Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hakkım her zaman helal olsun sende helal et lutfen tuğbammmmm
sen her zaman ilham perim spor kraliçem olarak kalacaksin nolur ugra arada 2 cümle yaz çık sonuna kadar Hakettigin birinciligin hayırlı olsun canım benim
6 da 6 tebrik ediyorum kizlar hepinizi
Vallahi beklemiyordum yaaaaa saçmalamayınnnnnnnn
geç yasanan bir mutluluk içindeyim şuan

Emek veren tüm arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim tebrik ediyorum kaptanim sende basta olmak üzere canim başsız olmaz başarılar Zipzip-

Sabah 1 dilim tb ekmeği 1 haşlanmış yumurta 5 zeytin 3 dilim peynir 1 tk tahin 1 bardak çay.

Öğlen bir küçük sütlü kahve.

Akşam 8 kaşık etli türlü 1 dilim tb ekmeği.
Su 3 litre.

Bugün spor yapamadım komşu geldi kalkmadı benim spor yattı yatmadan önce 500 ipsiz ip atlama yapıcam

Menüm;

Sabah; 12.00
2 haş.yum 2 çb lor 10yeşil zeytin 1tatlı kaşığı fıstık ezmesi

Öğle; 8 kaşık kereviz yemeği
Ara; 1 sb süt, 10çiğ badem,10çiğ fındık
Akşam; 3 köfte, 4 kaş yoğurt, 8 kaş. Pırasa yemeği+ salata
Gece; 1bardak süt+ 7fındık

Zipzip- E Elif_Eylul

Afiyet olsun canim guzel menu

Ziplama yapma istersen dikişlerini zorlarsin leslie 1 mil gibi daha kolay birsey yap istersen
Afiyet olsun canım guzel menu
Dün bir bugün 2 bezdirmişim demek
Olur mu oyle sey canim

Tesnim1903 canım sen neler yapıyorsun bu hafta ortalığı kasıp kavuralım varmısın
Insallah canim.
Suan.annemdeyim pztesi eve gecicem
Bende spora pztesi baslayabilirm
Annemin evini temizledim bugun yarında biraz daha toparlama yaparım her zaman gelip kalamiyorum
Sen napiyosun

Ben niye listede yokum hiç spor yapmamismiyim bu hafta

birbeste Chedarice @askrhpozitif @Kmsl Hnd kızlar sizleri etiketlememişim. Size de çok teşekkür ederim.
Canım hiç önemli degil kalabaligiz ne demekte şeyyyy ne olduki iyi biseyler yapmışsın belliki ben kaçırdım bi özet geçiversen bana(
Canlar tebrik ediyorum hepimizideeee
Sen bana anlat ben her seyi dinlerimmmm
Sen benle eşleş ben sana her zaman varımmmmmmmm

Eşleşmelerden muhabbelerden hic haberimde olmuyo sana bi faydamda olmazki giremiomda sayfaya (
Menulerimde berbat 2 gündür yarin baslayacam bende insallah dikkatlere daha onumuzde uzun bir jafta var dünürüm halledelim bu işi bu hafta eşim dünürüm benim hafta içi saliya kadar muddet ver bana emi
Özledik yoklugun belliydi ❤❤❤
Valla bende çok özledim güzel kalplim sağolasın öpüyorum seni sali gibi gelirim inşallah

Yulaf tereyağ bal veya pekmez ile ister tavada çevir istersen fırına atıp kurut canım. Hazır almaktansa evde yapıyorum. Bazen böyle sade yapıp eklemeleri sonra yapıyorum. Bazende
Yulaf tereyağ pekmez chia keten tohumu badem ekliyorum böyle yiyorum

Tamam dünürüm benim de acelem yok... Allah işlerinde kolaylık versin. Her ne müşkülün varsa hayırla sonuçlandırsin. Sen gelene kadar ben de beslenme düzenimi iyice oturturum. Çok çok öpüyorum canım

O değilde birinci olmuşuz yine yaaaa

Harikasınız lannnnn yandanyandannnnnnnn

Şimdi bu hafta birinci olmamiz daha bir şart oldu anladınız siz onu

O zaman kaldır kıçını bestee üstüne duseni yapppp obur besteeeee 2 gündür çoookkkk toksun besteeee

Bende bu gruba katılmak istiyorum nasıl yapicam moralim çok bozuk 21yaşındayim 6aylık bi bebeğim var hamileyken çok kilo aldm 95 kıloyim bi şekilde vermem lazim
Hoşgeldin canım aramiza oncelikle moralini bozmuyorsun
Hem yasin cok genc hem de emzirmenin etkisiyle saglikli beslenerek cok guzel kilo verebilirsin

Oncelikle ilk sayfada kurallarimiz var orayi okuyup formu doldurabilir misin

7.ci kez birincilik neden olmasin ki

Harikalar gerçekten ...ben bu enerjiyi çok özlemişim abi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…