Ablaya dil cikarilmaz ezem sana ögretmedimi biberi getirin diline surecem
Geçeceğim onu migicim zatendilek ve gülserenin rakiplerine güldümm
dilegim sana rakip geldi
Gülümse işin zor dileği zor geçersinBen senden kiloluyum ben seni ezerim ki
Cuma görüşelim canım seninle tamammi bomba gibi geliyorum bu hafta
Geçeceğim onu migicim zaten
Gülümse işin zor dileği zor geçersin
Yavvvvv heee heeeeeCuma görüşelim canım seninle tamammi bomba gibi geliyorum bu hafta
Cumaya çok var pazartesi görüşelimmiCuma görüşelim canım seninle tamammi bomba gibi geliyorum bu hafta
Tamam fark etmez şekerim görüşelim pazartesi no problemCumaya çok var pazartesi görüşelimmiözlerim bennn
valla o 100 kgyken ben 85 lerdeyken bi anda vıııızzzzzz geçti.Yavvvvv heee heeeee
Migi keşke biraz ilham alsaydın bacıvalla o 100 kgyken ben 85 lerdeyken bi anda vıııızzzzzz geçti.şimdi arkasindan bakıyorum
maşaallah Dilegime
Sendemi ablasınAblaya dil cikarilmaz ezem sana ögretmedimi biberi getirin diline surecem
valla o 100 kgyken ben 85 lerdeyken bi anda vıııızzzzzz geçti.şimdi arkasindan bakıyorum
maşaallah Dilegime
valla onun metabolizmasi hızlı. benimki yavaş veremediğimde acayip sinir oluyorum. demir eksikliği yüzünden.Migi keşke biraz ilham alsaydın bacıarkasindan değil bari yaninda yuruseydin
Bebesiniz tabi 86 nere 95 nere dünkü bebeler hemdeSendemi ablasın
Benimde demir eksikligim var B12 var ama senin biraz istemen lazım.yeyerince istemiyorsun sankivalla onun metabolizmasi hızlı. benimki yavaş veremediğimde acayip sinir oluyorum. demir eksikliği yüzünden.
aç kalmam lazim demek çok yiyorum farkında degilimBenimde demir eksikligim var B12 var ama senin biraz istemen lazım.yeyerince istemiyorsun sanki
Dünkü bebeymiş Hıhhhhh cuma görüşcem senleBebesiniz tabi 86 nere 95 nere dünkü bebeler hemde
Ben de bu hafta artilarla boguştumdün bile artidaydim
Az da olsa bugün eksiye düşmüşüm
Kilo bildirimi
Geçen hafta 101.1
Bugün 100.7
Fark 0.4
Yuzde 0.396
Eki Görüntüle 2776792
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?