http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...gune-kadar-kac-kilo-verdi-3.html#post15970439
kızlarcım ekim ayı bireysel derece listemiz hazır,narincim,nazlıcım tebrikler,takımda bugüne kadar en çok kilo veren sizlersiniz,benim halim ise içler acısı,2009 temmuzda girmişim ilk takıma ve o günden bugüne aradaki fark sadece 300 gr
elifcim bu kadar gecikmesi normalmi canım,üstelik kaç gündür ağrın var,ayaklarınıda sıcak tutmaya çalış canım,kendine dikkat etmiyosun üşütüyosun hep ondan oluyo
zilancım iltihap problemim yok buaralar sanmıyorum ondan olsun
denizcim geçen ay erken adet oldum ,internetteki otomatik hesaplayıcıya göre 28indeydi ama bana göre 30u olması lazım o yüzden acele etmiyorum ,hamile olma ihtimalim çok çok düşük zaten
ama insan yine de acaba demeden edemiyo işte
adetim düzenlidir genelde ,1-2 gün erken gelir ama gecikmez
canım hayatta olmayacak şey yok yeterki Rabbim ''OL'' desin .hakkında hayırlısı canım arkadaşım. benimde adetim heray 2 yada 3 gün öne gelir ama böyle arada erken oldumu diger ayda biraz şaşırır ama sonra düzene girer.sagolsun çok uysal uyumludur benimki
elif ilkkez mi yigeni oluyor canım eger öyleyse inşallah bu bebek sayesinde içindeki babalık duyguları uyanırda bebek ister
ikimizin ailesinde de büyük olan biziz ,bebek bizden bekleniyodu ama görümcem erken davrandı
ilk yeğeni ama benim eşimde öyle bir sevinç olmadı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?