Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tünaydın..öncelikle 1.liğimizi kutlarım :lepi: yeni uyanabildim bende bütün gece ayaktaydım kızım sabaha kadar kustu geçen hafta ben bu hafta eylül dökülüyoruz valla,ama felaket oldu yavrum ya saat 6 gibi dalmış o saatte uyuyuncada anca uyanabildik tabi,şimdilik kusmuyo ama çok halsiz bi çorba yapayım dedim size uğramadan geçemedim gene gelmeye çalışırım görüşürüz kızlar

geçmiş olsun canım havalar herkesi mahvetti birden soğuyunca

öncelikle herkese meraba kızlar bende bugün çok kötüyüm
şifayı kapmışım maalesefbo gazım ağrıyor bütün kaslarım
kemiklerim ağrıyo ayakta zor duruyorum(
yumukum kızına çok geçmiş olsun cnm
takımımızıda 1. liğinden dolayı tebrik ediyorum
acaba ben kaçıncı oldum onuda merak ediyorum:))

Ben boğazını tutamayacak kadar iradesiz, kendine gerekli yemeği hazırlayamayacak kadar tembel pis şişkonun tekiyim. Utanıyorum kendimden!

iyi akşamlar kıslar ....nette sorunmu vardı sayflar aynı kalmış çogu kişi girememiş sanırım .....

... 1.. OLMUŞSUNUZ .TEBRİKLER HATUNLAR .......

.....HASTA HATUNLARA VE BEBİŞLERİNE GEÇMİŞ OLSUN ...

..... ZALİMİCİM PAYLAŞIM ALANINDA HALLETMİŞİNİZ .....

sabah 2 kayısı
3 dilim tb ekmek zeytin ezmesi lor peyniri kuşburnu marmelatı şekersiz
öğlen 1 bardak tarçınlı süt 1 avuç leblebi
akşam balık yicem salata

merhaba kızlar ben geldim
seminerim gayet iyi geçti en son 78 kiloluk halimi bilen arkadaşlar çok zayıfladığımı söyleyip şaşkınlıklarını gizleyemedilerdelikafadulden tabi spor falan olmayınca 1 kg almışımklava: inşallah cumaya kadr verebilirim o aldığım kiloyu da

günaydın kızlar,güzel bi hafta olsun hepimiz için

bu arada geçen hafta 1.olmuşuz,cennetcimde 3.olmuş,tebrik ediyorum

ayrıca yumukum eylülede sanada çok geçmiş olsun bitanem

zilancım sanada geçmiş olsun,havalar gerçekten mahvetti hepimizi dikkat etmemiz lazım

eminemde gelmiş ,hoşgelmiş,1 kilo nedirki canım,telafi edersin bi kaç güne

günaydınlar 6. takımın çıtırları . nasılsınız . hafta sonu hiç nete giremedim evdeki internette sıkıntı vardı . kirazcığım ellerine sağlık listeler için .

günaydın kızlar herkese güzel bir gün olması dileğiyle
bende fazla giremedim daha doğrusu giripte yazamadım çok yoğun bir hafta
sonuydu hem üzücü hem sıkıntılıydı maalesef(
dün sabah saat 9.30 bir telefon aldık büyük kaynım çalıştığı iş yerindeki
arkadaşını arabayla ezmiş adam kollarında can vermiş(( çok ta gençmiş
adam daha 5-6 yaşlarında bir oğlu varmış((dün onu gömdüler eşi çok kötüymüş
feryat etmiş sen ölmedin esas ben öldüm demişş offf offf Allah sabır versin
inanın kaynıma üzülmedim çünkü görgü şahitleri tamamen kaza olduğunu
söylemişler o yüzden bizimkine hiç bişey olmaz olan o aileye oldu(
bu durumdan dolayı çok kötüydüm ve tabikide yoruldum dün ailedeki bir çok erkek bizde toplandı
yemekti çaydı tatlıydı derken ayakta duracak halim kalmadı ve nete giripte konuşamadım
sizler ne alemdesiniz bakalım canlarımm kimse nete fazla girememiş haftasonunda özledum herkesi

Son düzenleme:

ALLAH rahnet eylesin . ailesine ve eşine sabır versin . okurken tüylerim diken diken oldu . ALLAH hepimize hayılı ölümler nasip etsin .

ALLAH rahnet eylesin . ailesine ve eşine sabır versin . okurken tüylerim diken diken oldu . ALLAH hepimize hayılı ölümler nasip etsin .

amin canım inan bende çok kötü oldum duyunca bide işin kötü tarafı
kaynım kamyonun arka tekerlekleriyle adamın üstünden geçmiş
farketmemiş ön tekerleklerde farketmiş((eşim dediki ben gidince
adam daha kamyonun altındaydı çıkarmamışlarr feci bir ölüm olmuşş

Haftanın ilk iş gününden herkese günaydıııııııınnnnnn nasılsınız bakalım hatun kişiler...

Takımımız birinci olmuş b hafta herkesi tebrik ediyoruuuummmmm

yumukum sana ve kızına çok geçmiş olsun tatlım....

Zilannn sanada çok geçmiş olsun güzelim diğer olay ise çok fecii bir durum allah ailesine sabır versin mekanı cennet olsun inşallah.... Zihninden uzaklaştırmaya çalış canım yoksa allah korusun psikolojin bozulabilir....

Elifçim nerelerde iyimi biraz daha haftasonu kötüymüş adet olmama sıkıntısı falan... Umarım bu gün daha iyidir....

Nazlım sen nasılsın tatlım nasıl geçti tatilin şekerim?

Narinim nasılsın bebekim neler yapıyorsun şehir dışı geziniz nasıldı balım keyifler yerindemi?

Eeeee kızlarrr yaramaz bir durum yok inşallah...

günaydın kızçeler

zilancım Allah rahmet eylesin inşallah üzüldüm ailesine

ben hala adet olmadım kendimi bir garip hissediyorum ,elim ayağım tutmuyo sanki ,belime karnıma kramplar giriyo ara ara ama gelen giden yok

ben iyiyim canım . haftasonu oldukça yoğun ve yorucu geçti. artık dün okadar uykusuz kalmışım ki saat 10 da uyudum akşam hala çok yorgunum . uykumda var

zilancım çok üzüldüm canım,allahım ölen kişinin eşine ve ailesine sabır versin

günaydınlar 6. takımın çıtırları . nasılsınız . hafta sonu hiç nete giremedim evdeki internette sıkıntı vardı . kirazcığım ellerine sağlık listeler için .

günaydın nazlıcım,cuma günü çoğu takım zor girmiş kk ya,allahtan bende sorun olmadı canım

Haftanın ilk iş gününden herkese günaydıııııııınnnnnn nasılsınız bakalım hatun kişiler...

...

günaydın tatlımm

tşk ederim cnm belkide haklısın bu tür şeyleri fazla düşünmemek lazım
insanın aklına geldikçe daha kötü oluyoo

sağol cnm amin inşlah bende çok üzüldüm
senin adetin neden böyle geciktiki bence bu kadar ağrı normal değil
iltihap olmasın sende eğer iltihap olduğunu biliyorsan maydanoz kaynat
iç acayip iyi geliyoo tabi içebilmekte önemli:))

kızlar burda olan misafiri görebiliyormusun yani konu okuyan kişiyi
eğer görebiliyorsak nasıl olduğunu banada söylermisiniz:))
merak ettum misafirimizi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…