tünaydın..öncelikle 1.liğimizi kutlarım :lepi: yeni uyanabildim bende bütün gece ayaktaydım kızım sabaha kadar kustu geçen hafta ben bu hafta eylül dökülüyoruz valla,ama felaket oldu yavrum ya saat 6 gibi dalmış o saatte uyuyuncada anca uyanabildik tabi,şimdilik kusmuyo ama çok halsiz bi çorba yapayım dedim size uğramadan geçemedim gene gelmeye çalışırım görüşürüz kızlar
günaydın kızlar herkese güzel bir gün olması dileğiyle
bende fazla giremedim daha doğrusu giripte yazamadım çok yoğun bir hafta
sonuydu hem üzücü hem sıkıntılıydı maalesef(
dün sabah saat 9.30 bir telefon aldık büyük kaynım çalıştığı iş yerindeki
arkadaşını arabayla ezmişadam kollarında can vermiş (( çok ta gençmiş
adam daha 5-6 yaşlarında bir oğlu varmış((dün onu gömdüler eşi çok kötüymüş
feryat etmiş sen ölmedin esas ben öldüm demişşofff offf Allah sabır versin
inanın kaynıma üzülmedim çünkü görgü şahitleri tamamen kaza olduğunu
söylemişler o yüzden bizimkine hiç bişey olmaz olan o aileye oldu(
bu durumdan dolayı çok kötüydüm ve tabikide yoruldum dün ailedeki bir çok erkek bizde toplandı
yemekti çaydı tatlıydı derken ayakta duracak halim kalmadı ve nete giripte konuşamadım
sizler ne alemdesiniz bakalım canlarımm kimse nete fazla girememiş haftasonunda özledum herkesi
ALLAH rahnet eylesin . ailesine ve eşine sabır versin . okurken tüylerim diken diken oldu . ALLAH hepimize hayılı ölümler nasip etsin .
Haftanın ilk iş gününden herkese günaydıııııııınnnnnn nasılsınız bakalım hatun kişiler...
Takımımız birinci olmuş b hafta herkesi tebrik ediyoruuuummmmm
yumukum sana ve kızına çok geçmiş olsun tatlım....
Zilannn sanada çok geçmiş olsun güzelim diğer olay ise çok fecii bir durum allah ailesine sabır versin mekanı cennet olsun inşallah.... Zihninden uzaklaştırmaya çalış canım yoksa allah korusun psikolojin bozulabilir....
Elifçim nerelerde iyimi biraz daha haftasonu kötüymüş adet olmama sıkıntısı falan... Umarım bu gün daha iyidir....
Nazlım sen nasılsın tatlım nasıl geçti tatilin şekerim?
Narinim nasılsın bebekim neler yapıyorsun şehir dışı geziniz nasıldı balım keyifler yerindemi?
Eeeee kızlarrr yaramaz bir durum yok inşallah...
günaydın kızlar herkese güzel bir gün olması dileğiyle
bende fazla giremedim daha doğrusu giripte yazamadım çok yoğun bir hafta
sonuydu hem üzücü hem sıkıntılıydı maalesef(
dün sabah saat 9.30 bir telefon aldık büyük kaynım çalıştığı iş yerindeki
arkadaşını arabayla ezmişadam kollarında can vermiş (( çok ta gençmiş
adam daha 5-6 yaşlarında bir oğlu varmış((dün onu gömdüler eşi çok kötüymüş
feryat etmiş sen ölmedin esas ben öldüm demişşofff offf Allah sabır versin
inanın kaynıma üzülmedim çünkü görgü şahitleri tamamen kaza olduğunu
söylemişler o yüzden bizimkine hiç bişey olmaz olan o aileye oldu(
bu durumdan dolayı çok kötüydüm ve tabikide yoruldum dün ailedeki bir çok erkek bizde toplandı
yemekti çaydı tatlıydı derken ayakta duracak halim kalmadı ve nete giripte konuşamadım
sizler ne alemdesiniz bakalım canlarımm kimse nete fazla girememiş haftasonunda özledum herkesi
günaydınlar 6. takımın çıtırları . nasılsınız . hafta sonu hiç nete giremedim evdeki internette sıkıntı vardı . kirazcığım ellerine sağlık listeler için .
Haftanın ilk iş gününden herkese günaydıııııııınnnnnn nasılsınız bakalım hatun kişiler...
...
tşk ederim cnm belkide haklısın bu tür şeyleri fazla düşünmemek lazımHaftanın ilk iş gününden herkese günaydıııııııınnnnnn nasılsınız bakalım hatun kişiler...
Takımımız birinci olmuş b hafta herkesi tebrik ediyoruuuummmmm
yumukum sana ve kızına çok geçmiş olsun tatlım....
Zilannn sanada çok geçmiş olsun güzelim diğer olay ise çok fecii bir durum allah ailesine sabır versin mekanı cennet olsun inşallah.... Zihninden uzaklaştırmaya çalış canım yoksa allah korusun psikolojin bozulabilir....
Elifçim nerelerde iyimi biraz daha haftasonu kötüymüş adet olmama sıkıntısı falan... Umarım bu gün daha iyidir....
Nazlım sen nasılsın tatlım nasıl geçti tatilin şekerim?
Narinim nasılsın bebekim neler yapıyorsun şehir dışı geziniz nasıldı balım keyifler yerindemi?
Eeeee kızlarrr yaramaz bir durum yok inşallah...
günaydın kızçeler
zilancım Allah rahmet eylesin inşallah üzüldüm ailesine
ben hala adet olmadım kendimi bir garip hissediyorum ,elim ayağım tutmuyo sanki ,belime karnıma kramplar giriyo ara ara ama gelen giden yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?