Oooo masallah hafta sonu icin harikasın...Menüm sabah 2 bardak su
Kahvaltı 1 kaşık çökelek 2 dilim peynir 1 dilim yumurtalı ekmek yarim domates bolca roka 3 zeytin 1 çatal helva
Ara Türk kahvesi yanında bir parça bitter
Öğle kabak yemeği üzeri yoğurtlu soğan ve 1 dilim tb ekmeği ile...
Akşam 1 fırında çupra bol salata 4 tane kızarmış patates 2 lokma ekmek
Hibiskus çayı
Akşam çayı yanında bir şey yemedim
3 litre su kesin de 4 te ya da 5 te olabilirhatırlamıyorum dünkü bugünkü artıyı eksiye çevirmek için
30 dk boosted
6000 adım
Zipzip- @Nidsalii E Elif_Eylul
Bende ayni fikirdeyim...birde kabizlik cok etkiler sen wc sorununu cozdunmu cok rahat edersin..bir wc 300-400 tartida fark ettirir...Migicim gün boyu yediklerinin masum olduğuna emin misin? Bir kaşık pekmez kilo yapmaz.
Cok.gecmis olsun canim...Allah şifa versin aman.dikkat et kendinebir ameliyat geçirmiştim son zamanlarda neden oldu bilmiyorum kanamalarım arttı hareket etmem yasak Bir haftadır yatıyorum sadece o etkiledi enerjimi aldı Ama pazartesi sonuçtan sonra daha iyi gelirim
Limonu biraz artır canım...ben öyle yapmıştım...yeşil çay oranını azaltabilirsin.Bugün ilk defa dukan birası yaptım.Acep bunu aç karnına falan mı içmek gerekiyorduBu arada tadı iğrençmiş
Eki Görüntüle 2778069
Hb cnm bu arada tebrik ederim güzel kilo vermişsin banada soylermisin nasıl verdiğini
Erken yedim menüde o vardı biseycik olmazAfiyet olsun canım makarna dolma
Dövseydin bariErken yedim menüde o vardı biseycik olmaz
Gunaydin canım cok gecmis olsun esinedeBu arada gunaydin...sabah 7 de kalktim..cocuklarda benimle birlikte kalkti...esim taş problemi var bu aralar...gece sancidan uyuyamamış simdi uyuyor...bende cocuklarin karnini doyurdum kendim sporumu yaptım ara ogunumu yaptım...kahvaltiyi uyaninca yapcaz artik
Ya kızlar ben ailemle yaşıyorum menüde ne varsa ondan yemeye calisiyorum idare edin artıkAfiyet olsun canımm.Akşam hem makarna hem dolma olmamış bence.Birinden birini tercih edip yanına bol salata ya da yoğurt eklesen daha iyi olurmuş diye düşündüm❤
Kan yapması için kuru çekirdekli siyah üzüm ye canım hem kalorisi daha az hem de kan yqpıyorKan yapıcı için yiyordum enerjim fırlıyordu
Yeşilçayı hiç sevmem,yeşilçay yeşilçay kokuyor:)))) yok tadı çirkin de olsa içerim de beğenmedim sadece.Bi de internette 15 gün üst üste dio.Siz öyle mi yaptınız abla.Bi güncük içsem işe yaramaz mı:))Limonu biraz artır canım...ben öyle yapmıştım...yeşil çay oranını azaltabilirsin.
Sagol canim.....Gunaydin canım cok gecmis olsun esinede
Ne ise yariyo bi icecekYeşilçayı hiç sevmem,yeşilçay yeşilçay kokuyor:)))) yok tadı çirkin de olsa içerim de beğenmedim sadece.Bi de internette 15 gün üst üste dio.Siz öyle mi yaptınız abla.Bi güncük içsem işe yaramaz mı:))
Geçmiş olsun canım. Doğuma en yakın sancı diyorlar taş dökme ye. Allah yardımcısı olsunBu arada gunaydin...sabah 7 de kalktim..cocuklarda benimle birlikte kalkti...esim taş problemi var bu aralar...gece sancidan uyuyamamış simdi uyuyor...bende cocuklarin karnini doyurdum kendim sporumu yaptım ara ogunumu yaptım...kahvaltiyi uyaninca yapcaz artik
Afiyet olsın canım,tabi ki evde ne varsa onu yiceksin.Ama makarnayı almayıp sadece dolma alabilirdin demek istedim.Dolapta yoğurt da varsa yanına katık olurdu. Ya da çorbayı daha fazla içip yine yanına tek dolma alabilirdin.Var olan yemekleri diyetimize uydurmak açısından şey etmiştim yaniYa kızlar ben ailemle yaşıyorum menüde ne varsa ondan yemeye calisiyorum idare edin artık
Gunaydin canım ❤Günaydınlar güzellikler
Şişttttt ses etmeAfiyet olsın canım,tabi ki evde ne varsa onu yiceksin.Ama makarnayı almayıp sadece dolma alabilirdin demek istedim.Dolapta yoğurt da varsa yanına katık olurdu. Ya da çorbayı daha fazla içip yine yanına tek dolma alabilirdin.Var olan yemekleri diyetimize uydurmak açısından şey etmiştim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?