Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tadını begenmedigim içeceklerde istikrarlı olamıyorum canım...iki defa anca yapmişimdir. Dünürümün detoks suyu daha iyiydi. Hiç farkı yok ödem atmada. Bı gün icmede o günkü ödemi atarsın iç boşa gitmesin. Adet söktürücü özelliği de var...

Oy
Geçmiş olsun canım. Doğuma en yakın sancı diyorlar taş dökme ye. Allah yardımcısı olsun en acilinden şifalar versin senin de gönlün rahat olsun
Öyleymiş....onun ara ara oluyo...uzun zamandir yoktu rahatti..2-3 gundur cok artti...ins yakinda düşer...gercekten cekmek daha zordur...adam 2 buklum geziyo

Heeee yapmışken içeyim bari artık ama her gün uğraşamam ben.Zaten yeşilçayın paketi de 15 tl,fazla masraflı:))))) birbestenin detoks suyu neymiş ki onu da sorim bi ara Annem aksamdan suya cubuk tarcın,1 limon ve nAne ya da maydanoz koyuy da iş görüo sanki

Oy
Öyleymiş....onun ara ara oluyo...uzun zamandir yoktu rahatti..2-3 gundur cok artti...ins yakinda düşer...gercekten cekmek daha zordur...adam 2 buklum geziyo
Ben kum dökmüştüm bekardım o zamanlar hastanede bir adam vardı nasıl bağırıyor ağlıyor ama şaşırmıştım Bi erkeğin feryadına. Sordum hemşireye ne olmuş diye taş döküyor dedi. O zamandan beri aklımda hep kötü kaldı diyorum ya Allah yardımcısı olsun onun da senin de

Oy
Çok geçmiş olsun canım gerçekten taş çok zor zaten sancı çekiyorsa bil ki düşme aşamasındadır

Benim de bünyem 3 4 senede bir üretiyor çok zor Rabbim yardımcısı olsun
Yoğurdun üste çıkan suyu var ya onu içsin birde bol bol ip atlasın

Eşim de gilaburi suyu içerek kolaylıkla düşürmüştü küçükleri...büyükleri kırarak aldılar operasyon olmak zorunda kaldı. Hepinize acil şifalar dilerim. Benim de korkulu rüyam...gecenin bir yarısı kaç defa hastaneye götürdüm eşimi...dayanılacak bir ağrı değil....

Canım annenin yaptığı da çok etkili...
Dünürün yaptığında:
Yeşil elma
Limon
Zerdeçal
Tarçın
Yeşil çay
Maydonoz
var. Yeşil çay, tarçını diğerlerini bir taşım kaynattıktan sonra demleme aşamasında koyuyoruz. Ilık ılık öğünlerden önce içiyoruz.

Çok sağol canım inşallah

Eline sağlık abla,sana da zahmet oldu.Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…