Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Oooo masallah hafta sonu icin harikasın...
Migicim gün boyu yediklerinin masum olduğuna emin misin? Bir kaşık pekmez kilo yapmaz.
Bende ayni fikirdeyim...birde kabizlik cok etkiler sen wc sorununu cozdunmu cok rahat edersin..bir wc 300-400 tartida fark ettirir...
bir ameliyat geçirmiştim son zamanlarda neden oldu bilmiyorum kanamalarım arttı hareket etmem yasak Bir haftadır yatıyorum sadece o etkiledi enerjimi aldı Ama pazartesi sonuçtan sonra daha iyi gelirim
Cok.gecmis olsun canim...Allah şifa versin aman.dikkat et kendine

Bu arada gunaydin...sabah 7 de kalktim..cocuklarda benimle birlikte kalkti...esim taş problemi var bu aralar...gece sancidan uyuyamamış simdi uyuyor...bende cocuklarin karnini doyurdum kendim sporumu yaptım ara ogunumu yaptım...kahvaltiyi uyaninca yapcaz artik

Gunaydin canım cok gecmis olsun esinede

Afiyet olsun canımm.Akşam hem makarna hem dolma olmamış bence.Birinden birini tercih edip yanına bol salata ya da yoğurt eklesen daha iyi olurmuş diye düşündüm
Ya kızlar ben ailemle yaşıyorum menüde ne varsa ondan yemeye calisiyorum idare edin artık

Limonu biraz artır canım...ben öyle yapmıştım...yeşil çay oranını azaltabilirsin.
Yeşilçayı hiç sevmem,yeşilçay yeşilçay kokuyor:)))) yok tadı çirkin de olsa içerim de beğenmedim sadece.Bi de internette 15 gün üst üste dio.Siz öyle mi yaptınız abla.Bi güncük içsem işe yaramaz mı:))

Ne ise yariyo bi icecek

Geçmiş olsun canım. Doğuma en yakın sancı diyorlar taş dökme ye. Allah yardımcısı olsun en acilinden şifalar versin senin de gönlün rahat olsun

Ya kızlar ben ailemle yaşıyorum menüde ne varsa ondan yemeye calisiyorum idare edin artık
Afiyet olsın canım,tabi ki evde ne varsa onu yiceksin.Ama makarnayı almayıp sadece dolma alabilirdin demek istedim.Dolapta yoğurt da varsa yanına katık olurdu. Ya da çorbayı daha fazla içip yine yanına tek dolma alabilirdin.Var olan yemekleri diyetimize uydurmak açısından şey etmiştim yani

Şişttttt ses etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…