Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

birbeste annengil geliyormuş, gözün aydin cnm
Uzaktanmi geliyolar, ne kadar kalicaklar
Sagol ablacım ankaradan geldiler. Valilik izniyle geldikleri icin 1 ay kalacaklar.
Kardesim ev alacak onun icin geldiler çoğunluk onda kalirlar ama en az 10 gün bende kalirlar. Suan bendeler haftaya gidecekler kardesime galiba
birbeste galbim sensiz kafeste
Ahşam vakti koş gel bir nefeste
Dünür dünür der gezer bakinirim
Hatunlar eksiye ben sana hasta
Vah vaahhh gelmiste serenatlara baslamişşş bu seferde ben yokum ne bahtsız ne talihsiziz biz kuşum hoşgeldin baby kalbimiz birrrrr
Rabbim kalbindeki tüm sıkıntıları alsın insallah canim benim. Dermansiz dert vermez dağına göre kar verir elbet...

Çarşamba galiba 2 saat bantta yürümüştüm ama sorun yok hic bakma bile onemli olan yürümem
Bugünde 1 saat bantta yürüdüm misafirlerden önce kalkip ne edem yoksa yürüyemezdim

Gecen hafta 58.7
Bu hafta 59.2
+500
Daha napacam bilmiyorum...ayni gelse anlıcam....bide + koydum...
Canım müsadenle ben de fikrimi söyleyim. Uzun süreli gereksiz detoks tarzı beslediğiniz için böyle olduğunu düşünüyorum. birbeste de sık sık su orucu tutunca öyle olmuştu örneğin. Vücut yetersiz beslenince ilk normal beslendiğinde "bu yine beni aç bırakacak" düşüncesiyle ne bulsa depoluyor.
Sabahları normal kahvaltı,öğlen protein+salata,akşam sebze+yoğurt (minimum karbonhidratla ama asla sıfır karbon değil) ve üzerine 3 -4 gün spor patlatsanız her türlü kilo verebileceğinizi düşünüyorum. Detoks belki sadece tartı öncesi perşembe mantıklı olabilir ama devamlı olması gereken detoks değil dengeli beslenmedir die düşünüyorum.

Selam güzeller gününüz bol eksili gecsin benim öyle olmadi bu hafta nerden geldihini anlamadigom artilarimi zor verdim inanın nunada şükür ne artılar gördük sonucta

Zipzip-

Geçen hafta 59.2
Bu hafta 59.0
Fark eksi 200

Fazla ugrayamiyorum telasem cok hepiniziöpüyorum kg. Verenleri tebrik ediyorum hedeflerimize ulaşacağız insallah. Ama geç ama erken

***6.Takım 712. Etap ***

Tesnim1989(63.3/
madamhd(68.5/
Dileksnr(82.1/
I-cell_84 (72.7/
birbeste(59.2/
Denp (53/
sena zeynep(60.1/
Cordeliaa(83.1/
timesinfinity(86.8/
askrhpozitif(68.3/
gulenyuzumsunsen(94.5/

6.Takım Ortalamasi:%

6.Takim Free liste 712.Etap

selensu82 (58.4/)kendi isteğiyle ayrilan üye
Migi_magid11 (84.0/)
Birazhuzurdu2008(75.5/)yeni üye
Tutku44(78.5/) 666.etapta 73.8 ile izne ayrilan üye
Elhan(63.5/
Kmsl Hnd (70.3/)692 .etapta 69.0 kilo ile izne ayrilan uye
Nidsalii (55.0/)mezun uye
SATURN71(101.1/)680.etapta kendi istegiyle ayrilan üye, B.t:13.01,B.k:105,H.k:85
asysss (57.3///),mezun üye
PAPATYAM (59.2/)mezun üye
Sulisim(58.7/) yeni üye, B.t:16.01,B.k:60.8 ,H.k:
Cedarice(90.35/)yeni üye, B.t:16.01,B.k:94,H.k59.9
Mucizemsn (62.15/)yeni üye, B.t:25.01,B.k:62.45,H.k:55
Ahalp (yeni üye, B.t:04.02,B.k:70.4,H.k:60

Yaza göbek açık kıyafetler giyerken bu zorlukların hiçbirini hatırlamayacaksın bile

Moralini bozma ekside olmanda guzel

Günaydın canım ❤
Ekside olman guzel canim tebrik ederim ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…