okey sorun yok bu hafta yeterince sıkıntiya girdim zaten .. bide bugun hastaligın 1.günüGunaydin canım en azindan pazartesi artilarini atmissin bu hafta sonu kacamak istemiyorum
Gizliye gerek yok ama açık açık okusunlar bisey demicemBugün cuma sasirma bence
öyle olmalı ... olacak... oluyoorrr..Haftaya daha güzel olur sorun degil canim
Menulerinde sorun yoktu bazen degisiklikler yap sabahlari degistir meselaöyle olmalı ... olacak... oluyoorrr..
Sagol ablacım ankaradan geldiler. Valilik izniyle geldikleri icin 1 ay kalacaklar.
Vah vaahhh gelmiste serenatlara baslamişşş bu seferde ben yokum ne bahtsız ne talihsiziz biz kuşumbirbeste galbim sensiz kafeste
Ahşam vakti koş gel bir nefeste
Dünür dünür der gezer bakinirim
Hatunlar eksiye ben sana hasta
Rabbim kalbindeki tüm sıkıntıları alsın insallah canim benim. Dermansiz dert vermez dağına göre kar verir elbet...
üye cuma cumartesi pazar pazartesi salı çarşamba perşembe @gulenyuzumsunsen ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ madamhd ✔ ✔ ✔ ✔ T timesinfinity ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @sulisim ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @Kmsl Hnd ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @Denp ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @Mucizemsn ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @birazhuzurdu2008 ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @asysss ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ Cordelia ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @PAPATYAM ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @I-cell_84 ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ Tutku44 ✔ ✔ @askrhpozitif ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @Nidsalii ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ birbeste ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @Tesnim1989 ✔ ✔ ✔ @Yarenzzzz ✔ ✔ ✔ @selensu82 ✔ ✔ @aylin68olacak ✔ ✔ @Migi_magid11 ✔ ✔
Bu hafta spor bildirimle çok eksik gözümden kaçtığını düşündüğüm için paylaşmak istedim herhangi bir bildirimde hatam varsa söylerseniz çok iyi olurBu aralar moralim düşük burayada yansıtmamak için çok uğrayamadım ama takipteyim yarına istediğiniz şekilde tartı sonuçları olur umarım iyi geceler herkese
Canım müsadenle ben de fikrimi söyleyim. Uzun süreli gereksiz detoks tarzı beslediğiniz için böyle olduğunu düşünüyorum.Gecen hafta 58.7
Bu hafta 59.2
+500
Daha napacam bilmiyorum...ayni gelse anlıcam....bide + koydum...
Birileri sizi gözetliyorAbowwwww ziyaretcilere bakin
Ondan benim mesajima atladin dimeBen gozetlemiyorum
Yaza göbek açık kıyafetler giyerken bu zorlukların hiçbirini hatırlamayacaksın bileBirakmicam şekerim asla ödemli reglli kabizli giyinik ve akşam tartısina rağmen bu kiloda çıkmak motive etti beni Allah'ıma şükür çok iyiyim karın germe değilde liposuction çok zorladı beni düşündüğün için sağol beni Allah razı olsun tatlım
Moralini bozma ekside olmanda guzelSelam güzeller gününüz bol eksili gecsin benim öyle olmadi bu hafta nerden geldihini anlamadigom artilarimi zor verdim inanın nunada şükür ne artılar gördük sonucta
Zipzip-
Eki Görüntüle 2776620
Geçen hafta 59.2
Bu hafta 59.0
Fark eksi 200
Fazla ugrayamiyorum telasem cok hepiniziöpüyorum kg. Verenleri tebrik ediyorum hedeflerimize ulaşacağız insallah. Ama geç ama erken
Günaydın canım ❤Günaydınnnn
Ekside olman guzel canim tebrik ederim ❤Selam güzeller gününüz bol eksili gecsin benim öyle olmadi bu hafta nerden geldihini anlamadigom artilarimi zor verdim inanın nunada şükür ne artılar gördük sonucta
Zipzip-
Eki Görüntüle 2776620
Geçen hafta 59.2
Bu hafta 59.0
Fark eksi 200
Fazla ugrayamiyorum telasem cok hepiniziöpüyorum kg. Verenleri tebrik ediyorum hedeflerimize ulaşacağız insallah. Ama geç ama erken
Hoşgelmisler.Birileri sizi gözetliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?