Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yumukum sana ve kızına geçmiş olsun canımm

elifim nekadar gecikti test falan yapmak gerekir mi acaba bu arada 4444 sayısı tamamlandı galiba değil mi Rabbim niyetini kabul etsin inşallah

zilan çok geçmiş olsun vefat eden kişiyede Allah rahmetiyle muamele etsin yakınlarınada sabır versin inşallah

eminecim hoşgeldin tatlım

ayy kızlar benim sadece 4-5 kilo fazlam kaldııı olleeyyyy yüzdüm yüzdüm
kuyruğuna geldummm darısı herkese ayy ben inanmıyordum 90-yada 80 altına düşeyimm
düşündükçe çok mutlu oluyorumm

gerçekten mi aayyy gidip bi bakayımmm kirazcım kendine haksızlık etme önümüzde birsürü zaman var Allah nasip kismet ederse yaşamayı

tşk ederum denizim amin cnm
yumukum sana ve kızınada geçmiş olsun kusura bakma
kendi derdime daldım seni unuttum bir an((

zilancım iltihap problemim yok buaralar sanmıyorum ondan olsun

denizcim geçen ay erken adet oldum ,internetteki otomatik hesaplayıcıya göre 28indeydi ama bana göre 30u olması lazım o yüzden acele etmiyorum ,hamile olma ihtimalim çok çok düşük zaten

ama insan yine de acaba demeden edemiyo işte

adetim düzenlidir genelde ,1-2 gün erken gelir ama gecikmez

elifcim bu kadar gecikmesi normalmi canım,üstelik kaç gündür ağrın var,ayaklarınıda sıcak tutmaya çalış canım,kendine dikkat etmiyosun üşütüyosun hep ondan oluyo

elifcim bu kadar gecikmesi normalmi canım,üstelik kaç gündür ağrın var,ayaklarınıda sıcak tutmaya çalış canım,kendine dikkat etmiyosun üşütüyosun hep ondan oluyo

bikaç gündür ayaklarım ısınmadı hiç zaten üşütüyorum heralde

bugün yarın olurum adet

canım hayatta olmayacak şey yok yeterki Rabbim ''OL'' desin .hakkında hayırlısı canım arkadaşım . benimde adetim heray 2 yada 3 gün öne gelir ama böyle arada erken oldumu diger ayda biraz şaşırır ama sonra düzene girer.sagolsun çok uysal uyumludur benimki

kızlar benim çıkmam lazım işlerimi halledip yemek yapcam
büyük bir ihtimalle bugün öğlende yemeğe gelcek misafirim
var belki yoğunluktan bugün bir daha giremem ama belli olmaz
tabi giremessemde yarın görüşürük herkesi öpüyorum byee

kızlar biliyorsunuzki cuma günü şehirdışına gittim bi arkadaşımın düğünü vardı.beni son 1 yada 2 yıl önce gören arkadaşlarım tanıdıklarım eş dost ordaydı.kına günü salona bi girdim utandım valla gelinden daha çok ilgi gördüm o an.hem özlenmişlik hemde zayıflamamın etkisiyle herkes ilgi alaka ayy nasıl mutlu oldum anlatamam.ama tabiki düzenim bozuldu haftasonu kaçamaklar düzensiz beslenmelerim oldu.bugünden sonra tam gaz devam nede olsa bayrama 14 GÜN 14:20 zamanımız kaldı

benimki de uyumlu davrandı ,geçen ay erken gelip bu ay geç geldi

kocamın gözü aydın adet oldum şimdi

kocam cumartesi dayı oldu ,görümcem doğum yaptı

bende diyodum hazır dayı olmuşken baba da olcan galiba diye ama olmadı

birinci olmuşuz çok mutlu oldum inşallah bu haftada kimseye kaptırmayız cennet senide tebrik ederim canım bireysel başarın için

elif ilkkez mi yigeni oluyor canım eger öyleyse inşallah bu bebek sayesinde içindeki babalık duyguları uyanırda bebek ister

günaydınnn canlar cananlar nasılsınızzzz 3 gün resmen kuraktı buralarr...

zilancım başın sağolsunn

elif ilkkez mi yigeni oluyor canım eger öyleyse inşallah bu bebek sayesinde içindeki babalık duyguları uyanırda bebek ister

ikimizin ailesinde de büyük olan biziz ,bebek bizden bekleniyodu ama görümcem erken davrandı

ilk yeğeni ama benim eşimde öyle bir sevinç olmadı hiç

İSİM 15.10.2010 KİLO 22.10.2010 29.10.2010 BAYRAMA KADAR HEDEFLENEN KALAN KİLO
NAZ 59,2 58,6 58,5 55 3,5
KİRAZ 74 75,4 74,9 70 4,9
blackandwhite 61,8 61,5 61,5 59 2,5
melek 74,2 72,9 74,5 69,5 5
narin nazenin 70,5 70 68,7 68 0,7
safinaz84 63,2 63 62,8 60 2,8
AK81 74 73,5 73 70 3
yumukum 82 80 80 78 2
eddoras 69 69 69 66 3
zilan.80 68 68,7 66,7 65 1,7
ienmmr 66 65,8 63,8 60 3,8
mimu88 90 87,4 85,9 84 1,9

haftasonu menüme gelinceee;

Cumartesi;

09:00 2 siyah kuru kayısı

10:00 2 yumurta peynir salatalık tadımlık şekersiz reçel ve zeytin ezmesi

13:30 yarım avuç leblebi süt

1 saat aerobik

19:30 3 parça tavuk yeşillik ve haşlanmış ıspanak eşliğinde
soda
şekersiz turk kahvesi

Pazar:

10:00 2dilim uzun tam buğday ekmeği fırından almış babam
1 salatalık
az domates
peynir,zeytin ezmesi, şekersiz reçel de çok az dı uaniii kaşıın ucuyla

13:15
1 elma
1 mandalina

15:30 1.5 karnıyarık yumurta yoğurt

22:00 mandalina

uzun bi yazı olduunu düşünüyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…