Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ben iyiyim canım . haftasonu oldukça yoğun ve yorucu geçti. artık dün okadar uykusuz kalmışım ki saat 10 da uyudum akşam hala çok yorgunum . uykumda var

canım hayırdır misafir falanmı ağırladın yoğunluk neden?
Çokmu gezdin kıııı yoksa gece sporunumu kaçırdın

günaydın tatlımm

Günaydınnnnnnnnn taze gelincik

günaydın 6. takımın çıtır bayanları hepimiz için güzel bir hafta olması dileğiyle....

Haydin öyle olsun bakalım narinimmmm çokkk güzel bir hafta olsun...

nasıl güzel bir duygu değilmi

ben haftada böyle 200 gr. verirsem bayrama değil hedefe ulaşmak yaklaşamam bile yaaaaaaaaaaaa......

Neden böyle az vermeye başladımki bennn :44:

ühühü kimse benim kilo verdiğimi fark etmiyooo

safişçim dönem dönem bu olabiliyor.eger yaptıgın diyette herhangi bir kaçamagın yoksa canım demekki gün içinde aldıgın kalori yaktıgın kaloriyle eşitlenmiş olabilir.bu yüzden bu ara yediklerinden kısmadan ama sporu yada hareketi arttırmanla yaglardın yakakacagına kiloların gideceğine eminim.birbirimize söz verelim bu hafta hergün yürüyelim cumaya kadar yarım saat günlük ne dersin naz spora başladı bikaç arkadaşta var spor yapan bildigim kadarıyla.sen ben elif spor yapmıyoruz.ne dersiniz takım olarak artık birbirimize spor yapacagımıza söz versek işe yarar mı acaba :21:

mimu canım hiç üzme kendini benim aldıgım gramları fark eden tüm tanıdıklarım hatta ailem bile verdiğim kiloların hiç farkına varmıyorlardı daha dogrusu görmemezlikten geliyorlardı.insanlar için yapmıyoruz canım kendimiz için yapıyoruz sen daha yeni başladın bayramda göreceksin nasılda fark edecekler hele bide 8 lerden 7 lere in ozaman dahada belirginleşecek verdiğin kilolar

benim verdiğim kilolarıda farketmiyorlar hatta bana kil almışsın dediler dün çok canım sıkıldı bu arada leslie yapmaya calışıyorum

4 gündür yerimde sayıyorum kilo vermem durdu

cennetçim sen buna kilo vermem durdumu diyorsun ben yaklaşık 2 ay boyunca 72 den düşemedim canım ki bunun gibi daha ne kadar kilo durmaları yaşadım.lütfen bukadarda karamsar olma.hergün tıkır tıkır gitmezki kilolar.haftada bir gün tartıl canım.ozaman motivasyonun düşmez ve beklentilerini küçültsen senin adına iyi olur hergün kilo verebilmeyi değilde aynı bizim gibi bayrama şukadar yılbaşına bukadar gibi hedefler koysan senin için daha iyi olur canım

Safiş yoğunluk tamamen çok gezmemden kaynaklı canım . Artık pazar günleri halk oyunlarına başlıycam benim için artı bir spor olacak eşimle beraber gideceğim . Eşim öğretiyor zaten . Gece sporu bizde hak getire canım.

evet bilioryum sabırr ama kimse demio yaaa kimseee ben bile aynadan memnun deilimm:SS:S artık insanlar benden umudu kesmiş sanırım:S

günaydın kızlar
geçen hafta herkes nekadar güzel kilo vermiş..hepinizi tebrik ederim vee birinci olmuşsunuz süpersiniz ben kendimi takıma karşı çok suçlu hissediyorum otelde açık büfe sadece 1 kilo almıştım ama bu sabah baskülde 63.6 yı gördüm ve dün gece saat 12.00 de haşlama spagetti ve yoğurt yedim kilo vermeliyim dedikçe daha kötü oluyorum oysa ki seminere gitmeden önce her sabah kilo verdiğimi gördükçe daha da keyifleniyor sürekli de veriyordum azar azar..şimdi tekrar nasıl toparlanacağım...

hoşbulduk canım benim hepinizi çok özledim ben tek motive kaynağım sizlersiniz gerçekten ve şuna inanıyorum sizi sayenizde 60ın altına düşebileceğim..çünkü seminerde arkadaşlarım (beni 78kilo iken bilenler) bundan fazla zayıflama artık çirkin olursun sana yakışmaz falan dediler...çevremde öyle 62 yi yakıştırıyorlar bana ve 60 ın altına inmemin hoş olmayacağını söylüyorlar oysa ben 55 kg olmak istiyorum ama siz olmazsanız yapamayacağıma da eminim artık iyi ki varsınız

hoşgeldin emineciğim . İNŞALLAH aldıklarını en kısa zamanda vereceksin canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…