Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Insallah canim.
Suan.annemdeyim pztesi eve gecicem
Bende spora pztesi baslayabilirm
Annemin evini temizledim bugun yarında biraz daha toparlama yaparım her zaman gelip kalamiyorum
Sen napiyosun
Tamam canım önümüzde 5 gün var ben cumayı saymıyorum elimizden geleni yapalım

Kızlar sürekli hergün tam diyete başlıycm diyorum yeniden bozuyorum. Buna nasıl çözüm bulabilirim
Aman hep öyle oluyor genelde pazartesi diyete baslama günü bence yemeyi seviyoruz ondan.

Allahtan pandemi var yok oturmaya gitmekti oydu buydu derken daha çok kilo alıyor insan hoşgeldin bu arada ismim Ayşe 34 yaşındayım bursa da oturuyorum.

Yarında yerim diye kendimi teselli ettim
Valla sarma zaman isteyen bir iş evde yapamıyorum o yuzden Eşimde cok seviyor diye annem yapmış olan bana oldu tabi

İnşallah
Bide takımlar arasında birinci olma gibi bir isteğim var artık takıntı oldu ama yapamam sanırım
Tartıların resimli olduğu hafta yüzde 2yle ben birinci olmuştum o yüzdeyle beklemiyordum tabi şaşırmıştım ama güzelmiş birinci olmak sana da nasip olur inşallah
Ay canım geçmiş olsun
Dün burda senin yorumunu okudum ya rüyamda kızlarımı bitlenmis gördüm resmen biti elime aldım kıpır kıpırdı
Inşallah Hemen geçer sizin de...
Sağol canım dün ilaçlandık bugün taradım bişey yok şükür ama bikaç gün takip edecem bakalım.
askrhpozitif orti olmuşuz

ADINIZ: Nur
YAŞINIZ:29
BOYUNUZ:163
KİLONUZ:72.3
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: evli

MESLEGINIZ: ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: doğum
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kendimi mutlu hissetmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…