- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
50 ye mi düşmüşünNiye ben 50ye düşmüşüm haberim yok
Allah iyiliğini versin yaGideyimde sporumu yapayım pankek karın kaslarımın arasına sıkışmışrahatsız ediyor
Karın germe hakkında hep aynı şeyi şeyi söylüyorlar canım... napacan her nimetin bir külfeti oluyor. Azimli ve güçlü bir yönün var kafaya koydun mu yapıyorsun. Akıllı düşünene kadar deli yol alırmış derler ya biraz çılgın olmak lazım hayatta...ben de senin gibi ani kararlar alır hayata geçiririm. Delilik kanımızda var ...19 unda kontrol var 1.aylik Olcam ozaman sorarım doktoruma kasidim ayol ama varya bu ameliyat beni zorladı okadar ameliyat oldum burun(kanama içindi )
2 sezeryan
Safra kesesi
Meme küçültme
Ve bu karın germe yemin ediyorum sana 5 kez doğururdum sezeryanla
2 gün spor yaptım - 400 gördüm bu hafta korkun benden diğer takımlar hedefim 58,9Allah iyiliğini versin ya
Vayy tebrik ederim canimŞimdi gelelim Doktor sonuçlarına;
12 hafta oldu diyete başlayalı
Başlangıç 93,1 kg.
Bugün kilom 81,85 kg.
Toplam verilen kg. 11, 250 kg.
Başlangıç yağ 41,7 kg.
Bugün yağ 30,6 kg.
Toplam verilen 11,1 kg. Yağ.
Hergun sporu da sordum. 1 saat Leslie 1 saat Eva fitness yapıyorum. Bir gün araya gerek yok dedi. Seni yormayan spor sorun olmaz dedi. Ağırlık falan değil ya ondan galiba. S sulisim
Bende inanıyorum sana canım yaparsın sen2 gün spor yaptım - 400 gördüm bu hafta korkun benden diğer takımlar hedefim 58,9çok inanıyorum başarıcam
YavheheHaftaya artı gelirsem bilin ki kas yapmışımdır
Bende inanıyorum sana canım yaparsın sen
Selam canim hosgeldin eksin cok guzel tebrik ederim
Hayır canım küçük falan degil tebrik ederim eksin çok güzel
Teşekkürler kızlar. Misafirim var. Ben daha geçmişe bakamadım. Kilo veren vermeyen herkesi tebrik ediyorum. Emeklerimizin karıştığını inşallah alırız.Tebrik ederim canim
Hem takim hem de senin için cok guzel eksi cnm, tebriklerSlm Dr dan geldim. Sonuçları bildireceğim. Önce kilom
83,1 kg.
82,0 kg.
1,1 kg eksi
Oran 1,324
6. Takım için küçük, benim için büyük bir adım.
Sonuclarin harikaaa cnmŞimdi gelelim Doktor sonuçlarına;
12 hafta oldu diyete başlayalı
Başlangıç 93,1 kg.
Bugün kilom 81,85 kg.
Toplam verilen kg. 11, 250 kg.
Başlangıç yağ 41,7 kg.
Bugün yağ 30,6 kg.
Toplam verilen 11,1 kg. Yağ.
Hergun sporu da sordum. 1 saat Leslie 1 saat Eva fitness yapıyorum. Bir gün araya gerek yok dedi. Seni yormayan spor sorun olmaz dedi. Ağırlık falan değil ya ondan galiba. S sulisim
Helal olsun sana helal olsun arkandayim yaparsin senSende az bi gaz ver
Abla tekrar giriş yap öyle oluyor bu son zamanlar yüklenmiyor fotoHem takim hem de senin için cok guzel eksi cnm, tebrikler
Sonuclarin harikaaa cnm
Böyle toplu gorunce insan daha bi motive olur
O sütyenler ile hiç motive olmadımHelal olsun sana helal olsun arkandayim yaparsin sen
Bende senin bu hafta 70leri görecegine inanıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?