloymuş
acil yardımınıza ihtiyacları var

bugünkü menüm
sabah 2 kuru kayısı
kahvaltı 2 dilim tb yağsız tuzsuz peynirle tost domates 1 dilim tb üzerine kuşburnu marmelatı şekersiz
öğlen 2 yumurta ile az yağlı omlet içinde kaşarpeyniri domates ve maydonozlu
akşam 3 parça pirzola 1 tavuk pirzola salata 2 bardak ayran
ara 1 mandalina 1 küçük elma

günaydınnn kızlarrr birinci olmuşuzz bu haftaaa süperriiizzz bayramda hedefler bizi beklesinn canlarım benim

günaydın kızlar iyi haftasonları

10 saate yakın uyku uyudum hala ayılamıyorum ,başım çatlıyo uykum var

adet de olmadım daha belim kopuyor

dün kına gecesi vardı bir kşi daha evleniooo veee bu kız evde kalcakP

dünkü menüme gelince

09:00 2 kayısı

10:00 domates soslu peynirli yumurta

15:00 1.5 karnıyarık ama minik patlıcanlardan, bir kaç çatal tavuk, yoğurt

sonra kuafördü hazırlanmayydı derken zaman geçtii gece eve geldim elma yedim

3 bardak yeşilçay vs...

bi de dün babamın doğumgünüydü süper bi pasta aldım onaa öğlen onu kestiler ama tadına bile bakmadım kızlar:)

günaydın kızlar naber ben maalesef giremedim bu hafta üzerimde kara bulutlar dolaşıyordu sürekli takıma gelen arkadaşlarımızda nete giremediklerini söylediler ve iki kişide gerçekten evde deildi biri yoldaydı diğeri arkadaşında biz bir kaçımız çabalayan bir takımız ve diğerlerini kesinlikle diskalifiye edeceğim ve yeni arkadaşlar alacağım tabi diskalifiye olmazsak kararınızı sabırsızlıkla bekliyoum

kalis paylaşıma 7. takım diskaliye olsun mu diye yazmış sizlerinde görüşlerini bekliyor daha öncede aksaklıklardan bildirimlerimiz gecikmişti çünkü bir uğrar paylaşım alanına fikrinizi yazarsanız sevirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…